Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי עצר אותי שוטר ובזמן שהוא רושם לי דוח הסברתי לו למה קרתה העבירה, אני מדבר איתו יפה לא צועק לא מרים את הקול אחרי הכל יש סיכוי שהוא יבטל את הדוח אז דיברתי כמו בן אדם תרבותי פתאום הוא הרים אליי מבט ויצאו הוא המילים הבאות בצעקה "תסתום את הפה שלך!! אל תעצבן אותי למה אני יצא עלייך!" אני לא רציתי לסיים את היום במעצר כי הייתי באמצע עבודה לכן לא עניתי לו אבל בראש עברו לי כל כך הרבה מחשבות איך אני מגיב לו על זה!

יש טעם לנסות להתלונן עליו, כי ממש לא הייתי רוצה לדעת שככה הוא מסביר לכל אחד על העבירה שהוא עצר אותו או שזה כאב ראש הפרוצדורה שכדי לעזוב את זה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

השאלה המרכזית הינה - מה תוכל להוכיח מכל מה שאמרת?

אם השיחה מוקלטת, הייתי מתלונן תוך צירוף ההקלטה. או כמובן ,נוכחות עד/ים .

בכל מקרה אחר - לא נראה לי שיש תועלת, כי זה מילה שלו מול מילה שלך.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

יש טעם להתלונן.

מספיק שתופיע לשוטר הנ"ל הערה בתיק בשביל שעשית את שלך.

ואם לא יעשו אם זה כלום אז לא הפסדת כלום.

שיתחילו להירגע הדרדסים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

המשטרה אמנם מעבירה סדרות וימי עיון על התייחסות ונימוס לאזרח אבל חוקית אין לך שום טענה גם אם לא טרח להסביר לך על העבירה וישנם שוטרים שלוקחים את הרישיונות, יושבים בניידת וחוזרים אל הנהג עם דו"ח - אם היה נופל בבתיה"מש לא היו ממשיכים בכך.

פורסם

למה אני כועס אני אסביר, עצרו אותי כמה פעמים שוטרים, מכמה מהם באמת קיבלתי קנס או אזהרה אבל זה היה מאוד נעים ובאמת הבנתי את הטעות שלי אפילו שניסיתי לצאת מזה נקי וחפרתי להם השוטר היה סבלני והתנהג בהתאם.

אבל השוטר הזה כל כך עצבן אותי, אני מסביר לו את הצד שלי כמו שהסברתי לכל שוטר בעבר ופתאום הוא "יצא עליי" וסותם לי את הפה בצעקות כאילו אני הבן שלו או לא יודע מאיפה הוא קיבל את הזכות ככה להתפרץ עליי באמצע הרחוב

השיחה לא הייתה מוקלטת לא חשבתי אפילו להקליט כי אף פעם לא היה לי ספק מהניסיון שלי שככה שוטר יצעק עליי באמצע הרחוב, מעכשי ואני יקליט כל שיחה ושיחה!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

למה נהג עושה עבירת תנועה כמו גבר וכשניתפס מתחיל להתנהג כמו ילד?

אם העבירה מוצדקת מה יש לחפור לשוטר.

אם השוטר ניראה כמו אחד שיכול לוותר אפשר לנסות בקטנה אם לא תשלם.

אני הבנתי מניסיוני שאם שוטר יושב ומחכה לעבירת תנועה מסויימת באיזור מועד הוא לא יוותר.

אם ניתפסת במקרה ניתן לנסות לבכות קצת ליפעמים זה משתלם אבל לחפור זה מיותר.

כשאני ניתפסתי חוצה אי תנועה עם הקטנוע ע"י שוטר ששאל אותי למה אני מסכן את חיי עניתי לו כי לא סיכנתי בגלל שהיסתכלתי טוב טוב ולא ראיתי שום רכב מסכן וחציתי.

הוא ענה לי כי אם הייתי מסתכל טוב הייתי רואה אותו ואז לא הייתי מקבל דו"ח איחלתי לו בכל הרצינות יום טוב וקיבלתי דו"ח מתחשב במקצת (עבירה מופחתת קנס).

פורסם

תחשוב שאתה השוטר ,אתה עוצר 20 נהגים? כל אחד ואחד מתבכיין לך ומתחנן שתוותר לו ,אחרי כמה זמן זה מתחיל לעצבן ,כנראה אתה זה שנפל עליו לא טוב.

לא קורא לך שחופרים לך ואתה מתעצבן? מתקשרים אליך מהוט או סלקום ומציעים לך מבצעים? אני מבטיח לך שאחרי שיחה שנייה אתה תתחיל להתעצבן.

כולם כל כך אוהבים לזמבר שוטרים כאילו שהם עושים משהו רע ,מבחינת השוטר הוא עצר אותך והוא לא חייב לשמוע את ההסברים שלך. משפט שלמדתי פה בפורום: "אל תבכה כמו ילד על דברים שעשית כמו גבר".

אני מסכים שזה לא נעים כאשר שוטר מתנהג כמו ערס קטן ,אבל הוא גם בנאדם וגם הוא מתעצבן ומאבד שליטה לפעמים ,בדיוק כמוני ,כמוך וכמו כל האנשים שהגיבו בנושא הזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...