Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

honda type R הפוכה

bar-b-q
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לנהוג מהר זאת לא הבעיה... הבעיה היא לעשות את זה בהתאם לתנאים ולמגבלות...

לנסוע 150 בנתיבי איילון בלילה כשהכביש ריק זאת לא בעיה, אבל לטוס 100 בעיר ליד מכוניות חונות וליד אנשים זאת שטות גדולה...

הבנתי את הכוונה של שמר, ואני חושב שגם הוא הבין את הכוונה שלי. אף אחד מאיתנו לא דיבר על מהירות מופרזת באיילון שזה לא קריטי או על 100 קמ"ש בעיר ליד מכוניות ואנשים שזה כן דבר חמור, אלא על מהירות גבוהה בעיקולים.

זה שההונדה התהפכה זה בעיה שלה ושל הנהג שלה וכניראה שהיא הגזימה - אבל עדיין כמעט כולנו עושים את זה ברמה כזו או אחרת. אף אחד פה לא קונה 205GTI\פיאט קופה\אימפרזה טורבו וכו' בשביל לנסוע איתה בסיבובים כמו מאזדה לאנטיס.

Back to the original - NC again.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אוראל, לא לכולם יש דוד שמנהל בצפר לנהיגה מתקדמת, אז אתה יודע מזה אומר, כן ?

מנהל? אתה רוצה לספר לי משהו שאני לא יודע עליו? :wink:

מדריך.. לא מנהל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הבנתי את הכוונה של שמר, ואני חושב שגם הוא הבין את הכוונה שלי. אף אחד מאיתנו לא דיבר על מהירות מופרזת באיילון שזה לא קריטי או על 100 קמ"ש בעיר ליד מכוניות ואנשים שזה כן דבר חמור, אלא על מהירות גבוהה בעיקולים.

זה שההונדה התהפכה זה בעיה שלה ושל הנהג שלה וכניראה שהיא הגזימה - אבל עדיין כמעט כולנו עושים את זה ברמה כזו או אחרת. אף אחד פה לא קונה 205GTI\פיאט קופה\אימפרזה טורבו וכו' בשביל לנסוע איתה בסיבובים כמו מאזדה לאנטיס.

אני מסכים שהרוב קונים מכונית ספורטיבית כדי לנסוע קצת יותר מהר... אבל עדיין, לא משנה אם אתה נוהג על פיאט אונו או על סובארו אימפרזה WRX, אתה בכל זאת צריך להתחשב במגבלות שלך ושל הרכב... נכון שעם הסובארו אפשר לקחת פניות הרבה יותר מהר מאשר עם הפיאט, אבל שוב גם עם הסובארו אפשר להתהפך או להיכס בקיר ליד...

מה שאני מנסה לומר זה שלא משנה על מה נוהגים, עדיין צריך לנהוג בזהירות ובהתאם למגבלות הרכב...

פורסם

אתה רשמת במילים אחרת בדיוק את מה שאני אמרתי.

כל אחד צריך להתחשב במגבלות שלו ובמגבלות של הרכב שלו ולנסות לא לעבור אותם, כי אף אחד לא נהנה לעשות תאונה ולהתהפך.

אבל המגבלות של WRX הם מאוד גבוהות. מאוד מאוד מאוד גבוהות. אז אם מישהו ינהג בWRX זה מספיק שהוא רק יתקרב למגבלות של הרכב והמהירות תיהיה עצומה, בין אם זה בסיבובים ובין אם זה בקו ישר. המהירות יכולה להיות עצומה בצורה בלתי נתפסת - אבל עדיין נשלטת לנהג בזכות היכולות הגבוהות של הרכב. ובשביל זה נקנה הרכב - בשביל ניצול היכולות הגבוהות שלו.

האם גם במצב הזה הנהג טיפש כי הוא נסע במהירות מופרזת בעיקולים בעיר? לטעמי לא. הוא ניצל את הרכב, משהו שכל מי שקונה רכב ספורטיבי עושה, או לפחות מנסה לעשות.

(הכוונה היא במידה ונלקחים כל אמצעי הביטחון האפשריים...).

Back to the original - NC again.

פורסם
אף אחד פה לא קונה 205GTI\פיאט קופה\אימפרזה טורבו וכו' בשביל לנסוע איתה בסיבובים כמו מאזדה לאנטיס.

אם רק היית יודע איך שמר נוסע בסיבובים עם מזדה לנטיס... :lol::lol::lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם רק היית יודע איך שמר נוסע בסיבובים עם מזדה לנטיס... :lol: :lol: :lol:

לאנטיס יכולה לנסוע בסיבובים? :shock:

(לא מנסה לפגוע באף אחד חלילה וחס)

!AWDSOME

פורסם

הערה- ישנן בארץ כמה וכמה סיוויק מעל 200 כ"ס.

בעניין הסיוויק נדמה לי כמי שמביט מהצד, שלרכב הזה יש את תעשיית האפטר מרקט המקיפה ביותר.

אולי החיפושית או מס' הקיטים החיצוניים לגולף יתחרו במס' השיפורים שניתן להשיג לסיוויק.

ושאלה אחרת מסקרנת- מדוע לא לרכוש את הקליפרים והדיסקים של הסיוויק ההפוכה?

תיפטר הבעיה של בטיחות . . .

אלא אם כבר יש ברקסים משופרים על הרכב.

ובאותו עניין...האם מתוכנן טורבו על המנוע הזה?

כי זה יהיה מעניין.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
מה שאני מנסה לומר זה שלא משנה על מה נוהגים, עדיין צריך לנהוג בזהירות ובהתאם למגבלות הרכב...
בטח התכוונת למגבלות הדרך ומגבלות הנהג, שתיהן הרבה יותר מוגבלות ,ממגבלות הרכב הזה!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אכן הרכב הוא של בחור בשם אבי ממרכז הארץ....

אורן. יש לך מושג אם נשאר לו משהו מהקיט של הטורבו?

קו---------------------------------------

פורסם
בטח התכוונת למגבלות הדרך ומגבלות הנהג, שתיהן הרבה יותר מוגבלות ,ממגבלות הרכב הזה!!!

כן, בערך...

התכוונתי לכך שלא משנה על איזה רכב נוהגים עדיין ניתן לאבד איתו שליטה או להתהפך אם לא מפעילים שיקול דעת...

פורסם
בוקר טוב אדון שמר.

טוב שנזכרת להגיב על תאונה שהתרחשה לפני אולי קצת פחות משנה...

השרשור הועלה עוד פעם כמחווה להונדה האצ'בק ישנה שבה הושתל המנוע. לא על התאונה שכבר הייתה...

לגבי התאונה,

אתה מגזים לגמרי!

כל מי שנמצא פה שקנה רכב ספורטיבי קנה אותו על מנת ליהנות ממנו. להשתמש בתכונות הספורטיביות שלו. כל עוד אין פה מסלול, איפה אתה מצפה שנשתמש בתכונות הללו של הרכבים?

שלא נשתמש בכלל? תחסוך ממני את זה.

אז משתמשים במקומות ציבוריים, כי...מה לעשות - זה האפשרות היחידה. הדבר היחידי שאפשר לעשות בו זמנית זה לדאוג שעושים את זה לבד, במקומות כמה שיותר נידחים, ולנסות לא להגזים.

לבוא ולהגיד שמי שנוהג מהר עם הרכב הוא אידיוט זו הגזמה פראית, ואם לא אז אני מודה בעובדה שאני אידיוט. ולא רק אני - גם 98 אחוז מהאנשים פה.

ערב טוב אדון אחמד ,

צר לי , ראיתי שכל ההודעות הן קרובות ,לא טרחתי להציץ בתאריכים עד ההתחלה , MY MISTAKE :oops:

לגבי התאונה.

בוא נעשה סדר.

ברור לי שיש בעייה לכל מי שחובב הגה , בטח עם כל רכב ספורטיבי למחצה ומעלה - להשתמש ברכב כראוי ,או בצורה שתיתן הנאה.

ההודעה שלי התייחסה אל התאונה הספציפית הזו.

אחד שנוסע במהירות הזו בעיר - הוא פושע. לא פושע על הכביש , אלא פושע פלילי ,שמקומו מאחורי סורג ובריח.

עזוב לרגע את רמת נהיגתו (לא מכיר אותו ,אין לי מושג מה הוא יודע). מבחינתי הוא יכול לתת לשומאכר בראש. זה שהוא נוסע במהירות הזו בעיר זה פשע.

אני לא אתחסד , אני רחוק מלנסוע במהירויות שפויות. אבל זה נעשה בכבישים בהם התנועה זורמת במהירות דומה ,או שאין תנועה. זה לא שאין סיכון , ולצערנו כולנו לוקחים כאן סיכון כשאנחנו נוהגים מהר (תיקון קטן בשבילך. 100 אחוז, לא 98). אם יבוא רכב ממול בנתיב שלך כאשר אתה נוסע מהר , גם אם לא תהיה אשם בתאונה , רוב הסיכויים הם שלא תוכל להתווכח על כך. אבל הסיכון הוא קטן בהרבה מאשר נסיעה באותה מהירות באיזור מיושב עם משתמשי דרך שאינם מסוגלים להבין מה זה הדבר הזה שטס לעברם על המדרכה (ילדים/זקנים וכו' ,אם לא הבנת).

רוצה עוד דוגמא ? אצלי ביישוב יש ילד שמשתולל על טרקטורון. 100 קמ"ש בתוך היישוב.

עזוב את זה שאין לו רשיון,רישוי ,קסדה , קשת נגד התהפכות (שאני נגדה , אגב) או ביגוד מתאים.

בעייה שלו.

אבל הנסיעה במהירות הזו מסכנת את הילדים שלי ,ואת שאר הילדים והולכי הרגל ביישוב.

השבוע כבר העפתי אותו מהכביש באלימות (אל תשאל איך , אבל הוא ירד מהכביש בחריקת בלמים).

על דבר כזה אין לי בעייה להגיב באלימות. אם הוא מוכן לסכן את חייהם של הילדים שלי ,אני מוכן לסכן את החיים שלו ואת החופש שלי.

אם יהיה משפט - אטען להגנה עצמית , חד וחלק. גם לא תהיה לי בעייה להסתכל בעיניים של ההורים שאפשרו לילד להיות רוצח בפוטנציה.

דעתי על נהג ההונדה ההיא לא שונה. אין לו מקום בכביש.

זו לא נהיגה ספורטיבית , זו רשלנות וחוסר אחריות.

• תוכן חדש...