Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קוראת את מה שאתה כותב וזה מעציב ביותר.

אני לא יודעת בן כמה אתה, כמה זמן אתה נוהג, ואם נתקלת בתאונות שמעורבים בהם שיכורים.

בי התנגש לפני מספר שנים נהג שיכור שלא נתן לי זכות קדימה בכיכר ונהג במהירות מופרזת, אילולי התגובה שלי באותו הרגע, שגרמה לי לסטות מנתיב ההתנגשות הישיר בי היתי נפגעת בצורה קשה מאוד.

אולי זה האופי "החנוני" שלי שלא מאפשר לי לעבור על החוק במודע, או ערך החיים שיקר לי מאוד ואני לא רוצה לאבד אותם על הכביש כתוצאה משתיה.

אני מקווה שלא תצתרך ללמוד בדרך הקשה ולראות בעצמך תאונות דרכים, או לחוות נהג שיכור אשר מתנגש בך פוצע אותך או חלילה מכך גורם למשהוא חמור יותר שעלול להסתיים במוות.

היה מקרה מאוד מתוקשר לפני מספר שבועות, נהג הג'יפ שהרג את 2 החברים שלו השאיר אותם יתומים וברח מבית החולים. :arrow:

מאחלת לך נסיעה טובה, ושלעולם לא תתקל בנהג שיכור שנמצא מאחורי ההגה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני קוראת את מה שאתה כותב וזה מעציב ביותר.

חלילה מכך גורם למשהוא חמור יותר שעלול להסתיים במוות.

היה מקרה מאוד מתוקשר לפני מספר שבועות, נהג הג'יפ שהרג את 2 החברים שלו השאיר אותם יתומים וברח מבית החולים. :arrow:

מאחלת לך נסיעה טובה, ושלעולם לא תתקל בנהג שיכור שנמצא מאחורי ההגה.

ל'

טפו טפו טפו

אה ואני מבטיח לך שהוא שתה קצת יותר מכוס יין אחת.. יותר לכיוון של חצי בקבוק וודקה.

שוב, אני נגד אבל את מתעקשת לא להבין את מה שכתבתי בהודעה הקודמת.

פורסם

למה לא להביא נהג תורן?

למה למנוע משהוא מראש, ולא להכניס ראש בריא למיטה חולה?

מונית?

להזמין את החברה שתאסוף את המבלים?

אפשר להמנע, אבל יש נהגים שבוחרים בדרך הקלה ונוהגים, איש באמונתו ובדרכו יחיה.

רק שיהיה מודע לתוצאות הלא נעימות שמלוות עם זה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפני קצת פחות מחודש ישבתי במסעדה באילת ושתיתי כוס יין אחת. את המסעדה עזבתי לאחר שעברו כ-40 דקות מרגע שסיימתי את הכוס. בערך 5 דקות לאחר שהתחלתי לנהוג עצר אותי שוטר לבדיקה שגרתית, ועל הדרך ביקש גם בדיקת נשיפה.

נשפתי - אני מודה שבחשש מסויים, השוטר הביט במכשיר, החזיר לי את הרישיון ואיחל לי נסיעה טובה.

על סיפורי האימה על בדיקת הנשיפה שמעתי גם שמעתי ולא רק מהפורום. לשמחתי, במקרה האישי שלי, זה עבר בשלום.

האם זה היה מזל? האם זה מפני שבאמת לא הייתי שיכור (וביננו, אני צריך יותר מכוס יין לבן אחת כדי להתחיל להראות סימני שכרות)? לא יודע. מה שכן אני יודע זה שבדיקת נשיפה לא תמיד תמצא אתכם אשמים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לפני קצת פחות מחודש ישבתי במסעדה באילת ושתיתי כוס יין אחת. מסעדה זו ידועה שמוהלת את היין במים את המסעדה עזבתי לאחר שעברו כ-40 דקות מרגע שסיימתי את הכוס.0 יש להניח שגם אכלת, מחליש את השפעת האלכוהול .בערך 5 דקות לאחר שהתחלתי לנהוג עצר אותי שוטר לבדיקה שגרתית, ועל הדרך ביקש גם בדיקת נשיפה.

לפי התיאור נבדקת בנשיפון ועדיין לא בינשוף שהוא חורץ הגורלות.

נשפתי - אני מודה שבחשש מסויים, השוטר הביט במכשיר, החזיר לי את הרישיון ואיחל לי נסיעה טובה.

על סיפורי האימה על בדיקת הנשיפה שמעתי גם שמעתי ולא רק מהפורום. לשמחתי, במקרה האישי שלי, זה עבר בשלום.

האם זה היה מזל? האם זה מפני שבאמת לא הייתי שיכור (וביננו, אני צריך יותר מכוס יין לבן אחת כדי להתחיל להראות סימני שכרות)? לא יודע. מה שכן אני יודע זה שבדיקת נשיפה לא תמיד תמצא אתכם אשמים.

אין קשר בין מצב השכרות של הנהג לבין תוצאות המכשיר.

ידועים מקרים בהם הינשוף נתן תוצאות של 500+ והנהג היה בשליטה ,וגם להיפך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הבדיקה לא נועדה להראות אם אתה שיכור או לא, אלא אם אתה שיכור לפי חוק.

אגב פסיקה מהימים האחרונים שעלולה לעניין חלק ממכם, ואת פותח השרשור בפרט שביטלה הקלה בעונש השלילה (השופט הורה על שלילה בפועל לחצי שנה, ושנה וחצי על תנאי) בטוענה שגיליון עבירות נקי, מצב כלכלי קשה, ותוצאה נמוכה יחסית בינשוף (315) אינן נחשבות נסיבות מקלות שמאפשרות הקלה בעונה, והעונש הוחזר לשנתיים בפועלת מה שעלול להוות תקדים למשפטים בעתיד.

בדיקת המאפיינים והתרשמות השוטרים, לעומת זאת, כן עלולות להיות בעלות משמעות אם תצליח לשכנע את התובע או את השופט שיתכן והינשוף זייף ב5 נקודות (שזאת דרגה אחת מכיוון שהינשוף קופץ בקפיצות של 5), ויעלה חשד סביר שאולי התוצאה הושפעה מגורמים אחרים (צורת הנשיפה, הרכב כימי של מה שאכלת\שתית, שאריות של אדי אלכוהול בצינור או במכונה מאנשים שעברו לפניך, וכולי).

שוב, ואולי לא. צריך למצוא פסקי דין שבהם התרשמות השוטרים ובדיקות המוטוריקה הן אלו שהרשיעו אנשים שיכורים ולראות אם אפשר להשתמש בזה בצורה ההפוכה.

פורסם

מה שאתה אומר מאד מדאיג, לא ייתכן שנהג שלא שתה כלום יעבור בדיקה ותצא תוצאה כזו, מה עושים במקרים כאלו? (כי בטח להגיד לשוטר לא שתיתי כלום לא יעזור כל כך!)

פורסם

מה שאתה אומר מאד מדאיג, לא ייתכן שנהג שלא שתה כלום יעבור בדיקה ותצא תוצאה כזו, מה עושים במקרים כאלו? (כי בטח להגיד לשוטר לא שתיתי כלום לא יעזור כל כך!)

אני לא כתבתי כך.

יש בני אדם ששותים והמשקה משפיע עליהם רק בכמויות גבוהות, ולכן היו מצבים בהם הנהג שתה התוצאה הייתה גבוהה והנהג היה בשליטה .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ייתכן מאוד, מניסיון.

אגב, מישהו פה המליץ לגשת לתובע ביום הדיון ולנסות להשיג עסקה ובמידה וללא הצלחה לדחות את המשפט ואז כבר לחשוב לכיוון ייצוג מקצועי, האם ריאלי הדבר? כיוון שיש לי מקרה דומה ומבחינה כלכלית 4K(מה שדורש ממני העו"ד) לא כל כך בהישג יד.

אז, האם זה אפשרי?

כריזמה 03 | קורולה 05 | 9-5 02 | TypeR 10

פורסם

החוק קובע שלילה מינימאלית של שנתיים

רק עו"ד בקי יכול להביא לעיסקת טיעון שבה העונש יהיה מופחת , כיוון שהוא יכול להצביע לתביעה על כשלים בתפקוד המכשיר / השוטרים שהיו מעורבים בבדיקה.

נהג לא יצליח לעשות עיסקת טיעון בבוקר המשפט. מי שכתב זאת כותב מהרהורי ליבו.

המדינה ערערה על פסקי דין בו השופט טננבוים מירושלים פסק עונשים מופחתים . השופט בדעה כי יש לתת עונש לפי חומרת השתיה .( לא בעיסקת טיעון ) ובית המשפט המחוזי נתן לכל הנהגים את עונש הפסילה המינימאלי של שנתיים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ארטיק אנחנו דנים בנושא שכרות בשרשור הזה.

דחיית דיון , אפשר להשיג ביתר קלות ביחוד בישיבה הראשונה שהיא ישיבת ההקראה שבה בשעה דנים ב 30-40 תיקים.

מקסימום , אתה לא מודה ואז נקבע דיון להוכחות בעוד ...

X חודשים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

המלצה חמה לארטיק ולכל מי שנתקל בסיטואציה הזאת- פנו לעורך דין

גם אם נראה לכם שאתם יודעים מה אתם עושים, גם אם נראה לכם שאתם חפים מפשע ותוכיחו את זה בקלות, גם אם נראה לכם שתוכלו לקבוע פגישה עם התובע ולשכנע אותו שהוא צריך לבטל האישומים נגדכם- פנו לעורך דין

לא רק בגלל שאתם לא יודעים מה אתם עושים, ולא תצליחו לשכנע אף אחד שאתם חפים מפשע, אלא רק בגלל העובדה הפשוטה שהמערכת הזאת פשוט לא עובדת ככה.

היא עובדת, כמו כל ענף בירוקרטי כזה או אחר, על קשרים אישיים, על כל מיני פירצות קטנות בחוק, על התשה של המערכת המשפטית, על הבנה של האנשים שמולם אתה עובד, והכרה של החוק על בוריו.

אז עשו לעצמכם טובה.

אומרים שלבנאדם שבוחר לייצג את עצמו יש עורך דין אידיוט. יש הרבה אמת במשפט הזה.

פורסם
המלצה חמה לארטיק ולכל מי שנתקל בסיטואציה הזאת- פנו לעורך דין צודק בייחוד בנושא שכרות שהענישה היא כבדה

אומרים שלבנאדם שבוחר לייצג את עצמו יש עורך דין אידיוט. יש הרבה אמת במשפט הזה.

המשפט הנכון הוא

לעורך דין שבוחר לייצג את עצמו יש עורך דין אידיוט

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כשקראתי את הכתבה הזאת לפני כמה שנים חשבתי שעד 2011 הינשוף יהיה היסטוריה .

אבל אני רואה שזה לא המצב ולפי שעה זה רק הולך ומחמיר...

מישהו מכם מבין בזה ורוצה להסביר לי למה הדבר הזה עדיין תקף משפטית???

• תוכן חדש...