Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון מקדחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ברשותי מקדחה + פטישון של חברת יונדאי "המהוללת".המקדחה יחסית חדשה ,אך איני זוכר היכן נקנתה ולכן אין אחריות..בתקופה האחרונה ניסיתי להשתמש במקדחה ,אך אבוי לא ניתן להבריג את הראש שלה על מנת לכוון לגודלי מקדחים שנונים והוא נתקע בנקודה מסוימת ומסרב לזוז מעבר לסיבוב או שניים קבועים .האם ניתן לפרק את הראש הזה? ,מה ניתן לעשות? שימון וגירוז של החלק הסורר לא הועילו...אנא עזרתכם.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

לחלק הזה קוראים פוטר, ואפשר להחליף אותו. אם תפתח אותו עד הסוף תמצא בתוכו (איפה שנכנס המקדח) בורג שמהדק אותו למקום.

לגבי כדאיות התיקון - אין כדאיות.

בנוסף, שימון טוב של העסק יכול לפתור את הבעייה.

:turn-l:
פורסם

אי אפשר לפתוח את הראש.שוב,מדובר במקדחה חדשה.קדחה אולי שלוש או ארבע פעמים בחייה הקצרים...ושוב החלק עבר שימון,ללא הצלחה...:cry:.אם אקנה פוטר טוב זה ישדרג את המקדחה? איזה בורג יש שם? פיליפס ? רגיל?

פורסם

כמה עולה חדשה ?

אם בסביבות 100-200ש"ח,אל תטרח לתקן אצל חשמלאי או כל מוסמך אחר - לא שווה בעליל (מנסיון בעבודה עם הרבה כלים,גדולים כקטנים,של בעיקר מקיטה ובוש,יש גבול למה שאפשר לתקן ובמחיר מסוים),ועדיף לקנות חדשה.

אם יותר מהסכומים הנ"ל - גש לבעל מקצוע שייתן חוות דעת מקיפה.

נ.ב - לא צריך "לקטול" את יונדאי,יש לי כמה חברים מתקיני מזגנים\שיפוצניקים שעובדים עם כלים (מקדחות פשוטות,פטישונים,מברגות,אבן משחזת (דיסק) 4.5 ו9" ועוד) מחברות "זבל" והם מחזיקים להם לא רע בכלל ואפילו לאורך זמן,בעבודות מאומצות :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

350 שקל.

איך מפרקים את הפוטר הזה?

בוודאי ובוודאי שלא אקח כלי שכזה לבעל מקצוע.לא מדובר בכלי מקצועי.עברתי כרגע דירה וכלי עבודה נורמליים ,בפרט המקדחה רצוים מאד..המקדחה עצמה עובדת מצוין.רק הפוטר תקוע..

פורסם

למה לא? אם זה רק הפוטר לדעתי תצא בנזק של 50-90ש"ח לפוטר חדש,או פחות לתיקון הקיים.

אגב למיטב זכרוני כשקונים כלים עם פוטר (מקדחה,פטישון וכו') בד"כ אין על הפוטר אחריות (ככה קראתי לפחות בת.אחריות של מקיטה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מהניסיון שלי במקדחה של יונדאי, אצלי בשלב מסויים הפוטר היה עושה שניים שלושה סיבובים ונעצר בלי להדק את המקדח. אחרי פירוק התברר שהסיבה היתה שהוא היה שבור מבפנים.

זו היתה הזדמנות טובה לזרוק אותה לפח.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

עקרונית הפוטר ניתן להחלפה, אך לא מומלץ. פוטר זול יעלה כמו העלות שבה קנית את המקדחה בהתחלה.

ממליץ לשדרג, להשקיע קצת ולעבור לבוש ירוקה. שווה כל שקל.

או מקיטה, או חברה ידועה אחרת. גש לשזר הקרוב לביתך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

^^ עדיף להשקיע עוד טיפה ולקחת בוש כחול ולא ירוק.

מקדחות מתוצרת נורמלית העלות שלהם מתחילה ב 350 ש"ח ומעלה.

פורסם

אם אקנה מקדחה אקנה רק את הסידרה הכחולה מקדחה + פטישון ואז העלות תגיע לאלף שקל + .

זו לא הכוונה במיוחד שברצוני לרכוש כעת מברגת אימפקט.

אני אלך להחליף את הפוטר למשהו איכותי יותר.לא מפריע לי להשקיע בה מאה שקל...

פורסם

עדכון.

בדקתי את הפוטר.יש בתוכו משהו מוזר שנראה כמו בורג שטוח אך שום מברג לא מתאים לדבר הזה...:roll:

יש למישהו רעיון כיצד לפתוח את זה?

פורסם

כנראה בורג שטוח עם בליטה במרכז שרק מברג מתאים יכול לפתוח.

תנסה לראות טוב במה מדובר ולהתאים את עצמך.

אבל האם כל הריצות שוות בשביל היונדאי?

פורסם

כן .זה כנראה הבורג .יש שם מעין שקע כזה ומצידו חריץ שכנראה מתאים למברג מיוחד.כן ,הריצות שוות.אם גם אתה היית קודח פעם בשנה 3 ברגים ,האם היית קונה מקדחה חדשה? :-P

• תוכן חדש...