Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אבקש עזרה דחופה. ברשותי אודי A4 דיזל ידני

בימים החמים מד חום שמן מנוע מראה 180C ואילו שעון חום מנוע נשאר על 90 C

האם משהו יודע מה הבעיה? ואיך ניתן לפתור אותה?

אודה על עזרתכם המהירה!

פורסם

בעיקרון קיימת קורולציה בין טמפ' שמן מנוע לטמפ' נוזל הקירור כלומר לא ייתכן שאחד מראה 70 מעלות צלזיוס והשני 150 מעלות צלזיוס.

ייתכן שקיימת תקלה בשעון החום או בחיישן הטמפ'.

טמפ' נורמלית היא בסביבות 80-110 מעלות צלזיוס בתלות בטמפ' החיצונית ומתי הבדיקה התבצעה (מנוע קר, חם, אחרי נסיעה..)

איזה כייף לי :)

פורסם
בעיקרון קיימת קורולציה בין טמפ' שמן מנוע לטמפ' נוזל הקירור כלומר לא ייתכן שאחד מראה 70 מעלות צלזיוס והשני 150 מעלות צלזיוס.

ייתכן שקיימת תקלה בשעון החום או בחיישן הטמפ'.

טמפ' נורמלית היא בסביבות 80-110 מעלות צלזיוס בתלות בטמפ' החיצונית ומתי הבדיקה התבצעה (מנוע קר, חם, אחרי נסיעה..)

זה קורה רק אחרי נסיעה של כשעה וחצי בתוך העיר בדקתי את מדיד השמן והוא היה לוהט.....לעומת זאת המים לא ביעבעו במיכל העודפים ומד חום מנוע הראה 90 מעלות לא יודע באמת למה זה קרה זו פעם שנייה ובדרך כלל קורה רק לאחר נסיעות ממושכות בעיר

פורסם

אתה יכול אולי לנסות לבודד את הבעיה על-ידי בדיקת החיווט של החיישן האם הוא תקין והקונקטור מחובר היטב לחיישן.

למיטב זיכרוני החיישן ממוקם על הברקט של מסנן השמן מצידו הימני בחלק התחתון ובצידו השני מחובר מפסק לחץ שמן.

במידה ואתה מתקשה באיתור הבעיה אני מציע לך לקפוץ לחבר הפורום מוסך רון לשם בדיקה ותיקון הבעיה.

איזה כייף לי :)

פורסם
אתה יכול אולי לנסות לבודד את הבעיה על-ידי בדיקת החיווט של החיישן האם הוא תקין והקונקטור מחובר היטב לחיישן.

למיטב זיכרוני החיישן ממוקם על הברקט של מסנן השמן מצידו הימני בחלק התחתון ובצידו השני מחובר מפסק לחץ שמן.

במידה ואתה מתקשה באיתור הבעיה אני מציע לך לקפוץ לחבר הפורום מוסך רון לשם בדיקה ותיקון הבעיה.

מאה אחוז תודה רבה!!

• תוכן חדש...