Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה הגומי שעוטף את הדלת, וסביב הכניסה של הדלתות התחיל להתפרק מהמתכת. הגומי עצמו בסדר רק מסרב להיצמד לשלדה, כנראה בשל עייפות החומר :)

אשמח להמלצה לדבק טוב שאוכל להדביק את העסק כדי שלא יראה מדלדל, וגם גורם לכך שהדלת אינה נסגרת היטב ואין אטימות למים.

תודה!

פורסם

אבא שלי שם בקרייזלר נאון,סיליקון שקוף,כבר שנה כמעט כול העסק מחזיק טוב ואין דליפות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סיליקון פשוט שקוף? לא שמעתי על זה...

אולי יש דבק כלשהו מומלץ לרכבים? או משהו בסגנון.

פורסם

הגומיה עצמה בסדר, אין בה כל פגם. הקטע הוא שהיא לא נתפסת בשלדה.

אני חושב שאני אלך על דבק חזק שלא מושפע משינויי מזג אוויר. יש המלצות?

• ספונסר פורום
פורסם

את הגומיה הזאת באמת לא מדביקים אלא פשוט מחליפים. מחירה לא יקר וניתן להשיג אותה אצל רוב פחחי וזגגי הרכב. מהיכן אתה בארץ?

פורסם

אני לא מחזיק ביד כלום, זה פשוט לפעמים יוצא מהמקום שלו ומדלדל כזה. אין שום חלק מפורק מהרכב, זה פשוט לא נתפס.

אני מאזור עפולה. כמה עולה גומיה שכזאת לשתי דלתות אחוריות?

פורסם

הגומייה נתפסת כמו קליפס על משקוף הדלת, כשהעסק מתעייף הוא נפרד מהמשקוף, עלות הגומייה לא שווה את ההתעסקות ואת הסיכון שמים ידלפו לך בחופשיות לתוך הרכב.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...