Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרשה לי להתייחס לרכב עצמו ולא לעניין הג'אנט, האוטו פשוט מדהים.

התמונות עוד עושות עוול לעיצוב והצבע הולם אותה מאוד, פשוט יפייפיה ולא דומה לשום דבר אחר על הכביש.

תתחדשו ונסיעה טובה.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה רכב מדהים!

אני אשמח לחוות דעת על הנוחות, רמת הבידוד וכד'

הרכבים היותר יקרים(לא מאמין שC4 C3 C1 וה107 207 308 נועלים אותם כי הם לא זולים בכלל) של PSA נועלים מישלין פרימסי HP, הצמיג הוא צמיג נהדר מכל בחינה, אוחז מצויין(אבל לא צמיג ספורטיבי! ), נוח ושקט.

החסרון היחיד שלו הוא שחיקה די מהירה.

פורסם
לי יש גם סה"כ ניסיון חיובי מאוד עם לובינסקי עם ה-C1.

בכל אופן תתחדש ותהנה

מה חיובי בזה שהפסיקו לייבא את הרכב :roll:

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

מחר אצלם ואעלה תמונות של פנים הרכב.

למיטב ידיעתי לובינסקי לא אשמה בהפסקת הייבוא של הc1, לא?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לובינסקי לא אשמה, כפו עליהם להפסיק.

בינתיים למרות הסטיגמות על הצרפתיות לא שמעתי תלונה אחת על לובינסקי, ככה שאם אתם מאמינים לסטיגמה כנראה שלובינסקי עושה שירות טוב מאוד אם אף אחד לא אמר עליהם מילה.

לעומת זאת, הVAGיות לא מתקלקלות לעולם ושומעים כל הזמן על צ'מפיון.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תקשיב, הרכב מ-ד-ה-י-ם. מאוד התחברתי לעיצוב שלו.

גם אני מצטרף למבקשי תמונה פנימית :wink:.

ואם השפשוף, כמו שאתה מתאר, בקושי נראה לעין, אני הייתי מחליף עם הג'נט הרזרבי ולוקח טיפול חינם.

שונא גזענים !.

פורסם

ליאור, היא פשוט יפיפייה בלבן. תתחדש ותהנו! :-)

אני הייתי לוקח טיפול כפיצוי - וכמובן, נותן להם לנסות להעלים את השפשוף מהידית או להחליפה בחדשה.

אם השפשופון בחישוק מעט מעיק לך בעין, הייתי מחליף אותו עם הרזרבי.

ולגבי תמונות...

מתי אתה מביאה אותה לפה? :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה רבה אוראל, כנראה יילקח הטיפול אבל מחר הם צריכים להחזיר שיחה, אולי בסוף הם יביאו גם וגם, אללה יודע :-P

לגבי התמונות, הלוואי והייתי יכול להביא אותה, האבא היקה הזה עשה ביטוח של נהג יחיד, קמצן!:lol:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כשקראתי את הת'רד כמה שעות לפני, הייתי בטוח שהייתי מחליף את הג'אנט, מכיוון שעלותו גבוהה יותר.

כעת, אני משוכנע שהייתי שם את השרוט כרזרבי, ולוקח טיפול חינם.

על הידית דווקא הייתי מתעקש.

משכנתא זה קל

פורסם
השאלה היא עד כמה השפשוף בג'אנט מהותי? האם מדובר בסתם שריטה קלה שאבא שלך במילא יעבור מתישהו עם האוטו או שמדובר בשריטה קשה כולל מכה לצמיג כמו שיש לבחור עם הקופרה?

אם זה משהו קל, קח טיפול חינם. תנסה להוציא שניים. הרי במילא הג'אנט ייקבל שריטה קטנה מתישהו.

או זה מה שהיה לבחור עם הקופרה או יותר גרוע - לא לחשוב פעמיים, רק להחליף.

בכל מקרה נראית ממש מדהים, הלבן ממש מחמיא לה, עד כמה שלבן יכול להחמיא לרכב. נראית "קלאסית" משהו :-D תתחדשו!

מילה במילה, גם אני חושבת ככה.

כמובן תתחדשו, והרכב נראה פשוט מדהים... אחד הרכבים הבודדים שנראה עליהם הצבע הלבן טוב לטעמי

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

תמסור לאבא שיתחדש :-D הרכב באמת יפה, עוצב בטוב טעם. לדעתי עדיף טיפול ראשון חינם, כמו שמישהו אמר פה כבר, במילא מתישהו הג'נט ישרט קצת. זה לא מה שיוריד מהערך\יופי של הרכב.

סעו בדרכים בטוחות.

פורסם

קודם כל תתחדשו. היא מאוד יפה ולדעתי אחת הטובות בקבוצה :)

לגבי הצמיגים, מדובר על צמיג טוב (רך, אוחז, שקט). עם זאת שמעתי שקשה מאוד להשיג אותם בארץ (בפנצ'ריות, לא על רכב חדש).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...