Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר חרצו בפורום את גורלה של הסוזוקי כרכב פחות איכותי מהפיקנטו. השאלה היא האם 8K פחות במחיר זה משהו מאוד חשוב לך. אם התשובה היא לא אז לך על הפיקנטו.

פורסם

חבל שלא מוכרים את האלטו גם לציבור הרחב במחיר של 54 אלף ש"ח.

נראה לי שזה היה משנה את הגורל של האלטו מהקצה אל הקצה והופך אותה לנגישה יותר לרבים.

פורסם

דעתי האישית, במקום רכב קטנטן דל אבזור ו"עלה נידף" על הכביש, באותו תקציב תקנה רכב סופר מיני איכותי מודל 2009 כגון פיאט גרנדה פונטו, שיש לה 6 כריות אויר ו-5 כוכבי בטיחות. מרווח פנים ואיכות חומרים הרבה יותר טובים והיא חסכונית לא פחות מהקטנטנות.

פורסם

8000 ש"ח זה לא מעט כסף, זה גם יותר מ-10% ממחיר של שתי המכוניות.

נכון שפיקאנטו יותר בהכול מאלטו, אבל ההבדל במחיר הייתי לוקח את אלטו (אבל אני משוחד!).

שתי מכוניות מאוד דומות מאותה נישה, אז למה לשלם יותר?

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם
8000 ש"ח זה לא מעט כסף, זה גם יותר מ-10% ממחיר של שתי המכוניות.

נכון שפיקאנטו יותר בהכול מאלטו, אבל ההבדל במחיר הייתי לוקח את אלטו (אבל אני משוחד!).

שתי מכוניות מאוד דומות מאותה נישה, אז למה לשלם יותר?

מאוד דומות..?! :roll: אם רק היית מבין כמה אתה רחוק מהמציאות... ההרגשה בין שתי המכוניות היא של שנות דור.

פורסם
מאוד דומות..?! :roll: אם רק היית מבין כמה אתה רחוק מהמציאות... ההרגשה בין שתי המכוניות היא של שנות דור.

הן דומות כי: לשתיהן מנוע זהה של 1.0 ליטר, ידניות, אותה קטגוריה, חסכוניות. פיקאנטו יותר מאובזרת ואין על זה עוררין, אבל אלו שתי מכוניות שנבנו בשביל אותה מטרה, והיא להיות רכב עירוני, זריז וחסכוני. זהו.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

• תוכן חדש...