Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב אז התחלנו לפרק את הראשים של המנוע עכשיו הגענו לקאמשפטים (אם זה נכתב ככה) ,

יש בפנים 4 כאלה ואיך שהבנתי צריך לסמן אותם בדיוק ולפרק אותם כדי להוציא את הברגים שסוגרים את הראש על המנוע.

אבל מה זה מנוע מסובך וצפוף מאוד מאוד בקושי הצלחנו להכניס בוקסה לפתוח את המכסה של הראש האחורי.

אני אעדכן בכל שלב.

חברים המכונאי שלי מעדיף רק סט אטמים מקורי, אז האם גם זה מומלץ או שאפשר לחסוך ולקנות סט לא מקורי?

יש לי הצעה על סט קוריאני אבל לא מקורי ויש לי הצעה על סט גרמני,

מה ההמלצה הסופית?

ואיזה שמן מנוע צריך לרכב הזה? ואיזה יצרן הכי מומלץ?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

צריך לסמן אותם ולהוציא בהתאם, כמו כן יש את המכסה של הקמשפט שאותו גם חשוב לדעת לשייך למקומו(לרוב זה חרוט עליו מספר ואות-לדוג' E1 כאשר E מסמן את הצד של סעפת הפליטה מלשון אגזוז ו1 זה המכסה מספר 1, כאשר הסיפרה הראשונה היא בצד של הטיימינג לפי ידיעתי, והספרה האחרונה היא בצד של הרצועת אביזרים).

ארלינג מציירת את רוב האטמים לחברות הגדולות, אתה יכול לקנות אותה בראש שקט.

למרות שגם עם אטם מקורי לא אמור להיות הבדל רציני במחיר.

קובי

פורסם

התחליפיים, הכל חוץ מסיני.

המנוע 2.7 בנזין של יונדאי הוא מנוע ותיק ונוח מאד לטיפול. מפליא אותי שקשה לכם להתעסק איתו.

קיבלת הצעת מחיר על שיפוץ ראש?

המחיר בהתאם, פי 2.5 יותר מראש 8 שסתומים פשוט.

אגב, הכיוון שסתומים והחלפת גומיות שסתומים אלה דברים שצריכים להיות מובנים מאליהם.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אני לא אמרתי שהוא קשה ,אמרתי שהוא צפוף יעני מבחינת פירוק לא כמו אטו עם ראש אחד באמצע.

היום סיימנו לפרק את 2 הראשים ומצאנו רק ראש אחד דפוק, אז עכשיו אני ממתין לחריטה ונקנה את החלקים ובעזרת השם נתקין אותם ואני אעדכן.

פורסם

חברים איזה שמן מנוע צריך לג'יפ הזה?

האם 5W30 סינטטי מלא של מטוכראפט של "פורד" מתאים? (הגלון בצבע אדום)

כי יש לי גלון כזה חדש ואני רוצה לדעת אם אפשר לכניס אותו למנוע הזה?

וכמה ליטרים יכנס במנוע ?

פורסם

תקנה את הסט אטמים של ארלינג ואל תחשוש לגביו.

שפץ את הראש אצל מישהו מוכר ותעמוד על כך שיבצע את כל הבדיקות(יש מקומות שלא מבצעים בדיקת אטימה בוואקום בסיום העבודה, את ההבדל תרגיש בעוד כמה חודשים לאחר שהרכב עבר כברת דרך והאחריות תיגמר).

תעלה תמונות והסברים מהעבודה על הרכב.

קובי

פורסם

יש לך ספר רכב? פתח אותו ותבדוק - שם רשומים כל השמנים והתקנים בהם הם אמורים לעמוד.

זה ייתן לך אינדיקציה מהירה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

חברים,

עכשיו באסה אחרי באסה, אז ככה היום סימנו את הכל הרכבנו את הראשים והטיימנג הכל פיקס ובאנו בסוף להתניע יש סטרטר והמנוע מסתובב אבל האוטו לא מתניע, אז בא גם בחור מכונאי מבין עניין גם ומצאו שהבעייה היא במפתח של האוטו,

אני קניתי את האוטו עם מפתח רגיל אחד ועכשיו בזמן טיפול ניתקנו את המצבר ל 4 ימים אז הקידוד התבטל וזה נעל את האוטו,

(ונתנו לי גם שלט מקורי של יונדאי שיש לו רק נעילה מרכזית) אין לי איתוראן וגם לא קודן.

והבעייה שאין לי עוד מפתח והבחור אמר לי שאני חייב לפנות לחברה כי דרך המחשב הם יכולים לעשות לי קידוד חדש,

אז שאלתי אלכם האם בכל מוסך מורשה יונדאי יוכלו לעזור לי?

האם צריך לקחת איתי לשם את המפתח או את האוטו עצמו?

או בקיצור אני לא הבנתי הרבה אז בבקשה אם מישהו מבין קצת במפתחים וקידוד אז בבקשה עזרה.

פורסם

עדיין לא התקשרנו כי היה כבר מאוחר היום, ולא משנה כמה עולה כסף העיקר שנפתור את הבעייה.

אבל האם מוסך מורשה יכול לעזור באמת או איך זה הולך?

פורסם

לקודד זאת לא בעיה לדעתי כל מוסך מורשה יידע לעשות את זה אבל לפי מיטב זכרוני, אצלי ברכב היה צריך את השלט והתחברות למחשב מנוע.

צריך לצלצל ולשאול.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...