Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלי מעוניינת לרכוש מכונית קומפקטית.

התקציב שברשותה הוא 40K ש"ח.

הדרישות הכי חשובות זה אמינות ומודל גבוהה ככל האפשר.

רציתי לדעת כמה כיוונים. היא שמעה על שברולט אבאו\ יונדאי גטס שתי רכבים שאני לא כל כך בעדם. אבאו לא אמינה וגטס שותה דלק לפי מה שהבנתי....

אני חשבתי יותר על פיג'ו 206 מודל 2004-2005 אולי גולף במודל נמוך יחסי 2002-2003.

אבל בגלל זה רציתי לשמוע חוות דעת של המומחים כאן... וגם חוות דעת אובייקטיביות של בעלי מכוניות ברמה הזו

תודה מראש, ניב

פורסם

האבאו זה דרעק על גלגלים.

לא חסכונית ממש, לא בטיחותית בעליל, לא נוחה במיוחד, לא בדיוק שיא האמינות, פשוט להתרחק.

הגטס די צמאה לדלק וגם, לדעתי, לא כ"כ נוחה. המושבים שלה נוקשים יתר על המידה ולא ממש תומכים בגב (לפחות בשבילי, 1.83)

פיג'ו 206 אחלה אופציה, אלא אם מדובר על דגם ה 1400 אוטומט, ואז זה קצת הימור- הגיר לא הכי אמין בעולם. (למרות שבשנים המאוחרות יותר, מדובר על בעיה קטנה בהרבה מהדגמים המוקדמים)

פיאט פונטו ספייס גם כן באה בחשבון, בתקציב נכנסות שנים 2005-2006

עוד אפשרות- דייהטסו YRV שנת 2005, לרכב מוניטין אמינות גבוה מאוד, אבל היא קצת פחות חסכונית משתי האירופאיות שמוזכרות מעל.

פורסם

פיג'ו 206 אחלה אופציה, אלא אם מדובר על דגם ה 1400 אוטומט, ואז זה קצת הימור- הגיר לא הכי אמין בעולם. (למרות שבשנים המאוחרות יותר, מדובר על בעיה קטנה בהרבה מהדגמים המוקדמים)

מעל.

על איזה שנתונים אתה מדבר? מה זה בידיוק מוקדמים מאוחרים?

פורסם

בוקר טוב,

גם אני מכירה את הסיפורים על צריכת הדלק המוגזמת של היונדאי גטס, אבל הם פשוט לא נכונים. אני כותבת את זה גם על סמך ניסיון אישי שלי וגם על סמך ניסיונם של כמה מחברי הפורום הזה. צריכת הדלק של הגטס בנהיגה נורמלית ורגועה סבירה לגמרי, ואם החברה שלך מחפשת מכונית אמינה וזולה לאחזקה אז הגטס היא בחירה נכונה מאוד.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

אוטומאטית או ידנית?

אם ידנית, אז בתקציב נכנסת גרנדה פונטו בלי שום בעיה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
בוקר טוב,

גם אני מכירה את הסיפורים על צריכת הדלק המוגזמת של היונדאי גטס, אבל הם פשוט לא נכונים. אני כותבת את זה גם על סמך ניסיון אישי שלי וגם על סמך ניסיונם של כמה מחברי הפורום הזה. צריכת הדלק של הגטס בנהיגה נורמלית ורגועה סבירה לגמרי, ואם החברה שלך מחפשת מכונית אמינה וזולה לאחזקה אז הגטס היא בחירה נכונה מאוד.

מה זה...הכי חסכונית בארץ. בגלל זה שום תדלוק של נהג עירוני לא נגמר בפחות מ-1:10. כמו אוטו משפחתי רגיל.

פורסם

הדרישה הכי חשובה היא שהרכב יהיה אוטומט כך שפיאט פונטו גרנדה לא באה בחשבון.

יש כאן בעלי יונדאי גטס מהמודלים המדוברים(החל מ2005)?

ושאלה אחרונה לגבי דייהטסו טריוס 2003(שנכנסת בתקציב) יש המלצות או הסתייגויות מהרכב הנ"ל?

פורסם
הדרישה הכי חשובה היא שהרכב יהיה אוטומט כך שפיאט פונטו גרנדה לא באה בחשבון.

יש כאן בעלי יונדאי גטס מהמודלים המדוברים(החל מ2005)?

ושאלה אחרונה לגבי דייהטסו טריוס 2003(שנכנסת בתקציב) יש המלצות או הסתייגויות מהרכב הנ"ל?

מה שכתבה לך סמדר נכון. הגטס היא לא מכונית חסכונית בדלק אבל היא לא בזבזנית במיוחד. יש מספיק רכבים קטנים אחרים שצורכים יותר ממנה, אבל הם לא היו רכבים זולים בחברות השכרה, לא חוו את אותה התעללות והשמועות על צריכת הדלק שלהם טרם עשו כנפיים.

הטריוס הראשון (זה שמעניין אותך) הוא כולו הסתייגות אחת גדולה. למעט המראה הג'יפוני אין לו שום יתרון על פני הגטס. גם לא בצריכת הדלק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היי ניב,

שווה לבדוק את הדייהטסו סיריון - אחת המכוניות הקטנות היותר מוצלחות שנחתו כאן.

זהו רכב אמין מאד, חסכוני יחסית בדלק, זולה יחסית לאחזקה, מרווחת יחסית לגודל שלה, זריזה מאד, ושומרת על ערכה בשוק המשומשות (ביד 2 : מנוע 1000 ב40.000 ש"ח, ומנוע 1300 ב48.000 ש"ח).

בהשוואה למתחרה המרכזית שלה - יונדאי גטס, הסיריון יקרה מעט יותר, אך לדעתי מהווה תמורה מצויינת לכסף.

אופצייה נוספת היא רכישת רכב בשנתון גבוה יותר מליסינג, לאור הכמויות הגדולות של רכב זה בציי הליסינג.

שיהיה בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם

ב-40K היא יכולה כנראה לרכוש סיריון מחברת ליסינג. אני מצטרף להמלצה על האוטו הזה. הוא עדיף על הגטס וצריכת הדלק שלו היא 11-12 ק"מ לליטר בממוצע.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

סיריון החדשה היא באמת מכונית חסכונית ואמינה, והיא באמת חסכונית יותר מהגטס. אבל סיריון כזאת לא תיכנס בתקציב הזה, אלא רק עם הגדלה קלה כלפי מעלה. אפשר לשקול לקחת מימון נוסף כדי לרכוש אותה, לשיקולכם.

סיריון 1000 סמ"ק מהדגם הקודם יש רק עם גיר ידני וכנראה שהיא לא מתאימה.

• תוכן חדש...