Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי את המערכת הנ"ל ברכב:

סט קידמי INFINITY KAPPA PERFECT 6.1

מגבר JBL PX300.4

סאב INFINITY KAPPA PERFECT 12VQ

ו-HU של בלאופונקט

הרכב מיצובישי לנסר 2005 עם מצבר יחסית חדש של בוש (גג שנה)

לפני כמה זמן התחילו ניתוקים של המערכת - מה הכוונה ניתוקים? -במהלך נסיעה לרוב, ה-HU פועל אבל לא שומעים כלום. לא משנה מה עושים (אני מנסה לכבות אותו ידנית ולהדליק מחדש, להעביר תחנה, להנמיך\להגביר וכו'). משך הניתוקים משתנה והוא יכול להיות 2 שניות וגם דקה - שתיים (לרוב הניתוקים הם ארוכים יחסית). הווליום בזמן הניתוק לפעמים חלש מאוד ולפעמיים יחסית גבוה.

הניתוקים מופיעים בעת מעבר הילוכים (רכב ידני - בעיקר בין ראשון לשני משום מה) בעת האצה לפעמים אבל אין דפוס קבוע.

ממש לאחרונה זה התנתק גם לפני שהנעתי את האוטו והלכתי לבגאז' וראיתי ששום נורה לא דולקת במגבר (בד"כ יש נורה כחולה)

עכשיו אני גם אציין שטוויטר אחד (שמאלי) נתלש והחוטים נשארו אך הם לא נוגעים אחד בשני.

ממה הניתוקים יכולים לנבוע ומאיפה כדאי להתחיל לבדוק?

להחליף פיוז ליד המצבר?

להחליף פיוז במגבר?

לבדוק מניוס לשלדה?

לפרק את הדלתות ולראות שאין קצר לשלדה?

מגבר תקול?

מה כדאי לבדוק ולפי איזה סדר הגיוני פחות או יותר

תודה רבה לכם!

פורסם

תתחיל בפיוז שבמכסה מנוע תיראה שהוא לא הסתובב או נמס בגלל עומס בהתנגדות על הקו דבר שני תבדוק את המערכת עצמה את קבל הרימוט תחבר פלוס קבוע ותיראה אם ממשיך ניתוקים אחרי זה תבדוק את המינוס כמובן תיראה שהוא מחובר חזק ולא רופף אחרי זה תעבור לדלתות ובסוף תאשים את המגבר

מקווה שזה היה האופציה הראשונה או השנייה שאמרתי.

פורסם

אוקי תודה אני אבדוק

איך לבדוק את הרימוט?

ועוד דבר לא יודע אם הייתי מספיק ברור אבל זה קורה כל הזמן הניתוקים האלה

בזמן נסיעה זה 80-90% שקט (מערכת לא פועלת) ואולי בקושי 10% מהזמן היא עובדת

כאילו אין לי רדיו חחח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים***

פורסם

יכול להיות שהפיוז שלם אך לא תקין?

ואיפה אפשר לקנות בית פיוז נורמאלי חדש? (יש לי בית פיוז מפלסטיק שבקושי נסגר עם ההברגה) יש מצב שיש להם באוטודיפו? (אני מעדיף לקנות היום)

תודה ושבת שלום.

פורסם

אם אתה בצפון ומגיע למפגש אני יביא לך או שתקנה מה שבא לך ש את זה בכל חנות אביזרים אם אתה אומר90 80 אחוז מהזמן זה לא עובד סביר להניח שיש בעייה או בפיוז או במינוס שהוא לא יושב כמו שצריך.

פורסם

המון תודות לך sound-system!

הפיוז לא היה סגור כמו שצריך

סגרתי מחדש (למרות שהבית פיוז הזה מפלסטיק עדיין לא נסגר עד הסוף) אבל מה - עכשיו אין ניתוקים!!! (בנסיעה של כ-15 דקות בלי ניתוקים זה חזון אחרית הימים)

וגם בדקתי שהמינוס בסדר על הדרך והוא היה מחובר חזק לשלדה

שוב תודה לך!

• תוכן חדש...