Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במנורות לד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להזמין מחו'ל גלגל של 5 מטר של לדים , שאלתי אם הלדים הנ"ל מתאים לרכב ויעשו את העבודה כמו שצריך גם כאורות חנייה ( אני רוצה לנסות להכין לבד פנס כמו של ה R8 .

זה הנתונים :

Superbright 3528 SMD Pure White LED, high intensity and reliability

Waterproof flexible LED strip

60 SMD Pure White LEDs per meter, total 300 LEDs for 5 meters

Self-adhesive back with double side adhesive tape.

Maintenance free, easy installation

Every 3-LED cutable without damaging the rest strip

Flexible ribbon for curving around bends

Ultra-bright but running at low temperature

Input volts: DC 12V

Viewing Angle : 120°

Long life span 50,000+ hours

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

אתה לא צריך להזמין מחו"ל, קפוץ לשדרות הר-ציון בת"א ותרכוש לך מספר מטרים הדרוש או רק חתיכה של 10 סנטימטר ותבדוק אם פס הלדים מתאים למטרה שלך.

איזה כייף לי :)

פורסם

ואתה צריך משנק כדי להפעיל אותם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אתה לא צריך להזמין מחו"ל, קפוץ לשדרות הר-ציון בת"א ותרכוש לך מספר מטרים הדרוש או רק חתיכה של 10 סנטימטר ותבדוק אם פס הלדים מתאים למטרה שלך.

דלק לת"א יעלה לי יותר מאשר לקנות כמות מטרים מכובדים מאיביי

diverdolphins.gif

פורסם

אני מבין טוב מאוד מה שאלתי , השאלה לא הייתה מכוונת אלייך אלא לבחור שהגיב שאני צריך משנק , למה אני צריךמשנק אם אני הולך לחבר לדים של 12 V

.משנק משמש לנורות לפריקה עמוקה ולייצב את הזרם , במקרה הזה המנורת חנייה הרגילה דורשת זרם רב יותר !

diverdolphins.gif

פורסם

התכוונתי שצריך לבדוק אם צריך משנק בשבילהם,

ברכב הוולט לא יציב על 12, יש לדים שזה משנה להם ויש לדים שמסתדרים עם זה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אני מבין טוב מאוד מה שאלתי , השאלה לא הייתה מכוונת אלייך אלא לבחור שהגיב שאני צריך משנק , למה אני צריךמשנק אם אני הולך לחבר לדים של 12 V

.משנק משמש לנורות לפריקה עמוקה ולייצב את הזרם , במקרה הזה המנורת חנייה הרגילה דורשת זרם רב יותר !

בעיקרון המתח הנומינלי שהלדים מתוכננים אליו הינו 12 וולט. במידה ואתה מתקין את הלדים ברכב אתה צריך לקחת בחשבון שהמתח עולה כאשר הרכב מונע ל-13.8-14.5 וולט אבל אינני רואה עם זה שום בעיה.

אם אתה רוצה להעריך את חיי הלדים ולמנוע שריפתם במקרים שמתח המוצא של האלטרנטור עולה ל-16 וולט כאשר הוא תקול או במקרים של פיקים גבוהים רצוי מאוד להתקין דיודה מסוג 1N4004 בטור לקו הפלוס.

עלות הדיודה כמה גרושים.

איזה כייף לי :)

פורסם

יתקנו אותי המומחים, אבל עד כמה שידוע לי, מדובר יהיה בשינוי מיבנה של פריט בטיחותי (פנס רכב) ולא יראו זאת בעין יפה בטסט. מה גם שיש צורך לקרר את נורות הלד אחרת אורך החיים שלהם ירד דרסטית.

• תוכן חדש...