Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה קרלוס ראיתי את האתר של STI אבל שמתי לב שהוא לא פעיל במיוחד ומיד עשיתי אחורה פנה אבל אני יחפש שם שוב.

ייתכן שזה נובע מכך שעברנו פורומים (פעמיים)...

אם לא מצאת בפורום הנוכחי של STI תנסה שוב באחד הלינקים הנ"ל :wink:

http://www.sti.org.il/stiforum/

http://www.sti-club.org/stiforum1/

בכל מקרה תודה על המחמאות ואנו נשמח לראותך בין לקוחותינו :-D

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפותח השרשור,

למה לא חשבתה לתת קפיצה ל WRX , כי לדעתי שנת 99 זה כבר נחשב ישן ויתכן ויתחיל עכשיו הבלאי שלה,

אני רק נותן נקודה למחשבה .

ובכל זאת אם כבר החלטתה אז תהנה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
בירידה תלולה עם רוח גבית אפשר להגיע למספרים יפים יותר :wink:

מדבריו של אמיר משתמע שמי שמתקין ECUTEK יכול לצפות לצריכת דלק של 1:11, כשבפועל הנתונים הרבה פחות טובים.

אני הייתי מגיע לצריכה משולבת של כ-1:7 (GT שנת 2000 עם ECUTEK).

מן הסתם זה קשור באופן הנהיגה אם הוא יתפרע וילחץ בלי סוף כמובן שהוא לא יעשה 1 ל 10 יחד עם זאת בנסיעה מנהלתית מי שמתקין ניהול חיצוני ועוד מעט חמוצים (ברז גדישה לדוגמה) אפשר לצפות לצריכת דלק באזור שציינתי !

וזה לא היה ממדידה אחת אלה מספר רב (מאוד) של מדידות

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

1-12 זה נתון שבחיים לא תגיע באימפרזה GT, במיוחד אחרי מיפוי מחדש. (גם לא 1-10 משולב)

אמיר, ידוע לך מה עושה אקיוטק ? מה זה ניהול חיצוני ?

איפה הקשר לברז גדישה ולצריכת דלק שמדובר ? ( בישביל צריכת דלק טובה, הוא לא יעבור את הלחץ אטמ' במילא)

פורסם

ECUTEK היא תוכנת ניהול מנוע ש"מתלבשת" על המחשב המקורי , איתה ניתן לערוך מפות דלק, הצתה וכדומה וכך להתאים את מפות הניהול לכל רכב ספציפי ולכל SETUP שאתו אתה מתכוון לנסוע , בחיים אל תגיד בחיים אם אתה לא יודע ולא ניסית , הגענו עם הרכב ל 1- 12 עם ECUTEK טורבו מקורי וצנרת (בנסיעה מנהלתית כמובן )

ברז גדישה אחראי על כיוון לחץ גדישה (ואתו צריך גם ווסת לחץ דלק) - טעות שלי הוא לא קשור לצריכת דלק התכוונתי לחלק אחר

פורסם

נכון אני משקר ! בא לי להמציא שאימפרזה GT עשתה 1 ל 12 כי זה נותן לי ...

אבא קרלוס אני מאמין שיש לך המון ידע בתוכך חבל שאתה לא יודע איך להעביר אותו בצורה יפה ומנומסת , אתה מוזמן לא להאמין לי אני לא מנסה לשכנע אותך יותר

יום טוב קרלוס יקר ! (או אבא של קרלוס עוד לא הבנתי מי נגד מי שמה)

פורסם

לא ניסית לשכנע אותי, בעצם הדבר היחידי שעשית פה זה בדיחה מעצמך, כל בעל GT/WRX/STI יושב פה וצוחק.

שום GT עם ניהול משופר וצנרת לא תעשה צריכת דלק כמו שרשמת, תמשיך לחיות בסרט שלך. (רק אל תתבאס שאתה מקבל תגובות כמו שלי)

פורסם

אם עוד לא הבנת אני לא ממש מחשיב את התגובות שלך (ושוב רק בגלל הדרך שבא אתה מעביר אותן , בהתנשאות ובהתנגחות ) , אם הייתה לך גישה שונה אולי כן , מוזר שאני יושב כמעט כל שבוע עם בעלי WRX ו GT ולעולם לא צחקו על זה או פקפקו (למעשה זהו אחד מבעלי הGT שעשה אחת ל 12 ברכבו) , אבל אנחנו סוטים מהנושא ומתעלקים לבחור על השרשור (למרות שנראה לי שהוא ירד מזה )

יום טוב שבוע טוב חג שמח לך קרלוס יקר

פורסם

שמח להודיע שהיום התחדשתי ב-GT, הכי מבסוט בעולם.

הק"מ קצת גבוה אבל האוטו פיקס(גם מכיר את 2 הבעלים הקודמים והאוטו טופל כמו שצריך).

עדי אני לא ישקר, לא ישנתי הרבה בלילה :lol:

אחרי שנים שאני הולך למפגשים מגיל 11 סוף סוף גם לי יש אחת :)

vr6T gt35/40-sold

a3 1.8T 180-sold

ibiza fr stage 1-sold

540I m-tech 6MT-sold

פורסם
אם עוד לא הבנת אני לא ממש מחשיב את התגובות שלך (ושוב רק בגלל הדרך שבא אתה מעביר אותן , בהתנשאות ובהתנגחות ) , אם הייתה לך גישה שונה אולי כן , מוזר שאני יושב כמעט כל שבוע עם בעלי WRX ו GT ולעולם לא צחקו על זה או פקפקו (למעשה זהו אחד מבעלי הGT שעשה אחת ל 12 ברכבו) , אבל אנחנו סוטים מהנושא ומתעלקים לבחור על השרשור (למרות שנראה לי שהוא ירד מזה )

יום טוב שבוע טוב חג שמח לך קרלוס יקר

אתה יודע מה מצחיק ? שאתה טוען שאתה וחבריך עשו את הבלתי אפשרי, והצליחו לחסוך יותר דלק מנתוני יצרן.

עקב זה, אני אומר בפה מלא, אתה שקרן ומטעה.

עכשיו, אם אתה עדיין מאמין למה שאתה כותב, דבר עם איש מקצוע בנושא נפשי.

לפותח השרשור, תתחדש, אחלה בחירה.

פורסם

שלום לכולם,

בדרך כלל אני לא מגיב אלה רק קורא בפורום אך במקרה הזה אני חייב להתערב.

בתור בעלים של gt עם איסיוטק בארבע שנים האחרונות ובעבר הייתה בבעלותי gt פרודרייב, הנתונים שאתה (אמיר) נותן כאן פשוט רחוקים מהמציאות שנות אור. אין שום סיכוי. חבל שאנשים יקראו וישלו את עצמם. אני כבר הבן אדם השני שבבעלותו הרכב המדובר במצב המדובר שאומר זאת.

פורסם

בתור בעלים של GT לשעבר אתה באמת לא קרוב לאיזור אפילו,באמת חבל שאנשים ישלו את עצמם בקשר לצריכת דלק,כמה שהתאמצתי עם חלונות סגורים ונסיעה רצופה על 90 לא עברתי את ה1 ל9 וזה עוד עם אוטו שאין עליו כלום חוץ מצנרת וECUTEK

פורסם

מצטער חברים אם הטעיתי אך דובר על נסיעה בינעירונית בכבישים מהירים ודווח על 1 ל 11 ~ (לא 1 -12) לא נסיעה עירונית יום יומית אלה בכבישים מהירים ביום יום 1 ל 9 ~

סליחה מתנצל ומתקן !

פורסם
מצטער חברים אם הטעיתי אך דובר על נסיעה בינעירונית בכבישים מהירים ודווח על 1 ל 11 ~ (לא 1 -12) לא נסיעה עירונית יום יומית אלה בכבישים מהירים ביום יום 1 ל 9 ~

סליחה מתנצל ומתקן !

מונטירוסו !!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)

• תוכן חדש...