Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאשתי נמאס מהאבנית בקומקום וכרגע יש דרישה לבדיקת עלויות.(למרות שאני חושב שאין באמת צורך).

מישהוא עשה מסלול אטרקטיבי בתמי 4 ויכול להגיד את הסכום? אם למישהוא יש מידע פנימי אשמח לקבל אפילו בה"פ אם לא רוצים לפרסם בפומבי.

תודה לעונים.

פורסם

1. תמי 4 לא יפתור לך כלל את בעיית האבנית, למען האמת, אם אתה נמצא באזור שמשופע באבנית במים, האבנית תסתום לך את הפילטר הרבה יותר מהר מאשר זמן ההחלפה הסטנדרטי של 6 חודשים.

בין עם תמי 4 או בלי, ממליץ להתקין מסנן של אבנית על קו הכניסה לבית וכך להאריך את חיי מכונת הכביסה, כל הברזים וכמובן הקומקום החשמלי. הפילטר בעל תחזוקה מינימלית וללא כל מסננים להחלפה.

2. מכשיר התמי 4 מתומחר עפ"י הדגם, את הדגמים והמחירים אתה יכול לראות כאן.

לרוב אתה משלם את המחיר ב 36 חודשים ללא ריבית, ללא הצמדה וכך בעצם יוצר לך מסלול עם התחייבות למשך 3 שנים

. מידי 6 חודשים יש להחליף מסננים (179 ש"ח), מידי 12 חודשים יש להחליף נורת UV (נדמה לי 220 ש"ח).

אם יש לך חברים בשטראוס-עלית, הם בדיוק חילקו לעובדים שלהם בפסח שוברי הנחה לרכישת תמי 4.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, תוכל לתת הסבר קצר איך מסנן אבנית לא דורש החלפה/ניקוי כל מספר חודשים? מצאתי כמה כאלה בזאפ וזה מסקרן.

פורסם

אין לי שמץ של מושג איך הוא עושה את זה, כל מה שאני יודע הוא שיש לו בתחתית ברז, פעם בחודש אתה פותח את הברז והפילטר יורק כמויות גדולות של אבקת אבנית.

בזה מסתכמת האחזקה שלו ובזה גם מסתכמת ההבנה (והעניין) שלי בו. :-D

פורסם
1. תמי 4 לא יפתור לך כלל את בעיית האבנית, למען האמת, אם אתה נמצא באזור שמשופע באבנית במים, האבנית תסתום לך את הפילטר הרבה יותר מהר מאשר זמן ההחלפה הסטנדרטי של 6 חודשים.

בין עם תמי 4 או בלי, ממליץ להתקין מסנן של אבנית על קו הכניסה לבית וכך להאריך את חיי מכונת הכביסה, כל הברזים וכמובן הקומקום החשמלי. הפילטר בעל תחזוקה מינימלית וללא כל מסננים להחלפה.

תודה על העצות ,אני אקח את זה בחשבון בלי שום קשר.כנראה שזה רק הטריגר בשביל לרכוש מכשיר,אני לא אריב בשביל שטות כזאת,יהיו לי מספיק פעמים בעתיד כנראה,בשביל לעמוד על הרגליים האחוריות:wink: .

2. מכשיר התמי 4 מתומחר עפ"י הדגם, את הדגמים והמחירים אתה יכול לראות כאן.

לרוב אתה משלם את המחיר ב 36 חודשים ללא ריבית, ללא הצמדה וכך בעצם יוצר לך מסלול עם התחייבות למשך 3 שנים

. מידי 6 חודשים יש להחליף מסננים (179 ש"ח), מידי 12 חודשים יש להחליף נורת UV (נדמה לי 220 ש"ח).

את מה שרשמת כאן אני יודע ולאתר אני יכול להיכנס גם בלי עזרה,ביקשתי לדעת אם מישהו רכש בזמן האחרון,ומה המחיר שהוא רכש,ואולי אף יש כאן מישהו שעובד בחברה ויכול לתת טיפ לגבי מסלול שלא מפרסמים וניתן להשיג,אנחנו עושים זאת בפורום על בסיס יומי לגבי כל מה שלא יהיה(הוט,יס,בזק,נטוויזן,סלקום,אורנג'..הבנת את הרעיון),למה לא לשתף גם בעניין הזה?.

אם יש לך חברים בשטראוס-עלית, הם בדיוק חילקו לעובדים שלהם בפסח שוברי הנחה לרכישת תמי 4.

יש מישהו שיכול באמת לתת מידע מתוך שטראוס.

תודה על העצות והתובנות הנוספות.

חג שמח ומחכה לעוד תגובות.

פורסם

אני קיבתי את ההצעה הזאת .

זה כולל הכל כולל החלפת פילטרים , כולל משלוח . לא בטוח שלא תמצא יותר טוב .

123.doc

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
אין לי שמץ של מושג איך הוא עושה את זה, כל מה שאני יודע הוא שיש לו בתחתית ברז, פעם בחודש אתה פותח את הברז והפילטר יורק כמויות גדולות של אבקת אבנית. -D

תוכל בבקשה לתת תמונה שלו/שם/ היכן רוכשים?

תודה.

פורסם

-אני חייב לציין שהמים פה זוועתיים, כמויות מטורפות של אבנית (שטפתי את הקומקום החשמלי וניקיתי אבנית, בהרתחה הראשונה הוא כבר התמלא אבנית מחדש).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

.

תאורטית

בלאי של מסנן נקבע ע"פ תדירות השימוש ולא ע"פ זמן לא? (זמן סביר לא 20 שנה לצורך העניין)

נורה מחליפים כשהיא נשרפת לא?

:roll:

עושה רושם שהיבואן של תמי 4 קבע איזושהי נוסחה שתתאים גם למשרדים בשימוש "כבד" אך גם לשימוש בייתי סביר, תדירות החלפת המרכיבים קצת דופקת את הצרכן הרגיל לא?

פורסם

1. כל נורת פלורסנט פולטת קרינת UVA+UVB+UVC.

בכל נורה יש ציפוי פנימי אשר מסנן את הקרינה הלא רצויה ומעביר את הקרינה הרצויה בהתאם לייעוד של הנורה.

בנורת תאורה ביתית יש ציפוי שמסנן את שלושתן.

אם תשתזף במכשיר שיזוף שתתקין בו נורת תמי 4 אתה חוטף סרטן תוך שבוע.

אם תתקין נורה של מכשיר שיזוף בתמי 4 , הנורה לא תשמיד כלום במים.

הציפוי הפעיל הזה מתבלה (לא ממש מתבלה, יש תגובה כימית בין הציפוי לקרינה שגורמת להתדרדרותו) לאחר תקופה של 6 חודשים ולכן יש להחליפו.

זה גם הבסיס לאיזה מחקר-זבל שפורסם לפני כשנה שנורות פלורסנט ביתיות עלולות לגרום לסרטן אם לא מחליפים אותן מידי 6 חודשים.

ברמת הבסיס, המחקר נכון, הם רק "שכחו" לציין שהמרחק האפקטיבי של הקרינה המסוכנת הוא מקסימום 10 ס"מ...:roll:

2. בקשר לפילטר, שוב אתה לא בכיוון, מדובר על משך זמן מינימלי שמעבר אליו עלולות להווצר בתוך הפילטר תרביות בקטריאליות מסוכנות.

3. מדובר ביצרן, לא ביבואן, עד שסוף כל סוף יש משהוא עם גאווה ישראלית.

פורסם

אם לא אכפת לך, אתה יכול למצוא את המכשירים האלא ביד שניה בפחות מחצי מהמחיר המקורי,

לדוגמא חדש עולה 2500 ש"ח בחברה, ביד 2 עולה משומש 1000 ש"ח

ואהבת לרעך כמוך

• תוכן חדש...