Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, קניתי את התוסף הזה לרכב שלי פג'ו 205 שנת 98.

האוטו לא באמת דרש אותו...אבל כמחווה לרכב החלטתי שכדאי לעשות את זה על מנת שהמנוע יתנקה קצת...וחוץ מזה מי יודע אולי הצריכת דלק שלי תרד מעט..

בכל אופן, מתי לשים ? איך לשים ? כמה לשים ? אני רוצה שזה יהיה מדוייק לפי ההמלצות.. תודה !

פורסם

אם הרכב שלך עובד טוב מדוע בכלל להתעסק איתו, החומר ניקוי הזה יסיע לך ליכלוך מכל מערכת הדלק ישירות למזרקים, הם עלולים להסתם ואז אתה תהיה בצרה גדולה יותר.

אם אתה רוצה לנקות את מערכת ההזרקה כמו שצריך בצע אינפוזיה ישירה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
אם הרכב שלך עובד טוב מדוע בכלל להתעסק איתו, החומר ניקוי הזה יסיע לך ליכלוך מכל מערכת הדלק ישירות למזרקים, הם עלולים להסתם ואז אתה תהיה בצרה גדולה יותר.

אם אתה רוצה לנקות את מערכת ההזרקה כמו שצריך בצע אינפוזיה ישירה.

אינפוזיה ברכב ישן יכולה לגרום לא פחות נזק לחלקים ורינגים שחוקים במנוע.

פורסם

שלום רב,

א. שים במיכל מלא \ חצי מלא ע"פ היצרן אם אני לא טועה אפשרי לדילול במיכל עד 60 ליטרים או יותר אפילו, כתוב לך על האריזה.

ב. זה לא יעביר ולא יסיע ולא יניע לך שום לכלוך לתוך המזרקים. בדיוק בשביל זה נוצרו מסנני דלק ברכב.

ג. אני ממלא את התוסף הזה על בסיס קבוע במספר רב של מכוניות ולא נתקלתי בבעיות שנוצרו.

• תוכן חדש...