Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נראה לך שקומפיוטסט ירמו בבדיקה? גם לי לא היה נראה בעבר, אתה מוזמן להסתכל בשרשור קודם שפתחתי על מה שקרה לי בקומפיוטסט טירת כרמל. אחרי שהבוחן הרס לי את הקלאץ הוא נכנס ידנית לדוח הבדיקה ושינה את הקלאץ מתקין ללא תקין, כלומר הטענה שהכל ממוחשב היא כוזבת. הוא רק שכח לתקן את תיבת ההילוכים והיא נותרה ירוקה ותקינה למרות שהרכב יצא ממנו על גרר כשתיבת ההילוכים לא מגיבה. זה הכל קומבינות ורמאות אחת גדולה!!!

אני הייתי בורחת מהרכב הזה כמו אש,

משהו שם ממש ממש מריח לא טוב.

רכב ליסינג שעבר 43 אלף ק"מ יוצא כזה נקי, וכאמור החשדנות שלי התעוררה בגלל השימוש במונח שולית ולא נמוכה.

וגם האדום בבלמים טעון הסבר, זה נראה כאילו לא נעשתה בדיקת בלמים בכלל ישר כתבו תקין.

שהחבר יקח את הרכב לבדיקה במוסך שהוא סומך עליו.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא זה לא בשבילי, זה בשביל חבר .

נכון שהבדיקה ניראת נקייה מידי ?! מצד שני לא ניראה לי שקומפיוטסט ירמו בבדיקה .

יש לך טעות מרה.

אחריות מכון הבדיקה היא למזמין הבדיקה בלבד, הם יכולים לרשום על הטופס כל שעולה על רוחם ואתה (או החבר) לא תוכלו לתבוע כי הם מחוייבים למזמין הבדיקה.

פורסם
יש לך טעות מרה.

אחריות מכון הבדיקה היא למזמין הבדיקה בלבד, הם יכולים לרשום על הטופס כל שעולה על רוחם ואתה (או החבר) לא תוכלו לתבוע כי הם מחוייבים למזמין הבדיקה.

זה מדהים מה שאתה אומר!! זה מסתדר עם מה שקרה לי כשהבוחן הרס לי את הקלאץ אז הפקידה שם אמרה לי שבכל מקרה מאחר שאני לא מזמינת הבדיקה אז אני לא יכולה לבוא אליהם בטענות אלא רק פולקסוואגן ששלחו אותי ורשומים כמזמיני הבדיקה.

אני פשוט המומה ממה שמתברר בשרשור הזה.

לא מבינה איך אנשים עדיין הולכים למכוני בדיקה האלה. זו פשוט רמאות אחת גדולה והבדיקות גם מזיקות לרכבים (לא מדברת על המקרה שלי, אלא בכלל כל מאמץ היתר שהם מעבירים את הרכבים שמשמיעים שם קולות מפחידים).

מזעזע!!!!!!!!!!!!

אני עוד אעדכן אתכם בהתפתחויות עם הקלאץ. הם הולכים לשלם לי כל אגורה שהוצאתי ועל בזבוז זמני ועוגמת הנפש, כפי שאמרתי בעבר.

פורסם
זה מדהים מה שאתה אומר!! זה מסתדר עם מה שקרה לי כשהבוחן הרס לי את הקלאץ אז הפקידה שם אמרה לי שבכל מקרה מאחר שאני לא מזמינת הבדיקה אז אני לא יכולה לבוא אליהם בטענות אלא רק פולקסוואגן ששלחו אותי ורשומים כמזמיני הבדיקה.

אני פשוט המומה ממה שמתברר בשרשור הזה.

לא מבינה איך אנשים עדיין הולכים למכוני בדיקה האלה. זו פשוט רמאות אחת גדולה והבדיקות גם מזיקות לרכבים (לא מדברת על המקרה שלי, אלא בכלל כל מאמץ היתר שהם מעבירים את הרכבים שמשמיעים שם קולות מפחידים).

מזעזע!!!!!!!!!!!!

אני עוד אעדכן אתכם בהתפתחויות עם הקלאץ. הם הולכים לשלם לי כל אגורה שהוצאתי ועל בזבוז זמני ועוגמת הנפש, כפי שאמרתי בעבר.

ענת שלום, כנראה הניסיון שלך במכירה וקנית רכבים הוא לא רב ולכן עד נדהמת מקריאת האשכול ומהקובינות של מכוני בדיקה/חברות השכרה/ליסינג. לי ולהרבה חבריי הפורום המכובד הזה הדברים שנכתבו אינם חדשים לכן רבים מהרוכשים יחפשו רכב ממוכר פרטי יד ראשונה בכדי לנפות חלק מהקומבינות וחוסר הוודאות ברכישת רכב מחברות ליסינג/השכרה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אינני עו"ד אבל אינני משוכנע כלל ועיקר שהפקידה צודקת בעניין שלך.

זה דבר אחד לרשום טופס בדיקה נקי מכסת"חים ומליקויים ש"במקרה" לא הבחינו בהם, כאן יכול לתבוע רק מזמין הבדיקה.

דבר אחר לגמרי הוא לפגוע ברכב שנבדק ואני מפקפק בטענת הפקידה, אם כי ברור לי לחלוטין מה מקור הטענה הזו, הרי זה דבר של יום ביומו שבא רוכש רכב וצועק על כך שלא הבחינו בליקוי קרדינלי והתשובה המוכנה היא: "אדוני אנחנו מחוייבים אך ורק למזמין הבדיקה, אתה לא יכול לתבוע אותנו"...

פורסם
ענת, כנראה הניסיון שלך במכירה וקנית רכבים הוא לא רב ולכן עד נדהמת מקריאת האשכול ומהקובינות של מכוני בדיקה/חברות השכרה/ליסינג. לי ולהרבה חבריי הפורום המכובד הזה הדברים שנכתבו אינם חדשים לכן רבים מהרוכשים יחפשו רכב ממוכר פרטי יד ראשונה בכדי לנפות חלק מהקומבינות וחוסר הוודאות ברכישת רכב מחברות ליסינג/השכרה.

מרק, התמיהה שלי היא גם לגבי איך אתם (לא אתה ספציפית, אני מתכוונת אתם הכותבים בפורום והמבינים כ"כ הרבה ברכבים) ממשיכים להשתמש במכוני הבדיקה האלה כדי לבדוק מכוניות, כשאתם יודעים את כל מה שאתם יודעים.

מסכימה איתך במיליון אחוז לגבי העדפה בקנייה מפרטי יד ראשונה!

אינני עו"ד אבל אינני משוכנע כלל ועיקר שהפקידה צודקת בעניין שלך.

ברור, הפקידה הסתומה סתם ניסתה לנפנף אותי. זה חלק מהמנטליות האגרסיבית של המכונים האלה. פשוט מאפייה איך שהתחום הזה עובד (לפני שקופצים בעצבים - לא כולם, אני בטוחה, אבל כל יום אני קוראת בפורום סיפור מזעזע אחר. אין דברים כאלה פשוט).

פורסם
מרק, התמיהה שלי היא גם לגבי איך אתם (לא אתה ספציפית, אני מתכוונת אתם הכותבים בפורום והמבינים כ"כ הרבה ברכבים) ממשיכים להשתמש במכוני הבדיקה האלה כדי לבדוק מכוניות, כשאתם יודעים את כל מה שאתם יודעים.

מסכימה איתך במיליון אחוז לגבי העדפה בקנייה מפרטי יד ראשונה!

quote]

מסיבה אחת פשוטה שיש דברים שאינני מבין בהם ואין באפשרותי לבדוק אותם.

אם הרכב שאני מתכוון לרכוש לעצמי או לחבר הינו תוצרת קונצרן VAG קרי גולף/פולו/סיאט/אודי אני קופץ למוסך רון לבדיקה ולא למכון בדיקה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מבחינה משפטית המכון וכל אדם שנותן חוות דעת שיודע שפלוני שהוא לא המזמין אמור להסתמך עליה חייב בנזקים אם חוות דעתו רשלנית. / לא מקצועית גם לאותו פלוני.

כאשר בוחן נכנס לרכב לבדיקה וגורם לו נזק המכון אמור לשלם עליו , ויש לו בשביל כך ביטוח ברוב המקרים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אין מכון בלי קומבינות ...

תתפלא,אבל יש.

אחד - בבאר שבע,מכון מונדיאל,בבעלות חבר הפורום דוד ברזילי(barzelay).

אחד - בקיבוץ מחניים בצפון,שם נבדקה הגולף שלי לפני שנמכרה,והבדיקה נקייה כמעט כמו הקורולה מהעמוד הקודם :)

ולפותח השרשור - לא מתחייבים לעולם,על כלום.

טוב לקונה הנוכחי? ממשיכים הלאה,לא טוב? נסיעה טובה חביבי ויום טוב.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בשתי מילים: את טועה.

ביותר מילים: כמו בכל מקצוע, יש רמאים ויש ישרים.

לגבי "הבדיקות מזיקות לרכבים" ורכבים שמשמיעים שם "קולות מפחידים", אז אם הייתי אומר את מה שהיה לי על קצה הלשון, היו מאשימים אותי בשוביניזם. כיון שאני לא שוביניסט, אני רק אגיד שחוסר הניסיון מדבר מגרונך.

אחד - בבאר שבע

אחד - בקיבוץ מחניים בצפון

ועוד אחד בראשון של חבר הפורום עמית (קומפי)

פורסם
לגבי "הבדיקות מזיקות לרכבים" ורכבים שמשמיעים שם "קולות מפחידים", אז אם הייתי אומר את מה שהיה לי על קצה הלשון, היו מאשימים אותי בשוביניזם. כיון שאני לא שוביניסט, אני רק אגיד שחוסר הניסיון מדבר מגרונך.

אם הייתי אומרת את מה שעומד לי על קצה הלשון, היו מאשימים אותי בהתנשאות. כיוון שאני לא מתנשאת אגיד רק שחוסר הניסיון מדבר כנראה גם מגרונך, ואם לא הבנת מדוע - אתה מוזמן לעיין בשרשורים קודמים, כשמיטב מומחי הפורום אמרו שאכן ברכבים מסוימים, בעיקר ישנים, בדיקות המאמץ שמעבירים את הרכבים (העלאת הטורים וכדומה) עשויות לגרום לנזק. אם יש רכב שמעולם לא עבר את ה-3000 סל"ד ופתאום בבדיקה קורעים לו את הצורה עד לקצה של הקו האדום (ועושים זאת, רואים בדוח הבדיקה את הגרף) - עלולים לגרום נזק למנוע. על אחת כמה וכמה אם המנוע קר.

פורסם

אם יש רכב שמעולם לא עבר את ה-3000 סל"ד ופתאום בבדיקה קורעים לו את הצורה עד לקצה של הקו האדום (ועושים זאת, רואים בדוח הבדיקה את הגרף) - עלולים לגרום נזק למנוע. על אחת כמה וכמה אם המנוע קר.

ענת, אם בעת הצורך מעלים סל"ד עד סמוך לקו האדום, זה עושה רק טוב למנוע.

בעליות קשות (שתיארת בהרחבה איך טיפסת עם הגולף שלך) רצוי להורד הילוך ולהעלות סל"ד כי:

- הרכב יגיב טוב יותר.

- המנוע יקבל שימון וקירור טובים בהרבה.

- הלחץ שעל מיסבי המנוע יפחת.

- הסל"ד הגבוה ינקה את המנוע מפיח שנצבר בו.

סל"ד נמוך בזמן מאמץ הוא ערובה לקיצור חיי המנוע.

מסכים איתך שהעלאת סל"ד במנוע קר היא פעולה שיש להימנע ממנה.

פורסם

חן חן לך על ההסבר המפורט. ובכל זאת, נניח יש ברשותי רכב בן 10 שמעולם לא עברו איתו את ה-3,500 סל"ד. גם לא בעליות קשות. אף אחד לא יכול לצפות מה יקרה אם בהזדמנות יחידה פתאום יגיעו איתו לסלד קרוב לקו האדום. אולי הוא ימות בו במקום מהמאמץ שמעולם לא הופעל עליו בעבר קודם לכן.

לדעתי מה שעושה הכי טוב למנוע זה ריבוי נסיעות בכבישים פתוחים, בסל"ד ממוצע.

פורסם
חן חן לך על ההסבר המפורט. ובכל זאת, נניח יש ברשותי רכב בן 10 שמעולם לא עברו איתו את ה-3,500 סל"ד. גם לא בעליות קשות. אף אחד לא יכול לצפות מה יקרה אם בהזדמנות יחידה פתאום יגיעו איתו לסלד קרוב לקו האדום. אולי הוא ימות בו במקום מהמאמץ שמעולם לא הופעל עליו בעבר קודם לכן.

אם המאמץ שאת מפעילה עליו בסל"ד נמוך לא הרג אותו, אז הסל"ד הגבוה בוודאות ישאיר אותו בחיים...

פורסם

לדעתי מה שעושה הכי טוב למנוע זה ריבוי נסיעות בכבישים פתוחים, בסל"ד ממוצע.

דיעות זה נחמד. עובדות זה עדיף. אין שום פסול בלהגיע מדי פעם לסל"ד גבוה. להיפך. מה שדורקי אמר על היתרונות של זה זה נכון.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.

• תוכן חדש...