Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בסביבות תשע בבוקר יוסי כבר נכנס לעניינים וזה לא לפני שהוא נתן לי להאזין לתוצאה של הפרוייקט מהסופ"ש. 8)

העסק נשמע פשוט נהדר וכל זה עוד לפני כיוונים וליטושים אחרונים, לדברי יוסי.

להבדיל מהרבה חבר'ה אחרים כאן, הגיחה ליוסי לא היתה בשביל התקנה יותר מדי מפוצצת - סה"כ חיישני רוורס + נעיצת ה CZ500 של קרליון, שלבינתיים מריץ רק את הסטוקים של הגרנדה.

הסאונד לא רע בכלל לטעמי, בהתחשב בכך שמדובר ב HU + רמקולים בלבד. גם איכות הדיבורית מפתיעה לטובה (למי שתוהה), יותר מזו של ה CDE-103BT של אלפיין שיצא לי לבדוק אצל חבר.

לאחר כחצי שעה זזתי לעניינים שלי והשארתי את יוסי שיתפרע לו עם הכלה. כעבור כחמש שעות חזרתי והרכב המתין לי, מדוגם, כאילו לא עבדו עליו מעולם. תענוג.

אז המון תודה וכפי שכבר אמרתי, נתראה בשדרוג המערכת.

שגיא עם הגרנדה :wink:

פורסם

לדעתי צריכים לעשות חוק בפורום אודיו שלא תהיה אפשרות לפתוח תרדים כאלה בלי תמונות :-o.

עם כל ההמלצות שיש פה על הבחור, אין ספק שברכב הבא שלי, התקנת המערכת תהיה אצלו.

שונא גזענים !.

פורסם

צ'מע, אם אתה ממש מתעקש - אני יכול לצלם לך את HU בתוך הקונסולה, ואת הצג של החיישנים בתקרה, מעל החלון האחורי (סט-אפ מבריק ונוח לכשעצמו, מאחר וגם אפשר לראות את הצג בקלות אם מביטים במראה המרכזית). עדיין לא נראה לי כ"כ אטרקטיבי... :lol:

תמונות של מגברים/קומפוננטים/סאבים/בלאגנים זה כבר סיפור אחר, אך עדיין לא רלוונטי במקרה שלי לצערי.

פורסם

תגידו לאור כל ההמלצות איך הוא במחיר ביחס לאחרים?

הוא משתלם? הוא יקר יותר "אך שווה"? או מה?

ולטובת אלה שלא מכירים, יש לו מקום מסוים? הוא בא עד אליך? איפה הוא שוכן?

פורסם

אני אומר את זה ככה

ואני לא מתכוון בכך להשוות בין בעל מקצוע אחד לבעל מקצוע אחר אלא רק לאיכות העבודה של בעל מקצוע כלפי עבודתו.

אם אתה נכנס לקונדיטוריה ואתה מבקש עוגת מרגרינה - אתה תקבל אותה ב30 שקלים.

אם אתה נכנס לקונדיטוריה ואתה מבקש עוגת חמאה איכותית - אתה תשלם 50 שקלים.

שתי העוגות נראות נהדר - אבל אחת מהן מזינה אותך ומרפדת אותך בכל טוב בעוד השניה סותמת לך את אבי העורקים ומקרבת את יומך האחרון...

תבחר...

אני רק אומר לך שמהיכרות עם בעל המקצוע המדובר הוא יעדיף בכל מחיר אפשרי לא לגעת במרגרינה ולאפות לך עוגת חמאה איכותית אבל קצת יותר קטנה. זה עדיין יהיה ברמה חסרת פשרות שהוא מתאפיין בה.

-------------- ועכשיו להיות יותר ישיר ------------

אם אתה תיגש אליו ותבקש התקנה סטנדרטית, רדיו דיסק, רמקולים, אזעקה חדשה - אל תחשוב שהוא יהיה יקר בהרבה מכל מתקין אחר, למען האמת זה יהיה זניח גם אם תשלם הפרש מסויים.

אבל אם אתה מחפש את ה"אקסקלוסיב" ואתה רוצה מראה התקנה שדורש בתוכו שילוב בחומרים שכמעט ואין מתקינים נוספים אחרים בארץ שיודעים לעשות עבודה שכזו (לגבי הפרספקס - הוא היחידי לדעתי שמגיע לכזו רמה) אז מן הסתם אתה לא יכול לצפות זה לא יעלה קצת יותר מגדר הרגיל.

אל תצפה לקבל כאן הגדרה למחיר... כי כל עבודה כזו שונה מאחרת - זה תפור לפי מידות.

------------------------ תוספת על הדברים שנאמרו --------------

הבן אדם פדנט ברמות בלתי נתפסות.

אתה תקבל את מלוא התמורה לכספך ואתה תדע שקיבלת את הטוב ביותר. מעבר לכך עוד לא ראיתי מתקינים שעל הדרך, מסדרים כל בעיה אפשרית אחרת שהם נתקלים בדרכה רק בגלל שהם יכולים.

כשעשיתי אצל יוסי את ההתקנה שלי - לא היה חלק אחד ברכב (והיו הרבה כי הרכב היה אחרי תאונה) שיוסי לא הביא לידיעתי ותוך כדי ההתקנה כל חלק שהיה רופף באזורים בהם הותקנו חלקי המערכת משום מה... הפסיק להרעיש...

אתה לא תקבל את זה אצל אף אחד אחר.

---------------------------------- תוספת נוספת

כשיצאתי מהסדנא של יוסי פשוט ידעתי שיש לי כתובת לחזור אליה על כל דבר שלא יקרה. הרכב היה נראה טוב יותר מהמקור בשתי ליגות למעלה אם לא שלוש או ארבע.

האם יצאתי מרוצה?

כל יום או יותר נכון כל פעם שאני מביט ברכב הזה, נכנס אליו או אפילו יוצא ממנו - אני מחייך מחדש וחלק גדול מזה בזכות יוסי.

כן - זה היה שווה כל שקל וכל גרוש.

אם הנושא הזה חשוב לך - הוא יהיה בחירה יוצאת מן הכלל.

(וראבאק מנהלים - עמוס מפטרל יותר מידי, שישב בבוטקה קצת, תנו לו איזה דיפראג קטן או איזה אח תאום עם איזה load balancer)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גיל, הוא כותב הרבה כדי שהוא יוכל להתלונן על דלקת פרקים כשהוא יזדקן :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בעבודה אני כבר אם אותה המקלדת 4 שנים ורבע - אני בודק את העמידות שלה.

סרול - אתה מתחיל להבין את העניין ונראה לי שאתה תעבור את מבחן ההסמכה הרשמי לפני גיל בקצב הזה.

אני כותב במהירות קרובה למהירות דיבור אז ככה שזה די מסביר את זה - רציני.

אפרופו לגבי המקור של איך זה התחיל -

בתיכון לא היה לי כוח לשבת בשיעורים אז הייתי נותן לחברים שלי להדביק מתחת לשולחן של המורה טייפ של מיקרו קלטת שהיה מקליט לי את השיעור או שיעורים שהייתי מבריז מהם במהלך היום - אחר כך בבית הייתי יושב וכותב מתוך ההקלטה רק את מה שחשוב.

כשהיו מבקשים ממני להגיש שיעורי בית - פשוט הייתי מדפיס את מה שהיה רלוונטי מתוך מה שהקלדתי ובפועל - חצי מהמורים בבית ספר בכלל לא ידעו איך אני נראה :)

בשיעור מתמטיקה האחרון באחת השנים של התיכון המורה למטמתיקה קרא בשם שלי וכשהוא ראה שאני מרים את היד הוא היה בהלם מוחלט - פעם ראשונה ואחרונה שהוא ראה אותי... :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תגידו לאור כל ההמלצות איך הוא במחיר ביחס לאחרים?

הוא משתלם? הוא יקר יותר "אך שווה"? או מה?

ולטובת אלה שלא מכירים, יש לו מקום מסוים? הוא בא עד אליך? איפה הוא שוכן?

הכל שאלה של מה אתה רוצה;

יוסי עושה גם התקנות סטדנרטיות במחיר הוגן אבל מבלי לרדת ברמה של העבודה והפדנטיות. אתה יכול ליצור איתו קשר בפורום, שלח הודעה למשתמש alpine .

הסדנא הסופר מאובזרת שלו נמצאת באור יהודה. הוא לא נייד. תגיע לשם ותבין למה.

ו

לאנוס, אישית אני מעדיף עוגות גלידה ..

פורסם

אני בכלל מעדיף עוגות קצפת וגבינה

כל מיני מוסים וכיוצא בזה - אבל למען האמת, עוגנת גבינה עם פירורים - כשעושים אותה פשוט וטוב - אין לדבר הזה תחרות בכלל...

ולפותח השרשיר - באמת עשית בחירה נהדרת.

לAUDI - באמת ממליץ בחום לגשת לסדנת ECA, הסדנא של יוסי הפכה למקום עליה לרגל של ממש לחברי פורום וותיקים וגם חדשים. כל פעם שאני מגיע לבקר את יוסי אני כמעט תמיד פוגש חבר פורום וותיק כזה או אחר ולא, לא בקטע של התקנה בהכרח אלא פשוט בקטע של ביקור.

אתה לא תצטער וגם לא תתחרט - להפך, זה יהיה יום שבו התחביב יעלה אצלך ליגה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...