Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דעתי האישית , עדיף לשלם עוד כמה שקלים , ולהיות בקו שלא תלוי באינטרנט ותשתית נוחה וטלפון אשכרה קווי.

בהחלט! לעיתים יש ניתונים באינטרנט - טלפון זה דבר בסיסי שכדאי מאוד שיהיה זמין בכל בית ויהיה בלתי תלוי אפילו בחשמל.

לא מורגשת אצלי שום בעיה כזו.

יהודה, מה מהירות האינטרנט שלך? האם אתה תופס רוחב פס משמעותי? הרי אם נניח אני מוריד בקצב של 1.5MB/S - איזה רוחב פס נישאר לשיחות טלפון?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יהודה ואדון שביט - אני מבין ששניכם משתמשים בקן המדובר? במידה וההורים שלי לא משתמשים כבדיןם וכמעט ולא גולשים (אותי ממורידה פה ושם סרט) לא תהיה בעיה בידיבור?

.

יש לנו טלפון של 012 , רק כמה שבועות. בינתיים אין בעיות.

אני מעדיף להיות ללא טלפון ולא להיות מחובר להוט. אבל זה רק אני.

וגם התשתית של הוט היא לא קווית.

מבחינה טכנית, הוט בסדר לפי הנסיון שלי. מבחינת רמאויות, הם שערוריה, אבל אם מתכוננים אז זה בסדר.

התשתית של הוט כן קוית.

יהודה, מה מהירות האינטרנט שלך? האם אתה תופס רוחב פס משמעותי? הרי אם נניח אני מוריד בקצב של 1.5MB/S - איזה רוחב פס נישאר לשיחות טלפון?

שיחות הטלפון צורכות חלק קטן ( כ 0.05 ) מה 1.5MB/S אבל לupload הם מפריעות יותר. בד"כ מהירות העלאה היא עשירית ממהירות ההורדה.

תמדוד את המהירות בפועל אצלך ב 2 הכיוונים לפי האתר www.mybandwidthmeter.com

מתאם הטלפון מורכב בין המודם ובין הראוטר, כך שבמקרה הרע הטלפון פוגע קצת במהירות ההעלאה אבל לא ההפך. ההפרש במהירות ההורדה אינו מורגש.

חבל לשלם על מהירות 1.5 כי מהירות 2.5 עולה אותו דבר או פחות.

אתה יכול לקרוא עוד על הנושא כאן.

בהצלחה

יהודה

פורסם
צביקה, אני מכיר את הבעיה הזו מ-013 ולכן שאלתי לגבי אורנג' (אין לי היכרות עם הקו שלהם).

עכשיו הבנתי ש-013 זה נטויז'ן.

כן, הניסיון שלי הוא עם מתאם השיחות של נטויז'ן. לאור העובדה שאחד מחברי הפורום הוותיקים מוכר אותם אהיה עדין ואציין שאני לא ממליץ על המתאם הזה. גם בגלל בעיית האיטיות בגלישה, גם בגלל שזה יוצר בעיות בפתיחת פורטים וגם בגלל הרמה הטכנית של נציגי ההתקנות.

בדירה שלי אני מעדיף לשלם עוד כמה שקלים על קו של הוט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ה VOIP היחיד שהייתי ממליץ עליו זה של אורנג' בגלל המקצועיות הגבוהה של הנציגים (מבצעים ניטור תקלות ועושים פניות יזומות ללקוח) וגם מניסיון של ההורים שלי, בנוסף למי שיש תשתית של בזק הסמארטבוקס שלהם משמש כמודם, ראוטר ונתב שיחות .

לי יש טריפל של הוט בבית והשבוע עברתי דירה, המתקין הציע לי דבר חדש, מודם משולב אינטרנט וטלפון כך שהנה חסכנו עוד מודם. מומלץ למי שיש אינטרנט וטלפון של הוט והמודם טלפון מכער את הסלון

מניסיון אני ממש לא הייתי ממליץ על שילוב של תשתית מחברה X, ראוטר פרטי ומתאם שיחות מחברה Y כי זה פתח לתקלות וצריך קצת ידע בסיסי בשבילי למצוא את הבעיה מבלי עזרה של התמיכה (רמז, יטרטרו אתכם מאחד לשני)

פורסם
נ.ב. YES עובדים עם 012 ולא 014.

יס היא חברת בת של בזק, ואני מתאר לעצמי שהמבצע שלהם כולל את הטלפון של בזב"ל.

דעתי האישית , עדיף לשלם עוד כמה שקלים , ולהיות בקו שלא תלוי באינטרנט ותשתית נוחה וטלפון אשכרה קווי.

אני גם חושב ככה, לכן יש לי בבית שירותים של 4 ספקיות שונות - אינטרנט של בזק+בזב"ל, טלפון קווי בכלבים (הוט), טלוויזיה של יס, וסלולארי של אורנג'.

ככה במקרה של נפילה של אחד מהם, השאר נשארים לעבוד, ובמקרה של קיצוצים בתקציב אפשר להעיף אחד או שניים בלי פגיעה באחרים ובלי כאב ראש מיותר (הראשונים לעוף גם יהיו הוט ויס - לשיחות יש סלולארי, ואת כל התוכן של הטמבלוויזיה אפשר למצוא באינטרנט, בין אם להורדה או צפיה ישירה).

נ.ב. לפותח השירשור - שאל את עצמך אם אתה בכלל צריך טלפון ביתי?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...