Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מגיע לסבתא שלי אני שומע טסססססססססססס ממכסה מנוע ,אני פותח אני רואה יוצאים הדים מהמיכל עיבוי חיכיתי שיתקרר פתחתי את הפקק של הרדיאטור ולא היתה טיפת מים!, מילאתי 3 ליטר מים וגם את המיכל עיבוי ונסעתי הביתה אחרי 5-6 דקות נסיעה אני מסתכל במד חום אני רואה שהחום מנוע שוב עולה, עצרתי בצד פתחתי את הפקק של הרדיאטור והיו חסרים מים שוב מילאתי עוד איזה חצי בקבוק החום, חזר להיות נורמלי הגעתי הבייתה אני רואה שיש עדיין הדים יוצאים מהמכסה מנוע

מה אני עושה בא לי למות!

עריכה:מדובר בהונדה סיוויק 97 אוטומט 1600

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לך.

יכול להיות שהמאוורר לא עובד ולכן המים מגיעים לרתיחה ונזרקים החוצה...

יכול להיות שקיימת תקלה בראש מנוע ולכן המים "נעלמים" לתוך הצילינדרים...

וזה גם יכול להיות בעיה של מכסה רדיאטור...

בכל מקרה אתה מוזמן לבדיקה אצלי... (מומלץ לגרור את הרכב ולא לסוע עליו כדי לא לגרום נזק למנוע)

אימג'ן אול דה פיפל

ליבינג דייר לייבס אין פיס

היהי

פורסם

ראשית כל בדוק להיכן נעלמים המיים, הנע את האוטו שהרדיאטור מלא והביט אם קיימת נזילה כל שהיא כי כמות כזו של מיים בטוח נוזלת מאיפה שהוא ולא סתם מיתאדה לה. לגבי המאוורר הוא נידלק ברגע שטמפרטורת המיים עולה יתר על המידה וניכבה ברגע שהוא מוריד את טמפרטורת המיים לנורמאל.

:)
פורסם

עדכון: הייתי היום במוסך הזה מוסך ניר הוא פתח את הפקק של הרדיאטור התניע והשפריצו מים הוא אמר שהלך הראש מנוע באסה....

פורסם

כחבר פורום נשמח לסייע לך ולבצע בדיקה למערכת הקירור ללא תשלום. מומלץ לבצע בדיקת מערכת קירור אצל בעל מקצוע מומחה.

פורסם
כחבר פורום נשמח לסייע לך ולבצע בדיקה למערכת הקירור ללא תשלום. מומלץ לבצע בדיקת מערכת קירור אצל בעל מקצוע מומחה.

תודה

האם זה וודאי שכאשר מתניעים את האוטו עם הפקק פתוח של המים של הרדיאטור ומשפריצים מים הלך הראש?

פורסם

שלום רב

לתת אבחנה שאטם ראש מנוע נפרץ יש מספר בדיקות מקצועיות שכל מוסך מכיר אותם וכמובן שיש לבצע אותם ולא להסתמך על מים גולשים מהמצנן .הרי גם אם הטרמוסטט תפוס או סתימה במערכת המים יקפצו

בדיקת לחץ ישר ולחץ הפוך .

בדיקת co במים .( אני מאמין כי המוסך מכיר ויבצע את הבדיקות הללו )

בברכה זיסו יוסי

פורסם
תודה

האם זה וודאי שכאשר מתניעים את האוטו עם הפקק פתוח של המים של הרדיאטור ומשפריצים מים הלך הראש?

כן, וודאי!!!

פורסם

שמוליק וליאב,

לפי הניכתב שניכם ניגשתם למוסך ניר ולשניכם ניקבע בהחלטיות כי יש לבצע שיפוץ ראש. נשמע קצת פזיז.

שמוליק, האם המיים שגלשו אחוצה בזמן שהרכב היה מונע ניפרצו שהמנוע היה בטמפרטורת עבודה או על מנוע קר?

מהיכן בדיוק הנזילה שעליה אתה מדבר? האם ניבדקו עוד ממצאים המוכיחים כי ראש המנוע ניפרץ ונחוץ שיפוץ?

פורסם
שמוליק וליאב,

לפי הניכתב שניכם ניגשתם למוסך ניר ולשניכם ניקבע בהחלטיות כי יש לבצע שיפוץ ראש. נשמע קצת פזיז.

שמוליק, האם המיים שגלשו אחוצה בזמן שהרכב היה מונע ניפרצו שהמנוע היה בטמפרטורת עבודה או על מנוע קר?

מהיכן בדיוק הנזילה שעליה אתה מדבר? האם ניבדקו עוד ממצאים המוכיחים כי ראש המנוע ניפרץ ונחוץ שיפוץ?

הרכב היה אחרי נסיעה וחיכה בסביבות ה 15 דקות עם מכסה מנוע פתוח ואז הותנע שוב

את המים שפרצו החוצה גיליתי רק אתמול כי עד עכשיו לא ידעתי לאן המים נעלמים ,ולא הוא בדק רק את וקבע חד משמעית שזה ראש מנוע הוא אמר לי אני מתחייב לך על זה לפי הבדיקה הזאת של הרדיאטור פתוח

וחס וחלילה אני לא מזלזל באף בעל מקצוע

פורסם

גם אני לא מזלזל באף בל מקצוע חס וחלילה אבל לבדוק גלישת מיים לאחר רבע שעה שהרכב היה בטמפרטורת עבודה זה עדיין גבולי והמיים עדיין נמצאים בנקודת רתיחה וחמים מאוד. ואחרי שאתה מספר שאתה רואה מיים מתחת לרכב מעלה עוד יותר את החשד שהרכב מתחמם בגלל חוסר במיים שנוזלים להם ולא מחייב בגלל ראש מנוע שאולי ניפרץ. ממליץ לשמוע חוות דעת נוספת ושוב, בלי לפגוע באף בעל מקצוע.

פורסם
גם אני לא מזלזל באף בל מקצוע חס וחלילה אבל לבדוק גלישת מיים לאחר רבע שעה שהרכב היה בטמפרטורת עבודה זה עדיין גבולי והמיים עדיין נמצאים בנקודת רתיחה וחמים מאוד. ואחרי שאתה מספר שאתה רואה מיים מתחת לרכב מעלה עוד יותר את החשד שהרכב מתחמם בגלל חוסר במיים שנוזלים להם ולא מחייב בגלל ראש מנוע שאולי ניפרץ. ממליץ לשמוע חוות דעת נוספת ושוב, בלי לפגוע באף בעל מקצוע.

לא אמרתי לרגע שאתה מזלזל

אני ישמח לקבל ממישהו חוות דעת נוספת אולי אני קצת יחדד יותר את העניין

האוטו לא מתחמם עד לרגע שמתחילה להיות בריחה של מיםהמים משום מה לא בורחיםסתם ככה רק אחרי כמה שמן של נסיעה פתאום הם מתחילים לברוח אולי בזמן שהמים רותחים או משהו אם אתה יכול להמליץ לי על בעל מקצוע אני ישמח תודה

פורסם

אתה נותן יותר מידי נתונים המצביעים שלא קיימת בעייה בראש המנוע. :)

כל מכון רדיאטורים יוכל לתת לך אבחנה ע"י בדיקת לחץ של מערכת הקירור מהיכן בורחים המיים.

כמו כן אתה יכול לנסות לבדןק זאת בעצמך שהרכב מונע ואם אתה רואה שאין נזילה פשוט תתחיל להעלות מעט את הטורים ואז בדוק אם מתחילה נזילה. יכול להיות שמדובר במשאבת המיים. חזור לעדכן...

פורסם

שלום רב !

קראתי בעיון את השרשור,וקיבלתי תגובות בפרטי, לגבי האבחון שבוצע, שהוא לא מקצועי בלשון המעטה.

המלצתי, קבל את המלצתו של אבי פרטס ויוסי זיסו, ופעל לפיהם ולא תצטער, הימנע מלבצע משהו פזיז.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...