Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב יד שניה.

לפי דעתי הבעלים הקודמים של הרכב,לא היה ממש נקי.

שאני ניכנס לרכב יש ריח רע וקצת רקוב.

קניתי לרכב ריחן מאוד חזק, אלו שעלותן 25 שקלים.

אבל זה לא עזר.קניתי ספריי מיוחד לשטיחים ובדים,ושפשפתי את כל הרכב.

שום דבר לא עוזר ואני נורא מבואס,מה אתם ממליצים לי לעשות?

פורסם

בדקת בכל מיני חורים כדי לראות שלא השאירו שם משהו שנרקב בטעות?

מתחת לכיסאות ובכל מיני מקומות אחרים שאינם נגישים.

נסה להשאיר את הרכב עם דלתות פתוחות איזה שעתיים-שלוש.. כשאתה לידו כמובן.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הריח הרע מגיע מהמזגן? אם כן אתה צריך לנקות/להחליף את הפילטרים של המזגן ולרסס תכשיר קוטל בקטריות לפתחי השאיבה של המזגן.

אם זה לא מהמזגן, אתה כנראה צריך לעשות ניקוי יסודי למושבים, להחליף את הכיסויים אם יש, ולהשתמש במטהר אוויר.

אתה גם יכול לעשות ניקיון פנימי יסודי במכון דיטיילינג. הם יזהו את מקור הריח, אחרי הכל יש להם ניסיון בזה.

אם כל זה לא עוזר, תנסה להפסיק עם השעועית:-D

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בדקת בכל מיני חורים כדי לראות שלא השאירו שם משהו שנרקב בטעות?

מתחת לכיסאות ובכל מיני מקומות אחרים שאינם נגישים.

נסה להשאיר את הרכב עם דלתות פתוחות איזה שעתיים-שלוש.. כשאתה לידו כמובן.

בדקתי בכל הרכב אין כלום,והשארתי את הרכב פתוח כל היום.

פורסם
הריח הרע מגיע מהמזגן? אם כן אתה צריך לנקות/להחליף את הפילטרים של המזגן ולרסס תכשיר קוטל בקטריות לפתחי השאיבה של המזגן.

אם זה לא מהמזגן, אתה כנראה צריך לעשות ניקוי יסודי למושבים, להחליף את הכיסויים אם יש, ולהשתמש במטהר אוויר.

אתה גם יכול לעשות ניקיון פנימי יסודי במכון דיטיילינג. הם יזהו את מקור הריח, אחרי הכל יש להם ניסיון בזה.

אם כל זה לא עוזר, תנסה להפסיק עם השעועית:-D

איתרתי את מקור הריח,הוא מהמושבים ומהבד של הרכב.

קניתי ספריי מיוחד לשטיחים,ושיפשפתי את כל הרכב אך זה עדיין לא עזר יש עוד הצעות?

פורסם

כל מה שעשית עד עכשיו זה ביזבוז של כסף

תקנה אבקת סודה ב 100 שקל, תפזר בכל האוטו, אחרי 24 שעות תשאב עם שואב אבק, ותהנה :)

פורסם

בתור אחד שעבד בשטיפה,

אנשים היו מגיעים עם בעיות כמו שלך. והבעיה היתה רטיבות מתחת לכסאות.

נסה להרים את המושבים האחוריים, השאר את הרכב בשמש ל2-1 שעות.

פורסם

כדאי גם להשתמש בנרכך כביסה אשר מפיץ ריח מאוד חזק ברכב לאורך זמן.

תבדוק גם את תא המטען, יכל להיות שמים חדרו אליו והרטיבו אותו ומים מגיעים אל המושבים האחוריים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כדאי גם להשתמש בנרכך כביסה אשר מפיץ ריח מאוד חזק ברכב לאורך זמן.

תבדוק גם את תא המטען, יכל להיות שמים חדרו אליו והרטיבו אותו ומים מגיעים אל המושבים האחוריים.

ל'

ל',

ראשית, הריח של מרכך כביסה הוא מאד מאד חזק, לא מתאים לכל אחד- מניסיון עם אחד שנשפך בבגאג'. אני לא מסוגל לסבול אותו מרוב העוצמה. כך שעצה זו היא רק בעירבון מוגבל, חוששני.

שנית, זה אמנם יטפל בסימפטום אבל לא בבעייה- הבעייה היא שעדיין יש ריח.

ישנם תכשירים מיוחדים לריפודים (לא לשטיחים!), שמכילים אמונייה (ברובם). החומר הזה קצת מסריח בעצמו לרגע, אבל דיי עוזר בניטרול ריחות ומנקה טוב.

בלועזית: upholstery cleaner.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ממליץ לך לפזר כחופן גרגרי קפה אספרסו קלוי מתחת לכיסא של הנהג ומתחת לכסא הקדמי השני. אם השטיח רטוב פזר עליו הרבה מלח גס שיספח את הרטיבות ורק אחרי יום תשאב ואז תפזר את הקפה. המלח סופח רטיבות והקפה סופח ריחות.

פורסם

בעבר הייתי לוקח את הרכב לתחנת שטיפה שבה היו מעבירים את השטיחונים במכונת ניקוי. אח"כ הרכב היה מסריח משך 2-3 ימים, איני יודע אם בכיון שהמים מהמכונה היו מטונפים (אני מניח שיש מחזור כלשהו) או שהלחות שנותרה בחלק הצמרי של שטיחונים היתה גורמת לריח. מכל מקום - הוא היה מתפוגג תוך יומיים - שלושה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במקרה הכי גרוע הוצא את המושבים, נקה אותם היטב ותן להם מספר שעות בשמש.

אני מאמין שלאחר מכן הריח יעבור.

פורסם

תודה רבה לכולכם,מאוד מעריך את זה.

הריח טיפה נעלם,אך שאני פותח את הרכב,עדיין יש ריח של ישן כזה,וניסיתי הכל כאילו הריח לא רוצה לעבור.

ממש נימאס לי מאנשים שלא מטפחים את רכביהם.ואפילו קצת מתבאס שקניתי את הרכב.

פורסם

אם לא מדובר בעכבר מת או תפוח שנרקב לו לאיטו - עם הזמן הריח יחלוף.

גם אנשים שמחזיקים כלבים באוטו, למי שאין כלב ירגיש בריח מייד - זה חולף.

נסה את העצות שרשמו לך, חלקן נראות לי מאוד מעניינות ושימושיות, סע עם חלונות פתוחים, השאר את האוטו ככל שאתה יכול פתוח, וזה יעבור. אל תתבאס בגלל זה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...