Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

honda type R הפוכה

bar-b-q
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המנוע שאתה רואה בתמונות,זה של טייפאר....

נו באמת, זה ברור לי! אבל מה הקשר שהוא פתאום העלה את השרשור הזה?

לאחר עריכה: (רק אחרי פירסום ההדועה ראיתי את ההודעה של racepak)

באיזה רכב הותקן המנוע הזה?

Back to the original - NC again.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בטייפ R יש שתי כריות אוויר. אבל לצערו של בעל הרכב, אפשר שעלות הנזק היא עדיין לא טוטל לוס.

הרכב שלי נראה הרבה יותר טוב מזאת, והוא היה טוטאל לוס, אז אין הרבה סיכוי שהוא יחזור לכביש...

מגאן 265

פורסם
המנוע הותקן בסיוויק האצ'בק 94.....

:shock: :shock: :shock:

עוד פרטים על העבודה המדהימה הזאת יתקבלו בשימחה...

פורסם

200 כ"ס על סיוויק האצבק? אני מקווה שעוד (הרבה) חלקים ברכב שודרגו לצורך הפרויקט...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לבחור ששתל את המנוע של הטייפר בהצ'באק, כבוד, כבוד אמיתי לראות את אחת ההונדות הבודדות ששופרו מעבר לכונס ספויילר וחצאית, כיף לדעת שיש עוד אנשים שמתעסקים בשיפורים מכניים ולא בפיבר.

אוראל, לא לכולם יש דוד שמנהל בצפר לנהיגה מתקדמת, אז אתה יודע מזה אומר, כן ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא יודע לגבי הרכב שבתאונה,

הרכב של חבר שלי (אבי שמו) נוסע כיום עם מנוע של טייפ אר, על סיויק האטצבאק 93 אדומה יפיפיה.

עוד לא יצא לי לנסוע בה... אבל לפני ה TYPE R, היה שם 1600 טורבו עם T34 מפחיד ביותר!

פורסם

מיועד בעיקר עבור אילן טורבו אבל עבור עוד כמה בשרשור.

" זה נשמע לי כמו : אוי אוי אוי , חבל על האוטו , כמה הוא היה נדיר , כמה הוא היה יפה , אוי אוי אוי..."

אין בי טיפת רחמים על האדיוטים הללו , ואתם יודעים מה ? גם אין בי צער על האוטו.

בידיים של הבעלים אליהן נפלו המכוניות הללו , עדיף שיושבתו.

חוסר שיקול הדעת המשווע של האנשים הללו בתוספת מכונות מהירות כאלה - הופך אותן לפוטנציאל לרצח.

למרבה המזל הוא לא לקח איתו עוד מישהו , אבל כולכם יודעים שזה קורה לא פעם.

לקח עיקול בעיר על 130-150 . יפה מאוד. גאון.

אח"כ תמציאו לי תיאוריות על כתם שמן וכיו"ב.

בולשיט . הוא איבד שליטה עקב מהירות מופרזת. לא, לא מעניין אותי מה קבעו בחוק במקרה הזה. זוהי מהירות מופרזת בנסיבות העניין. גם אם במקרה היה מותר שם (ולא ,לפי הפעם האחרונה שבדקתי זה עדיין אסור ,אבל לא זו הפואנטה).

עצם קרות התאונה היא ההוכחה הכי טובה שהמהירות הייתה מופרזת מאוד.

ולא , RS היקר ושות'. קורס נהיגה מונעת אינו מקנה חסינות נגד טיפשות. לצערנו עוד לא נולד הקורס הזה.

אני מאוד מקווה שהמשטרה תואיל לקרקע את הנהג להרבה הרבה זמן.:evil:

פורסם

אני מסכים (בערך) עם שמר בעניין, אדם שלא מכיר במגבלות שלו או של הרכב מהווה סכנה...

אני לא בא אליו בטענות על זה שהוא לא הצליח להשתלט על הרכב במהירות כזו, אלא על זה שהוא נכנס למצב כזה שבו הוא לא יכול לשלוט על הרכב בצורה ראוייה...

וכמו שנאמר כבר, קורס נהיגה מתקדמת מלמד איך להתמודד עם מצבי חירום, אבל גם הוא לא יכול לעזור במקרים של טיפשות קיצונית...

פורסם

בוקר טוב אדון שמר.

טוב שנזכרת להגיב על תאונה שהתרחשה לפני אולי קצת פחות משנה...

השרשור הועלה עוד פעם כמחווה להונדה האצ'בק ישנה שבה הושתל המנוע. לא על התאונה שכבר הייתה...

לגבי התאונה,

אתה מגזים לגמרי!

כל מי שנמצא פה שקנה רכב ספורטיבי קנה אותו על מנת ליהנות ממנו. להשתמש בתכונות הספורטיביות שלו. כל עוד אין פה מסלול, איפה אתה מצפה שנשתמש בתכונות הללו של הרכבים?

שלא נשתמש בכלל? תחסוך ממני את זה.

אז משתמשים במקומות ציבוריים, כי...מה לעשות - זה האפשרות היחידה. הדבר היחידי שאפשר לעשות בו זמנית זה לדאוג שעושים את זה לבד, במקומות כמה שיותר נידחים, ולנסות לא להגזים.

לבוא ולהגיד שמי שנוהג מהר עם הרכב הוא אידיוט זו הגזמה פראית, ואם לא אז אני מודה בעובדה שאני אידיוט. ולא רק אני - גם 98 אחוז מהאנשים פה.

פורסם

לנהוג מהר זאת לא הבעיה... הבעיה היא לעשות את זה בהתאם לתנאים ולמגבלות...

לנסוע 150 בנתיבי איילון בלילה כשהכביש ריק זאת לא בעיה, אבל לטוס 100 בעיר ליד מכוניות חונות וליד אנשים זאת שטות גדולה...

• תוכן חדש...