Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על כביש 443

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי השרשור והתגובות בו הזויות גם כן, נשמע ממש שאנשים אף פעם לא ביקרו בקטע הזה.

הכביש ממשיך אחריי צומת "שילת" שזה הצומת המרכזי והגדול ביותר של מודיעין והסביבה, חיילים,שוטרים,אנשי עבודה ודת.

אני נוסע על הכביש הזה קרוב לשנתיים ברציפות, בשעות הבוקר מ 05:00 ועד סוף היום בין היתר בין השעות של 17:00 ועד 21:00 בלילה. (נו כן, עליתם עליי, בדיוק סיימתי שירות במג"ב שם)

הכביש הינו כביש סלול היטב, רחב, בעל 2 נתיבים לכל כיוון ובעל הפרדת בטון מאסיבית + תאורה לאורך הכביש.

הכביש כרגע עובר שיפוץ נרחב ונסלל כולו מחדש.

הכביש הינו ציר מרכזי ולעיתים אף יש פקקים עקב ריבוי המשאיות + כלי רכב.

הכביש בעל תנועה ערה מאוד של סיור צדדי של חיילי צה"ל ובעל תנועה ערה של רכבי בטחון משטרתיים העושים שימוש תדיר בכביש הזה.

כביש מדהים, מעולה עם נוף מדהים לא פחות.

פורסם

אחלה כביש, אני אישית מעדיף אותו על כביש 1 כי הוא יותר ארוך מ443 באיזה 5 ק"מ.

אני נוסע עליו כל יום בבוקר ובערב, יש עליו פחות תנועה מכביש 1 ככה שזה עדיף, במיוחד בחזור תמיד יש פקק משער הגיא עד לכיוון שורש בגלל איזה שוטר שסתם עומד בצד.

לגבי הבטיחות, השבוע ראינו שמי שיושב שורה ראשונה בקו 405 לכיוון יכול להגיע אחרי זה לגבעת שאול, אז תגדירו לי "בטוח".

מבחינת בני דודים, עוברים שם אולי 20 מכוניות ביום, זה על פי כתבה שעשו בערוץ 2 לא מזמן על הכביש הזה.

ואם יש פה ירושלמים מצפון העיר, שאלה לי אליכם:

האם זה בטוח לנסוע דרך עטרות? הכוונה היא מכיוון 443 פונים שמאלה לאזור תעשייה עטרות ואז ממשיכים ליד מ"פ א-ראם. תמונה מצורפת:

Untitled-3.jpg

Polo 2012

פורסם

האם זה בטוח לנסוע דרך עטרות? הכוונה היא מכיוון 443 פונים שמאלה לאזור תעשייה עטרות ואז ממשיכים ליד מ"פ א-ראם. תמונה מצורפת:

אני לא הייתי נוסע משם, למרות הפיתוי.

תמתין עוד קצת, הכביש שסוללים לנו ישירות מפסגת זאב וחזרה מתחיל להראות בשלבי סיום (בונים גשר כמחלף מעל 443).

פורסם

אתה מדבר על הפניה שמאלה מצומת גבעת זאב ל443 שמגיעה למודיעין פניה ימינה זה לעטרות לא ממולץ לנסוע משם תסע כבר מ443 למודיעין. עכשיו אם אתה לא רוצה לנסוע משם אז אתה נוסע ככה. אתה יוצא מגבעון החדשה פונה שמאלה ואז יש לך אחרי 100 מטר פניה ימינה לא לפנות להמשיך ישר ואז ימינה וישר עד שאתה רואה תחנת דלק שמאלה זה לכיוון הצומת שאתה מדבר אלה ימינה לכיוון רמות סע ימינה לרמות איזה 8 ק"מ ואז תפנה ימינה למנהרת הארזים כעבור 3 ק"מ אתה מתחבר לכביש מספר אחד.

כמובן שאתה מאריך לך תדרך באיזה 20 דקות אבל זו האופציה השניה שלך מכאן נותר לך רק לבחור.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם
אני לא הייתי נוסע משם, למרות הפיתוי.

תמתין עוד קצת, הכביש שסוללים לנו ישירות מפסגת זאב וחזרה מתחיל להראות בשלבי סיום (בונים גשר כמחלף מעל 443).

אני אשמח אם תוכל להרחיב בנושא.

אני אישית נוסע דרך שם רק בשביל לחסוך את הפקקים שיש על הבוקר בפסגת זאב, בהחלט רבע שעה מיותרות כל בוקר.

ולפותח השרשור, אין לך ממה לפחד, כי ברגע שנוסעים שם כל כך הרבה אנשים זה אומר שהכביש בטוח. הסר דאגה מליבך.

Polo 2012

פורסם

גוגל מפות הלחיץ אותך?

תסתכל ליד איזה מקומות סימפטיים עובר כביש 6. אל תסע גם שם. :roll:

תקשיב למה שאומרים לך כל חברי הפורום - הכביש בטוח וסבבה לגמרי.

גם אני בהרבה מקרים מעדיף אותו על כביש 1 כשאני נוסע מי-ם לת"א וההפך.

V5

פורסם

גוזל - מ"פ א-רם זה תעודות כחולות, הם תושבי הארץ. בטוח לעבור שם כל עוד האקלים הפוליטי רגוע, ברגע שמתחמם אוטומטית גם שם יתחיל להתחמם, אבל יש את מג"ב עטרות ועוטף י-ם לתגבור, השיקול נסיעה הוא אך ורק שלך, אני הייתי נוסע דרך כיכר קלנדיה לציר 90 כשהייתי בסדיר (היום הכיכר כבר לא קיימת).

443 כביש בטוח לנסיעה, הוא אחד הצירים הראשיים היום לי-ם. תשווה את רמת הביטחון בו לרמת הביטחון בכביש חוצה שומרון עד אריאל ולא מעבר. נדירים מאוד המקרים בהם יש אירועי פח"ע על הכביש.

מצטרף לכל אפורי המדים מהפורום שבטוח ראו את ה"אשקוביות" :mm_yeah:

Confidence In Motion

פורסם

אני מכיר באופן אישי מספיק אנשים שחיים במודיעין ועובדים בירושלים,

כבר קרוב לעשור, נסיעות יום-יומיות, אפס אירועים.

כביש 1 הרבה יותר מסוכן, ע"ע התאונה היומית שמתרחשת בשער הגיא, למשל.

443 סלול טוב יותר ובאופן כללי הוא כביש טוב יותר (שיפועים/פניות וכיו"ב).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מצטרף לשלל ההמלצות על כביש 443.

אני גר בירושלים (בחלק הדרומי) ונוסע למודיעין לעיתים תכופות. מעדיף את כביש 443 על פני כביש מס' 1 הן בגלל העומס הרב שיש עליו והן בגלל היציאה והכניסה לירושלים דרך גבעת שאול - פקוק שם כל היום.

כביש 443 מתחבר ישירות לכביש בגין (כביש מהיר החוצה את ירושלים לאורכה) וממנו נוסע עד למלחה/פת תוך 5-10 דק'

כביש משולט, רחב, עם קיר הפרדה מבטון באמצע, תאורה כמעט לכל אורך הכביש, ואספלט חדש דנדש שסוללים ממש עכשיו.

נסעתי על הכביש הזה ביום שלישי כשחזרתי מתל אביב לירושלים באמצע הלילה, וממש לא מפחיד לנסוע שם.

זאת המדינה שלנו, כולה, כולל קווים כחולים, ירוקים, צהובים או סגולים. מי שיפחד לנסוע בכביש מסוים רק כי הוא עובר בסמוך או בתוך איזה קו דמיוני, ורק כי יש איזה גורמים עבריינים שמונעים ממנו את חופש התנועה, סופו שיפחד לנסוע לכל מקום בכלל.

הרבה יותר מסוכן לנסוע באיילון של אחה"צ בשיא הפקקים והלחץ מאשר בכביש 443.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

אתה יודע מה מצחיק?

גם אני נוסע שם יום יום הלוך חזור, ורק אחרי שהסתכלתי במפה לפני כמה זמן ראיתי כמה כפרים ערבים יש שם,

ורק בזכות זה פתאום ראיתי את הכפרים האלה בעיניים בזמן נסיעה.

משמע, שאתה אפילו לא מודע אליהם כל עוד שאתה מסתכל ממש טוב.

Polo 2012

פורסם

בואו נשקיט את חרושת השמועות לגבי הכביש 443.

כביש 443, במיוחד איזור גבעון החדשה (למרות שעוברים בכפר ערבי) הוא שקט במיוחד, הלכתי בתוך הכפר הזה ברגל מאה פעמים לכיוון גבעון החדשה מגבעת זאב, קונים שם מהסופרמרקטים שאין כלום פתוח ב4 בבוקר בלי שום חשש ופחד.

אין להם אפילו מחסום או משהו והרכבים שלהם נוסעים בשקט לידינו.

בנוגע לכביש 443, מגבעת זאב למודיעין הוא כביש שקט, היו תקריות אבל הרבה זמן שהוא שקט עקב העבודה המעולה של חיילי מחנה עופר.

תפסיקו לדבר שטויות, תודה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...