Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אופטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעניינת בשברולט אופטרה שנת 2004/2005 מישהו יכול להמליץ/לא להמליץ על רכב זה, האם נכון הדבר שבשנתונים אלו יש מנוע של דייהו?

פורסם

האוטו הוא כולו דייהו.

המחיר הנמוך משקף את איכותו הנמוכה של הרכב.

צייני תקציב ודרישות ויכלו לעזור לך למצוא את הרכב שמתאים לך.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

תודה mike, התקציב שלי כ-20000 ש"ח, מחפשת רכב שיהיה טוב מכנית שישרת אותי נאמנה, אני נוסעת הרבה לטייל בצפון ובדרום לכן מחפשת אוטו חזק, המליצו לי על מאזדה לאנטיס 99/00 אבל ראיתי הרבה רכבים כאלו וכולם היו לא טובים.

מישהו יכול להמליץ על רכב טוב ואמין בתקציב הזה?

פורסם

חברות ליסינג מציעות יונדאי 2006 במחירים של 26000 אם תתאמצי קצת מבחינה כספית זה אוטו ממש נחמד .. ויחסית לסכום רכב שלא הרבה שנים על הכביש..

אם בעייה מבחינתך לשלם 26 אפשרות נוספת היא פג'ו 206 אחלה אוטו אם מוצאים שמור..

פורסם

לגבי פג'ו 206 לא המליצו לי עליה הרבה אמרו לי שיש לה מחלה עם הגיר ובעיות במערכת החשמל, ולגבי היונדאי, אם אתה מתכוון ליונאי גטס אז ממש לא היא שותה דלק בכמויות

פורסם

אני מדבר על אקסנט 2006 ..

חוץ מזה גטס אחלה אוטו הבעייה של צריכת דלק נבעה מבעייה בגיר האוטומטי שתוקנה כבר ב2005 +- ..

חוץ מזה חשוב לך שהרכב יהיה אוטומט ? כי אני מתכוון פג'ו ידני ..

פורסם
לגבי פג'ו 206 לא המליצו לי עליה הרבה אמרו לי שיש לה מחלה עם הגיר ובעיות במערכת החשמל, ולגבי היונדאי, אם אתה מתכוון ליונאי גטס אז ממש לא היא שותה דלק בכמויות

חח ואופטרה לא??? הרכב הזה עושה 1:8 ברגועעעע :)

עצה שלי?

יש בסוכנות אוטו-דיל מאזדה 626 יד 1 עם 137,000 ק"מ! ב25,000 שקל!

מנוע 2000 אבל עושה 1:10 ובטח ובטח יותר חסכוני מהאופטרה.

תקבלי רכב זול לאחזקה ואמין ונוחות של מנהלים.

עוד אופציה מצויינת! סובארו אימפרזה גראנד לאונה.

יפנית אמינה בטירוף! מנוע 1600 זריז גם באוטומט. לא שתיינית בכלל.

סתם מרפרוף ביד 2. מודל 2000 יד 2 עם 150,000 ק"מ ב 20,000 שקל (התקציב שלך).

לא יודע, עם כל השיק שיש לפז'ו והקטנות שלה. זה רכב שלא עובר את תלאות הזמן במדינתו החמה. במיוחד לא הגירים האוטומטים. אז... לשיקולך.

פורסם

fifa כן חשוב לי שהרכב יהיה אוטומט ובאיזה סוכנות ראית יונדאי אקסנט 2006 ב-26000 ש"ח?

idannnz תודה על המידע אני אסתכל גם ביד 2 על האימפרזה, אבל תגיד המכונית הזו טובה??? מנוע מספיק חזק??? האם זה אוטו שיסחוב נסיעות רבות מהמרכז לצפון הארץ?

פורסם

אלבר פירסמו ..

יום שישי מול עיני ראיתי חבר של אבא שלי שקונה אחת בול ב26 ..

וחוץ מזה ש idannz צודק..

אופטרה מטחנת דלק הפורום הזה הציל אותי מלקנות אחת כזאת 2008 בידיוק לפני שבוע ..

תבררי באלבר .. שווה.

פורסם
אלבר פירסמו ..

יום שישי מול עיני ראיתי חבר של אבא שלי שקונה אחת בול ב26 ..

מדובר על סניפי אלבר אאוטלט. אלה רכבים שסיימו את שירותם בצה"ל לאחר 5 שנים והקילומטראז' המינימלי שעברו עובר את ה 150,000. שומר נפשו ירחק! לכן גם המחיר הנמוך כל כך.

פורסם

לא הייתי שולל כזה מהר לא כולם יצאו מצבא..

וחוץ מזה לא בטוח שעדיף לה לקנות 2002 עם יותר קילומטראז או אותו דבר..

פורסם
לא הייתי שולל כזה מהר לא כולם יצאו מצבא..

וחוץ מזה לא בטוח שעדיף לה לקנות 2002 עם יותר קילומטראז או אותו דבר..

ידידי, אם אינך יודע אז עדיף שלא תדבר.

אין היום בנמצא במגרשי הליסינג מודל 2006.

צה"ל סיים את חוזה ההתקשרות עם אלבר לפני מס' חודשים. זהו חוזה שנחתם בשנת 2005 ובו צה"ל החכיר אלפי מכוניות מחברת אלבר למשך 5 שנים. המכוניות התחילו את שירותן בצה"ל בשנת 2006 עד לשנה זו. רכב צה"לי ממוצע גומע יותר 40,000 ק"מ בשנה. כך יוצא שרובן של המכוניות עברו את ה 150,000 ק"מ.

שלא נדבר על העובדה שרכבים אלה היו רכבים צמודים, אך צה"ל חייב את הקצינים להשתמש בהם כרכבי יחידה לכל דבר.

התוצאה היא שיכול להיות מצב שעל אותו רכב נהגו עשרות נהגים שלא ממש שמים סליחה על הביטוי קצוץ.

26,000 שקל ליונדאי 2006 משקף את המצב הזה. אבל לעניות דעתי אלה רכבים שברגע שקנית אותם, כנראה שהתחתנת איתם חתונה קתולית.

והבלאי האדיר?

בקיצור.. לא ממליץ בכלל למרות המחיר הנמוך!

פורסם

אם אינך יודע אז אתה אל תדבר.

כי חלק מהרכבים כלל לא היו בצהל חלקם בחברות לדוגמא בבזק שמשתמשים גם הם ברכבים האלה אז לא כולם היו בצבא..

עם בזק וחברות נוספות נחתמו הסכמים כאלה שגם הם מסתיימים בחודשים אלה .

לגבי בלאי אתה יכול להגיד שהוא קיים בכל רכב שיקנה מליסינג. אז שווה להעיף מבט

• תוכן חדש...