Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי כרטיס טיסה באופן ספונטי מהיום להיום והצטרפות לקבוצה מאורגנת שיוצאת מהארץ דרך איטליה למרוקו,

יש משהו מיוחד שעלי לדעת? מרוקו מסוכנת באופן יוצא דופן בימים אלו? האם עלי לקחת איתי דולרים? ארו? או מטבע מקומי?

איך הולך תשתית החשמל במרוקו? איזה מתאם עלי לקחת איתי על מנת להטעין טלפון סלולארי, מצלמה וכו'? יהיה נדיר למצוא שמה נקודות גישה לאינטרנט? או שזה משהו נגיש?

אודה לכל טיפ או עצה.

פורסם

אין לי מה לתרום לך אבל יש לי בדיחה:

איך אומרים במרוקאית: "שמעתי את מה שיש לך להגיד אך אני חולק על דברייך..."?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח(בתוספת הצגה של כף היד בזלזול).

:lol:

פורסם

טוב גם אני חייב להוסיף לנושא.

מרוקאי יושב בסלון רואה טלוויזיה.

צועק לאשתו שבמטבח, חנה ז'ה טם

היא אומרת לו וואו ניסים הרבה זמן שלא שמעתי את זה ממך באמת שאני מתרגשת.

הוא צועק לה בחזרה, חנה הזיתים זיתים!

במבטא הבדיחה מסתדרת יותר טוב.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

אם אנחנו כבר בשוונג:

מרוקאי וכורדי הולכים מכות בכיתה א'. מי מנצח?

הכורדי - בן 17...

מרוקאי וכורדי הולכים ביער ולפתע נתקלים באריה. המרוקאי בלי לחשוב הרבה תופס ביד בוץ, זורק לאריה בעיניים ומטפס בזריזות על העץ הקרוב, בעוד הכורדי נשאר לעמוד במקומו.

המרוקאי: "מה אתה, אידיוט? מה אתה נשאר לעמוד שם?! בוא טפס מהר על העץ לפני שהאריה מתאושש!"

הכורדי: "למה, אני זרקתי עליו את הבוץ?"

איך מתחיל ספר בישול של מרוקאית?

"דבר ראשון: הירגעי!"

ושל פרסית?

"קחי שתי ביצים - לא הכרחי".

ורומניה?

"גנבי לך שתי ביצים..."

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...