Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש כרגע מחליפה לרכב הנוכחי, כמה רמות מעל:-P

שמתי דגש בעיקר על פיאט קופה או wrx, לפי המצב הנוכחי יהיה יותר קל לזכות בלוטו מאשר למצוא קופה במצב סביר מינוס.

אז כרגע אני יותר בכיוון של הwrx. רציתי לבקש מבעלי אימפרזה טורבו על מה לשים דגש בחיפוש, האם היד משנה או שזה לא פרמטר? הבנתי שיש בעיה עם הסינכרונים של הגיר ורגישות גבוהה של הגיר באופן כללי.

עלויות כלליות של טיפולים אני פחות או יותר מכיר, אבל האם להתרחק מרכבים שהוחלפו בהם מנועים או גירים?

כמו כן, בשישי האחרון ראיתי אחת עם נתונים די מפתיעים ולא ממש אמינים במבט ראשון, wrx 2005 יד שניה עם 60 אלף קילומטר, כאשר היא מקורית לגמרי ולא שופרה לעולם שטופלה במוסך אולימפיה מורשה סובארו באשדוד.

הבעיה היא שברוב צעירותי הראיתי לבעל הרכב את ההתלהבות שלי מהאוטו, ובהתאם לכך הוא נתן תג מחיר קצת גבוה הייתי אומר.

הוא דורש 27 אלף ש''ח מעל מחירון לוי יצחק המשוקלל שהוא 65 אלף ש''ח, וזה יוצא 5 אלף ש''ח סך הכל מעל מחירון יד 2.

הפערים בין המחירונים לפני שקלול עומד על 20 אלף ש''ח, איך זה הגיע למצב הקיצוני הזה?

בעיקרון אין לי בעיה לשלם בהתאם,אין לי מושג אם אימפרזות במצב כזה הולכות מעל המחירון ברמות האלו או שלא?

שבוע טוב

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני לא מבין את המושג 20K מעל לפני שקלול.

שקלול הוא חלק אינטגרלי מהמחירון.

מן הסתם בשל הקילמוטרג' הנמוך השקלול מעלה הרבה.

אתה תתן את ההצעה שך ואם היא הוגנת יש מצב שבעל הרכב יירד לעם.

גם ככה השוק שלהם לא קל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא הבנת אותי כנראה, אני סתם ציינתי כדרך אגב שההפרשים במחירונים בין לוי יצחק ליד 2 הוא 20 אלף ש''ח.

מחירון יד 2 ל2005 לפני שקלול הוא 80 אלף ולוי יצחק הוא 60 אלף, אז שאלתי איך זה הגיע למצב קיצוני כזה.

המוכר מבקש 27 אלף ש''ח מעל מחירון לוי יצחק המשוקלל שהוא 65 אלף ש''ח.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

זה קרה בגלל שיצחק לוי לא מוכר איפרזה 2005 בניגוד למוכרים אמייתים שפירסמו מחיר במודעות ביד 2.

לוי יצחק זו נקודת היתייחסות ראשונית בלבד ועוד אינדיקציה לקבוע מחיר ותו לא.

נסה לבדוק איזה עוד אקזמפלרים יש כיום בשוק ומה מחירם ואז תוכל לקבוע האם המחיר ריאלי או לא.

לגבי יצחק לוי-קח דוגמא, בוא נגיד שיונדאי גטס 2008 מתומכרת במחירון 70K ש"ח.

בפועל היא נימכרת ב50K.

מה ייקרה לשוק שלה אם אדון יצחק ירשום בספר המחירון שלו את המחיר האמיתי? אנשים הרי לא ייקנו מגאן במחירון (רוב עם ישראל טיפש לצערי) ואז המגאן תימכר בפועל ב30-35K ששנינו מסכימים שזה מחיר בדיחה ולא ריאלי לרכב שנת 2008.

פורסם

היי פיש, אין צורך להסביר לי על לוי יצחק הישן הזה. ידוע לי שיש רכבים שהמחיר שלהם נקבע אך ורק לפי מצבם ולפי הביקוש שלהם בשוק.

כל ששאלתי הוא שאם זה מקובל לשלם מחיר כזה מעל אותו מחירון התחלתי, ועוד לא הבנתי למה יש פערים כאלו עצומים בין המחירונים.

ואשמח להתייחסות לחלק השני של השאלה שלי

תודה :wink:

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני לא הייתי ממהר, המוכר כמובן שרוצה למכור בכמה שיותר לכן הוא יפנה למחירון של יד 2 הגבוהה.

אתה צריך ללכת לפי לוי יצחק, למה? כי כמעט כל סוכוניות הבטוח עובדות על פי המחירון שלו.

במידה ותקנה, וחלילה יהרס הרכב הם לא יתנו לך 80 אלא 60 כמו שמופיע אצל לוי יצחק.

קובי

פורסם

רכבים יחודיים/נדירים עם נתונים יוצאי דופן של יד/ק"מ/תאונות נמכרים בהרבה מעל המחירון.

הסיבה היא היצע קטן.

אני לא נכנס לדיון האם רכב שכזה שווה את המחיר, אבל אני משוכנע שבסופו של יום WRX שמורה גם במחיר "מופרז" תמצא בית חם.

ברכבים היחודיים שאתה מחפש, תתכונן לשלם יותר או לקנות זבל.

אני לא מאמין שתמצא רכב "טוב" במחיר שנושק למחירון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אני לא הייתי ממהר, המוכר כמובן שרוצה למכור בכמה שיותר לכן הוא יפנה למחירון של יד 2 הגבוהה.

אתה צריך ללכת לפי לוי יצחק, למה? כי כמעט כל סוכוניות הבטוח עובדות על פי המחירון שלו.

במידה ותקנה, וחלילה יהרס הרכב הם לא יתנו לך 80 אלא 60 כמו שמופיע אצל לוי יצחק.

אני יכול ללכת לפי לוי יצחק עד מחר אבל זה הרכב שלו והוא מחליט. זאת תהיה צביעות מצידי ללכת לפי לוי יצחק בעוד שאני מוכר י יד2 . בכל אופן זה לא מה ששאלתי:-)

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אני יכול ללכת לפי לוי יצחק עד מחר אבל זה הרכב שלו והוא מחליט. זאת תהיה צביעות מצידי ללכת לפי לוי יצחק בעוד שאני מוכר י יד2 . בכל אופן זה לא מה ששאלתי:-)

ראית את הרכב בכלל?

פורסם

כן ראיתי וגם הנהג עשה לי סיבוב עליו וגם רשמתי בהודעה הראשונה שראיתי את הרכב במוסך סובארו :?

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
כן ראיתי וגם הנהג עשה לי סיבוב עליו וגם רשמתי בהודעה הראשונה שראיתי את הרכב במוסך סובארו :?

צודק, סליחה.

אם הרכב באמת במצב טוב ואתה רוצה אותו, תנסה להחליט מה המחיר שאתה מעונין לשלם ולבוא עם הצעה למוכר.

עוד נקודה חשובה, הרכב עבר טיימינג ? (מבחינת הגיל שלו הוא היה אמור לעבור)

פורסם

לגבי הטיימינג אין לי מושג, אבל אני יודע שהקלאצ' מקורי.

לצערי הייתי עסוק כמו ילד קטן מלהתלהב מהרכב ששכחתי לשאול דברים חשובים.

התקשרתי אליו אתמול ונתתי לו הצעה, הוא אומר שהוא לא בטוח שהוא בכלל רוצה למכור ושהוא יחזור אליי ברגע שהוא יחליט מה הוא רוצה לעשות. :evil:

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...