Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהשראה של השרשור הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=374285

אני אתחיל:

*אתה יודע שהגזמת עם הקטע של אודיו שאבא שלך יודע בעל פה בדיוק מה מורכב אצלו באוטו ומאיפה כל דבר נקנה ובכמה.

*שאתה קונה רכיב מסויים ויומיים אחרי אתה כבר מחפש תחליף כי חסר לך משהו אבל אתה לא באמת יודע מה.

*שאתה שוכב במיטה לפני השינה ואתה שומע ציפצופים ארוכים באוזניים.

*שאתה מכיר מישהו חדש אתה שואל אותו אם יש לו מערכת באוטו רק כדי שיגיע הקטע שאתה תתפאר במה שיש לך.

*שאתה מבלה חצי מהזמן שלך על המחשב בחיפוש חלקים למערכת באתרים מחו"ל.

*שאתה מבקש מהמפקד שלך לצאת שבת כי יש לך חתונה של בת דודה שבעצם אתה רוצה לצאת בשבת למפגש של הפורום.

יאללה תזרימו גם אתם מחלות שלכם אני יודע שאני לא היחיד שחולה פה.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

1.כשאתה פותח שרשיר כמו זה ב-03:15 בלילה

2.כשאתה משקר למשפחה כמה עולה מה שיש באוטו כדי שלא ינדו אותך מהמשפחה

3.כשכל החברה הולכים בשבת לים ואתה אומר איזה מעפנים... הרי יש מפגש.

4. כשאתה קונה עוד דיסק קשיח למחשב כי מרוב אלבומים בפורמט FLAC נגמר המקום

5.כשיש לך ברכב נרתיק דיסקים כמו של די ג׳יי ועדיין אין מספיק מקום לכל הדיסקים האהובים עלייך

פורסם

כשיש לך מערכת ב5 אלף שקל ואתה שומע מוזיקה עם חברים

פתאום מישהו בצד פותח בגאז׳ ושומעים אצלו יותר טוב

אז אתה משקיע פי 3 ומחליף הכל כדי שלא יקרה שוב דבר כזה חחח

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

שאתה כול רמוז אדום מתחיל לשחק קצת עם הכיוונים.

שאתה צרבתה דיסק חדש באיכות FLAC, ואתה מתפלל להיכנס לפקק.

שיש לך מתחת למיטה ערמה של חיווט ישן, ואתה לא רוצה לזרוק\למכור אותו, כי אתה אומר לעצמך אולי אני יתחיל פרויקט חדש.

כשאתה רואה שרושור שהכותרת שלו: "לא שומעים יפה אחרי התקנה של מגבר V12" ומתחיל צחוק.

כשאתה במבקש מהנוסע לסגור את הדלת בעדינות כי אתה מפחד על הרמקול.

ההמשך יבוא:-D

פורסם

כשאתה לוקח הלוואה רק בשביל ההתקנה של המערכת

:-P והבידור הנלווה :-D

כשבמחיר של המערכת\מערכות שיש לך ברכב\רכבים אתה היית יכול לקנות סוזוקי אלטו (ויש כאלה שהיו יכולים לקנות שתיים).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שאתה מתבאס שאף אחד לא זרם איתך בשרשור הזה

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

כשאתה מבטל את המושבים האחוריים בשביל זוג חברים בגודל "15 ואם זה לא הגזמה אז שמים בכל דלת 7 רמקולים :wink:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

מי הדפוק שיעשה דבר כזה ?!

אפשר לסכם את כל השירשור הזה ואת הקודם לו במילה אחת - SROOL :)

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

כשאתה משקיעה במערכת לאוטו כמעט באותו הסכום שהאוטו שווה .

ומוכן לספוג את כל ההערות של האנשים שלא מבנים אותך.

מנסיון עדיף לא לנסות להסביר כי ההסברים בדרך כלל נופלים על אוזנים ערלות.

פורסם

כשאתה מוצא את עצמך מדבר עם יפני באנגלית ועוד אומר לו "מה אתה אומר, אם אני קונה גם את המגבר של הסט הזה אז המתקין שלך יבוא מיפן עד לתל אביב בשביל לעשות לי התקנה? די!!!"

אמיתי... לא צוחק... (רק רציתי לברר מידע :-D )

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אל תשאל פולני מה יש לאכול - עדיף ללעוס חול

:-P

רוצה גלרטה? (רגל קרושה איכסה פיכסה)

רוצה שלד'יק? (הרינג, דג מלוח - בעעעעעעך)

רוצה ביגוז? (כרוב חמוץ מבושל עם בשר וקוניאק - דווקא מעדן)

רוצה שניצל עם פירה מכובס?

רוצה תרד עם ביצה קשה? (ביחד עם פירה דווקא מעדן)

רוצה גפילטע פיש? בבבבעעעעעךךךך

בקיצור אל תשאל אותי אם אני רוצה כאפה :)

Pioneer TS-X150

פורסם

פירה רק שהוא לא לבן, הוא לא צהוב, הוא לא כתום הוא כמעט שקוף אלוהים ישמור

:shock:

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...