Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב אני ממליץ לאחר תקופת 32 החודשים להמשיך עם השירות שלהם,

אתה משלם כל חודש סכום [שהוא יוצא מחיר של החלפת סנן +נורה בד"כ] ואתה מקבל אחריות על כל המכשיר כולל גוף חימום\קירור.

אני משלם את זה היום וחושב שזה עדיף גם אם בסוף השנה ההבדל הוא 50 שקל לפה או לשם כי אם יש נזק העלות תצא הרבה מעבר לכך.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

תודה על התגובות.

במשומש אני לא מעוניין.

יש מבצע דרך מועדון הייטקזון שאני חבר בו, 99 שקלים לחודש למשך 3 שנים שזה כולל ביטוח מלא וסננים ומנורות לכל התקופה.

נשמע אטרקטיבי?

פורסם

לדעתי שווה לבדוק גם את המכשיר של אלקטרה. נכון שהוא מייוצר בסין אבל לאור הפאניקה של תמי 4 כנראה שהוא הולך לאיים עליהם ברצינות.

בכל מקרה לאור כניסתו של השחקן החדש אני הייתי מחכה קצת לראות איך התחרות תשפיע על המחירים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כעיקרון גם אני אבל אם המכשיר ירוץ בשוק כחצי שנה ולא יהיו לו בעיות או תלונות הייתי בהחלט מנסה.

לתמי 4 יש יתרון אחד גדול בעיניי והוא שהמכשיר תוצרת הארץ ואני בעד מוצרים ישראליים.

פורסם

משווקים בערך חודש וחצי כך שזה עדיין לא נחשב. הם צריכים להפוך למתחרה מספיק גדול כדי שבתמי 4 יתעוררו ויצאו למלחמת מחירים.

פורסם

לידע כללי ולמידע שיהיה לי מול נציג של תמי4, ביקשתי שיחזרו אלי מאלקטרה ,ואכן חזרו לפני מס' דקות והאמת שדיי הופתעתי.

המחיר שהציעו לי הוא 112ש"ח לחודש למשך 3 שנים, מחיר שהוא אמנם יקר יותר ממה שאני יכול להשיג בתמי 4 ,אבל באופן כללי הוא מחיר זהה למחירים של תמי 4 בשוק הפרטי.מאוד מפתיע בהתחשב בזה שזהו פלח שוק חדש שאלקטרה מנסה להיכנס ולהיתחרות בו עם שחקן חזק. ציפיתי ל20-30%יותר זול.

מן הסתם הנציג ניסה להסביר לי את היתרונות של המכשיר שלהם אבל בכללי זהו מוצר זהה לזה של תמי 4.

פורסם

אוווו.. סוף סוף אחד עם ויטמין ק':wink:

ובלי להזכיר שמות,תשאל את אשתך בבקשה,אם זה אפשרי כמובן,של איזו חברה הדיל הכי טוב? אולי אני יכול לקבל את זה דרך בן משפחה שנמצא שם והוא בעצמו לא יודע על זה.(אל תשכח שזה הכח של הפורום,להשיג מידע על מנת להילחם בגופים המונופוליים הללו:wink: ).

תודה בכל אופן גם אם לא תוכל להשיג מידע(ואני מאמין שתצליח).

פורסם

היי

מה ז"א איזה חברה?

היא אמרה לי שהמבצע בהייטק זון נגמר אבל אין מחיר יותר נמוך מזה.

תן לי את הטלפון שלך ויתקשרו אליך ותוכל לקבל את המבצע הזה למרות זאת. רק אם אתה מעוניין לקחת.

פורסם
אישתי עובדת בתמי 4 והמחיר בהייטק זון הוא בין הטובים (אתה רשמת בין הטובים,אני שאלתי מה הכי טוב?)שתוכל לקבל (בלי להיות ממש מקושר להנהלה)

היי אורן.

כל עוד המבצע מעודכן באתר של הייטקזון אני מאמין שאוכל לקבל אותו,במידה ואתקל בקושי אשמח אם בכל זאת אוכל להעזר בך.(אם אשתך תקבל על זה עמלה,לא אכפת לי בכלל שזה יהיה דרכך בכל מקרה).

אני רק מחכה לתשובה כנראה מחר,מידידה שלי שעובדת בשטראוס,כמו שבאגירה ציין היה להם איזה מבצע שאני מאמין שהוא המשתלם ביותר שניתן להשיג, אם זה עדיין אקטואלי ואוכל לקבל את המבצע דרכה,וזה באמת משתלם כמו שזה אמור להיות לעובדי החברה,כנראה שאעשה זאת דרכה.

נחכה להתפתחות מחר.

פורסם

עדכון סופי למי שצריך גם להזמין.

המחיר הסופי שהצלחתי להשיג הוא 103 ש"ח לחודש למשך 3 שנים שהמחיר כולל הכל,כולל ביטוח מלא ל3 שנים,סננים ומנורות ל3 שנים והתקנה והובלה(לא ל3 שנים:wink: ).

למחיר אין שום קשר לארגון מסויים וכל אחד יכול להשיג,יום שני הם כבר אצלי .

שבת שלום לכולם.

• תוכן חדש...