Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יחסי העברה קיה פ:

1:3.727

1:1.894

1:1.192

1:0.853

1:0.719

יחסי העברה אלטו:

1:3.454

1:1.904

1:1.280

1:0.966

1:0.815

.

מה זה יחס העברה? אפשר הסבר בבקשה.

• תגובות 747
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש הבדל עצום בין לכתוב על המקרה האישי שלו ובין לצאת בהצהרות חסרות כל ביסוס על תקלה רוחבית, ריקול, הסתרת תקלות והשמצת החברה בכל מדיום אפשרי. על זה חוטפים חזק.

פורסם
alelase

היי, תעלה לנו את הסרטון לראות בבקשה.

כמו כן, אני במקומך הולך למוסך ופיזית לא יוצא משם עד שיטפלו בך.

לא עוזר?

קח את תיעוד המכתבים שלך, גש לעורך דין, תבע את היבואן אני מאמין שתוכל לזכות, לפחות בהחלפת הרכב ו/או פיצוי טוב.

לך להתייעצות.

היי העלתי את הסרטונים של תקלת פיקנטו לרשת.

תודה!

פורסם

זה נראה כאילו אתה יותר מתאמץ לפרסם את הבלוג שלך ואת הצרות שלך מאשר לנסות באמת לטפל בהם.

אתה לא הראשון עם בעיה ברכב, ובטח שלא האחרון. על סמך שניים-שלושה רכבים עם תקלה לא יוצאים בהכרזות על תקלה סדרתית..כל רכב והצרות שלו. בסופו של דבר זו מכונה, וכנראה בשלך חסר איזה בורג...לא חסרים רכבים מיצרנים אחרים\דגמים אחרים עם צרות משל עצמם. אתה רואה פה בלוג "לא לקנות XXX" חוץ משלך?

יש לך בעיה, למה הוא לא במוסך?

המוסך לא הצליח להתמודד? למה שלא תלך למוסך אחר?

חפש המלצות על מוסכים טובים של קיה ונסה אותם, אולי המוסך שהלכת אליו לא מטפל כמו שצריך..

ו...אם כבר הלכת כ"כ חזק על הקטע של לפרסם את הצרות שלך בעיני רבים, לפחות שים פרסומת או שתיים באתר..כדי לכסות את ההוצאות שאח"כ יתבעו אותך על הכפשת היצרן :\

פורסם

במבחנים מדדו 18-19 ק"מ/ל'. 107, פנדה ואלטו הצליחו להגיע מת"א לאילת וחזרה על מיכל אחד. I10 וספארק נתקעו בדרך. במציאות אני לא יודע.

פורסם

שלום לכולם.

אני מציע לכל בעל פיקנטו לבדוק את ההיגוי . כל הטענות שנשמעו כאן על בעיית היגוי נכונים. גשו מיד לבוק, ועדיף כמה שיותר מוקדם!!

פורסם
שלום לכולם.

אני מציע לכל בעל פיקנטו לבדוק את ההיגוי . כל הטענות שנשמעו כאן על בעיית היגוי נכונים. גשו מיד לבוק, ועדיף כמה שיותר מוקדם!!

נ.ב. חשוב יותר מלדון בדיון אין סופי על צריכת הדלק (נתון שאין בידנו לשנות). אני מבטיח שכל מי שיבדוק (בתנאים הבאים: נסיעה ב90 קמש" ועצירה חזקה ופתאומית) יווכח שיש בעיית היגוי!

פורסם
לכל החברים שמתריעים על בעיית ההיגוי הנ"ל, האם ניסיתם עם ובלי ESP?

התשובה היא שלילית.

אך נניח ואתה צודק, וכשמבטלים את esp הבעיה נפתרת, האם זה אומר שאני צריך לנהוג מכאן ואילך ללא esp?

מסקנה: גם אם אתה צודק אינך אלא אומר כי התקלה היא בesp' וזה לא פותר את הבעיה

פורסם
לכל החברים שמתריעים על בעיית ההיגוי הנ"ל, האם ניסיתם עם ובלי ESP?

בנתיים כול מיז שמתלונן על בעיות היגוי,זה מי שהצטרף לפורום לפני יומיים.

לא ניראה אמין במיוחד...

פורסם

ומה שיותר מעניין זה שבקבוצה בפייסבוק עם יותר מ-100 חברים אין תלונה אחת על בעיית היגוי. אה, ועברתי מעל 700 ק"מ ואין שום בעיה.

פורסם
התשובה היא שלילית.

אך נניח ואתה צודק, וכשמבטלים את esp הבעיה נפתרת, האם זה אומר שאני צריך לנהוג מכאן ואילך ללא esp?

מסקנה: גם אם אתה צודק אינך אלא אומר כי התקלה היא בesp' וזה לא פותר את הבעיה

כדי להיות צודק או לא עלי לטעון טענה...שאלתי שאלה

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם
בנתיים כול מיז שמתלונן על בעיות היגוי,זה מי שהצטרף לפורום לפני יומיים.

לא ניראה אמין במיוחד...

מה הקשר? אם קיבלתי את הרכב היום, ופניתי מייד לדווח כאן זה מערער את האמינות??

פורסם

ומה שיותר מעניין זה שבקבוצה בפייסבוק עם יותר מ-100 חברים אין תלונה אחת על בעיית היגוי. אה, ועברתי מעל 700 ק"מ ואין שום בעיה.

זה נכון בקבוצה בפייס יש כבר 107 חברים חלקם עם הרכב כבר, ובאמת אף אחד לא התלונן, חוץ מאותו אלחנדרו שמתלונן גם כאן.

אין ספק שהסרטון שהוא העלה, מעלה כמה שאלות ותהיות בנושא, אך שוב זה לא משהו שמצדיק בלוג וכו' ללכת למוסך לדרוש שיתקנו וזה הכל.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

• תוכן חדש...