Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשם קומץ זייפני מסמכים אין מידע על קרקעות במדינת ישראל (ממקור ראשון)

בשם קומץ מבריחים (סמים) קשה לייבא חלקי חילוף במדינת ישראל (ממקור ראשון)

בשם קומץ זייפני מסמכי ייבוא לרכבי אספנות ,קשה ליבא רכב שכזה

בשם קומץ מוסכים שסרחו ,נזרקו לפח חלקי רכב בחלקם נדירים ברמה עולמית על ידי יחידת אתגר

בשם קומץ ילדים המאותגרים חינוכית נחלק לכולם ריטלין

והדוגמאות רבות מכדי להכיל

אולי המערכת צריכה להתמודד ! ולא אנחנו ,האנשים שבתוכה יעבדו קשה יותר בכדי להבין מי העומד מולם ולא לשלוח את כולם ,ובלבד שהמערכת לא תערוך שום שינוי ,מרקם החיים משתנה ואיתו הדרישות, ועל המערכת להתאים את עצמה אלינו, ולא אנחנו אליה

אנו משלמים "מחיר" תרתי משמע כדי לשמר את השיטה,

בעגה המקצועית זה מכונה low trust society - הוויה אופיינית למדינות עולם שלישי. די אין פלא שאנחנו כאלה - עם של פליטים ושל שרדנים. אחת התוצאות האופייניות לחברה שאין בה אמון היא הויזה לארה"ב: ארה"ב משחררת מהצורך בויזה אזרחי מדינות שמתוך הנכנסים מהן לתחומה פחות משלושה אחוז ביניהם מפירים את תנאיה. אזרחי ישראל לא מצליחים לעבור את הסף הזה - אם כי בשנים האחרונות האחוז נמצא במגמת ירידה.

מדינות low trust society מאופיינות בבירוקרטיה חונקת המכבידה על הפעילות הכלכלית - תחרותיותן נפגעת ורמת החיים שלהן בהתאם.

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בשם קומץ זייפני מסמכים אין מידע על קרקעות במדינת ישראל (ממקור ראשון)

בשם קומץ מבריחים (סמים) קשה לייבא חלקי חילוף במדינת ישראל (ממקור ראשון)

בשם קומץ זייפני מסמכי ייבוא לרכבי אספנות ,קשה ליבא רכב שכזה

בשם קומץ מוסכים שסרחו ,נזרקו לפח חלקי רכב בחלקם נדירים ברמה עולמית על ידי יחידת אתגר

בשם קומץ ילדים המאותגרים חינוכית נחלק לכולם ריטלין

והדוגמאות רבות מכדי להכיל

אולי המערכת צריכה להתמודד ! ולא אנחנו ,האנשים שבתוכה יעבדו קשה יותר בכדי להבין מי העומד מולם ולא לשלוח את כולם ,ובלבד שהמערכת לא תערוך שום שינוי ,מרקם החיים משתנה ואיתו הדרישות, ועל המערכת להתאים את עצמה אלינו, ולא אנחנו אליה

אנו משלמים "מחיר" תרתי משמע כדי לשמר את השיטה,

תרגם לי לעברית

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים שלום רב,

הבטחתי לעדכן לכשהליך הערר בו ייצגתי לקוח שלי יסתיים, וכך אני עושה.

את הייצוג והטיפול בתיק קיבלתי גם מפני שהנושא קרוב ללבי לאחר שבשנים האחרונות ייבאתי שלושה רכבים, וגם משום שכעורך דין זו הייתה הזדמנות טובה להעמיד את הנושא למבחן משפטי.

ובכן, היום, לאחר כחצי שנה של הליכי ערר, שנדון בשנית ובשלישית, תמה הפרשה, ובהצלחה מלאה.

אני שמח לבשר, כי הערר שהגשתי בשם לקוח שלי התקבל במלואו. עמדתנו, לפיה יש לקבל את הערך המוצהר על ידי היבואן (ובהתאם לשלם כ- 21,000 ש"ח במקום 76,000 ש"ח - ועוד קודם לכן לפי דרישת המכס 120,000 ש"ח) - התקבלה ללא סייג.

וכך, הגיע לציון גואל - לפחות במקרה זה - ונעשה צדק.

המלצתי לכם, יבואנים יקרים - שמרו כל פיסת ראיה לנכונות העלויות ביבוא, תעדו כל דבר - גם אם אינו נראה רלוונטי. מניסיון - רשויות המכס נתלות בכל צל של ספק וכל סדק הוא עילה לפירצה בדרך לקביעת מס מופרכת.

יחד עם זאת - שלא אובן לא נכון. אין כוונת זדון במכס, ופקידי המכס אינם רוחשי רעתם של היבואנים. גם להם יש קשיים אובייקטיביים, שהם מנסים להתמודד איתם, לא תמיד בהצלחה רבה.

יש לקוות כי המגמה שכנראה תופסת מקום - לבדוק מדגמית באמצעות שמאי ורק במקרים חריגים - תהפוך לשלטת וכי הליכי קביעת השווי יהיו פשוטים יותר.

אין לי ספק שזה לא המקרה האחרון בו יוגשו עררים - ויתקבלו. אני לא ויתרתי ואני מציע ליבואנים שייתקלו בחומה בצורה של המכס ושהאמת לצדם לא לוותר ולעמוד על שלהם. נכון, זה לא נעים וגם כרוך בעלויות אבל בסופו של דבר - משתלם.

שנה טובה ומאושרת,

חמי יובל

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

כל הכבוד על ההתמדה

ואם אפשר לגלות

האם הרכב שוחרר תחת מחאה או "נרקב" בבונדד עד היום.

ואם "נרקב" מי ישלם את הוצאות האיחסון המיותרות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כל הכבוד על ההתמדה

ואם אפשר לגלות

האם הרכב שוחרר תחת מחאה או "נרקב" בבונדד עד היום.

ואם "נרקב" מי ישלם את הוצאות האיחסון המיותרות.

הרכב שוחרר מבעוד מועד והופקדה ערבות בנקאית עד לסיום הליכי הערר.

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

במצב כזה, האם הנוהל הוא כנהוג במשרדי הממשלה?

ההפרש חוזר + ריבית של 4 אחוז + מעמ? אם כן, אני מציע לכל אחד להגיש ערר... יותר משתלם מהבנק.

פורסם

במצב כזה, האם הנוהל הוא כנהוג במשרדי הממשלה?

ההפרש חוזר + ריבית של 4 אחוז + מעמ? אם כן, אני מציע לכל אחד להגיש ערר... יותר משתלם מהבנק.

כיוון שלא שולם כסף אלא ניתנה ערבות בנקאית , אין מה להחזיר למערער אלא את ערבותו . לא ריבית ולא בטיח.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ובכן ישה

כמי שחווה אישית את "נפלאות מדינת ישראל על פקידיה" מה דעתך? מלחמה מצליחה? הנה לך דוגמא מני רבות.

גמר חתימה טובה

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

ובכן ישה

כמי שחווה אישית את "נפלאות מדינת ישראל על פקידיה" מה דעתך? מלחמה מצליחה? הנה לך דוגמא מני רבות.

גמר חתימה טובה

דני

ובכן דני

אפשר גם לעשות מלחמה צודקת גם כשהרכב בבית ולא בבונדד:lol:

כשאין ברירה צריכים גם להילחם, ואני בעד.

שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולםםםםםםםםם

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה

לא לכולם יש מעיין בלתי מתכלה של ממון זמין להשכין בבית היוצר של "ראש קטן" מכס.

מקווה רק שהקרבות שהתעורר ועקב "תפוח רקוב שופרסל" ושכמותו לא יחזרו על עצמם.

נשאר רק לנענע בלולב חח

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...