Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבטת אם לקנות את הרכב הזה, אני מחפשת רכב בטיחותי ואמין שיכול להכיל מאחורה עגלת תינוק ומספיק בטיחותי לנסיעה של ילדים קטנים ברכב...

היתרון הגדול ברכב הספציפי הזה הוא שהבנק שלי מאשר עליו 100% מימון עם ריבית פריים בסיסית,

הבעיה היא שאני לא מכירה את הרכב בכלל ואני לא רוצה לקנות ולהתאכזב...

מעבר לכך, בנוגע לסכום המוצע, מדובר על רכב עם קילומטרז' בין 90K ל-120K והמחיר הוא לאחר 35% הנחה... זה נשמע משתלם בכלל?

שאלה אחרונה, בנוגע לדלק, הוא שותה, סביר או חסכוני?

תודה רבה מראש

סתיו

פורסם

רנו מגאן מכונית מרווחת מאוד ובטוחה מאוד. צריכת הדלק שלו די סטנדרטית, אולי טיפה יותר חסכונית ממשפחתיות אחרות בקטגוריה הזאת. מדובר במכונית שנותנת, במחירים של היום, את התמורה הטובה ביותר לכסף כמשפחתית. אין סיבה שתתאכזבי אם תרכשי מגאן טובה שטופלה כמו שצריך.

• תוכן חדש...