Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מתכוון לקנות אייפון סגור באריזה מקורית מאדם פרטי.

את המכשיר הוא קיבל מחברת סלולר בארץ, וטוען שהמכשיר סגור.

כידוע, יש המון בלאגן עם רכישת אייפונים מאנשים פרטיים (לא מדבר על חנויות שמוכרות מסודר).

אם אני מצלם את הת"ז של המוכר, עם הצהרה שהוא מכר לי אותו וקיבל עליו את הסכום שהוא ביקש, זה מספיק בשביל להבטיח שבמידה והוא מתלונן על גניבה, אני אוכל להציג את זה בפני חברת הסלולר?

פורסם

אם אתה רוכש מאדם פרטי אתה חייב לזהות שהוא הבעלים של המכשיר, אחרת הגנת תקנת השוק לא תעמוד לזכותך.

מחנות, אין צורך.

גש איתו לספק, וודא בעלות ובצע העברת בעלות מול הספק.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אם אתה רוכש מאדם פרטי אתה חייב לזהות שהוא הבעלים של המכשיר, אחרת הגנת תקנת השוק לא תעמוד לזכותך.

מחנות, אין צורך.

גש איתו לספק, וודא בעלות ובצע העברת בעלות מול הספק.

אפשר לעשות את זה טלפונית?

פורסם

אני לא יודע מה איתך, לי זה נשמע מסריח מדי,בטח אם המחיר אטרקטיבי בהזדמנות של פעם בחיים.(לא ציינת את זה).

אני הייתי אומר וותר על זה.

פורסם

כפי שכתבתי לך בשרשור אחר - קנה אייפון unlocked מאפל עצמה בחו"ל (לא ארה"ב) ולא טלפון שמשוייך לחברה סלולרית זו או אחרת. כך אתה לא צריך לקוות שהמוכר לא יעשה פעולות אלו או אחרות בעתיד.

פורסם

אם אתה כל כך לחוץ תנסה למצוא

עו"ד חבר (יש מליונים כאלו במדינה , בטוח אתה מכיר אחד או 2 )

שיכתוב לך איזה נוסח ותחתמו עליו

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

עושים העברת בעלות בחברת הסלולר ובזה נגמר הסיפור. אם הוא לא מסכים, כנראה שהוא מתכנן להתלונן על גניבה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כמה עובדות לגבי הרכישה הנ"ל.

1. המחיר לא כזה אטרקטיבי- נושק ל-3000 ש"ח.

2. נטען ע"י המוכר שהמכשיר נמצא בקופסא מקורית סגורה שלא נפתחה מעולם, ועליה מדבקות של אורנג'

3. המוכר בעצמו הציע לעשות זכרון דברים ואמר מראש שהוא יתן כל ראיה שאני אבקש.

פורסם

אזי מה הבעיה?

אפילו שלחתום על חוזה יהיה תקף, במידה והוא יתלונן על גניבה יכול לקחת זמן עד שתצליח לסדר את העניין ובמיוחד אם זה יגיע לבית משפט.

גש למרכז שירות אורנג' הקרוב לשניכם (לא מרכז מכירה) ותחתמו יחד על העברת בעלות של המכשיר.. במעמד זה תוכל לתת לו את כספו.

Mazda 2 2013

פורסם
כמה עובדות לגבי הרכישה הנ"ל.

1. המחיר לא כזה אטרקטיבי- נושק ל-3000 ש"ח.

2. נטען ע"י המוכר שהמכשיר נמצא בקופסא מקורית סגורה שלא נפתחה מעולם, ועליה מדבקות של אורנג'

3. המוכר בעצמו הציע לעשות זכרון דברים ואמר מראש שהוא יתן כל ראיה שאני אבקש.

1. המחיר שהוא שילם (אם הוא באמת שילם....) בחברה הוא סביב 4500 ש"ח-אני לא הייתי מוותר על 1500 ש"ח בקלות כזו...

2.הקופסא המקורית מגיעה פתוחה ללא מדבקות void -כאלה שניתן לראות אם פתחו או לא, מדבקות של אורנג' קל מאוד להשיג...

2וחצי. אין אפשרות שאורנג'/סלקום/פלאפון מסרו מכשיר ללקוח ללא מיקרו סים וללא ביצוע "אקטיבציה"- קישור בין המכשיר לבין הקו של הבעלים. מה ששולל לגמרי את העניין של "לא נפתח מעולם" - לפחות לא בצורה חוקית.

3.זכרון דברים לא יעזור לך. מה לגבי האפשרות שהמכשיר לא שלו בכלל? ומישהו אחר יתלונן/התלונן על גניבה?

אם אתה סגור על העסקה, תעשה אותה רק מול העברת בעלות באורנג'. אתה יכול לעשות אותה טלפונית אם יהיה לך את מספר האורנג' שמקושר למכשיר. ואם אין לך/למוכר את המספר הזה,כנראה ש...

נתי

פורסם

מה שהמוכר כנראה לא יודע שזיכרון דברים לא שונה מחוזה ,כלומר הוא תקף בדיוק כאילו היה חוזה.

וחוזה בכתב בישראל נחשב "קדוש" בבית משפט ,אבל בכל זאת למה לך כל הבלגן הזה?

במחיר שלו שהוא גבוהה מאוד כל הכאב ראש הזה לא שווה.

• תוכן חדש...