Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוני,עזוב שלא יהיו פאדיחות.כולם יפגיזו עם המערכות שלהם ואתה תתבייש בצ'יקמוק שיש לך בבגאז'(:twisted: )

בשיפוצים...

פורסם

אז אני יבוא עם הרכב של האישה, שם מותקנת מערכת איכותית שכוללת 6X9 של מגנט.

וככה זה רוסים, אוכלים חומוס ממפגש למפגש...

יבגני יקירי,

אתה יכול לקנות חומוס בכל מקום (יש אפילו בסופר) אתה כבר לא ברוסיה שזה בעייתי להשיג לחומוס.

אז המטלה שלך למפגש היא להשיג חומוס אודיופילי, ופיתות SPL...

בהצלחה במשימה

שבט SQ

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אני לא מוכן לסתם חומוס!!!!

רק חומוס טרי של אבו-גוש בתוספת שמן זית על מכסה מנוע....:-D

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

יבגני,כנראה המפגש הזה לא יהיה חומוס...

אולי עם מתן יבוא,הוא יעצור באבו וגוש ויביא איתו חומוס.

בשיפוצים...

פורסם

אני חושב שצריך לסדר שבצד אחד יהיה מערכות SPL ובצד שני SQ, ככה גם אנשים ידעו לאן לגשת.8)

זה פשוט אי אפשר לשמוע SQ שמערכות ה-SPL פועלות.:-)

בקיצור כל מי שבא לעשות רעש שיחנה ליד JUNIOR 99.:twisted:

מי שבא לשמוע מוזיקה כמו בנאדם להחנות ליד גיל.:wink:

אני מקווה שיהיה לי מגבר נוסף עד המפגש כי אחד מכרתי, ובינתיים חזרתי לשורשים ולעבוד עם קרוס.

פורסם

יוני

פשוט תגיע :-P

כמות הSPL והSQL במפגשים האחרונים שאפה לאפס גם ככה.

עוד לא ראית איך המקום נראה ואתה רוצה לארגן שתי קבוצות - אי אפשר לדעת ביום שבת נתון כמה מפגשים יהיו שם במכה אחת - ביום טוב אפשר ליפול במכה אחת על מפגש אודיו, מפגש של FUEL SLUTS, מפגש של PCI ואולי אפילו בצד עוד כמה חברה של סובארו אספנות או BMW :-D אם כי זה בדרך כלל קורה יותר לכוון חודשי הקיץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בדרך כלל עד 16:30 כמעט כולם עדיין נמצאים

אחרי זה כבר מתחילה הדללות וסביבות 18:00 כבר רק חבורת מופרעים וותיקה נשארת (אני בדרך כלל עוזב לפני 18 ואני פולני - מופרעות זה דבר מסובך אצלי :-P )

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בדרך כלל עד 16:30 כמעט כולם עדיין נמצאים

אחרי זה כבר מתחילה הדללות וסביבות 18:00 כבר רק חבורת מופרעים וותיקה נשארת (אני בדרך כלל עוזב לפני 18 ואני פולני - מופרעות זה דבר מסובך אצלי :-P )

כרגיל אתה מתסבך את העיניינים - אולי פשוט תרשום שאתה "פולני מסובך" ? או שמא פולני מתוסבך... :)

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

הי - העולם צריך לדעת... :-D

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...