Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי באוטו מעל המצבר יש 5 טרמינלים עם פיוז שאחד מהם פנוי (ראו תמונה).

אני רוצה להתקין מגבר (אודיסון SRX4) והשאלה שלי היא אם אני צריך בית פיוז ופיוז או שאני יכול לחבר את החוט "+" ישירות לטרמינל הפנוי. אגב, על הטרמינל יש פיוז 50A.

תודה על העזרה.

IMG_0043.jpg

פורסם

בהמשך לשאלה אני מבין שעובי החוט קובע את ערך הפיוז. האודיסון שאני מתקין הולך להיות המגבר היחידי, לא הולך לשדרג בעתיד ולא הולך להתקין שום דבר נוסף כך שבסה"כ יהיה האודיסון, קומפ' מורל דוטק, וסאב קטן. איזה כבל לשים 8 או 4?

עובי הכבל מצמצמם גם רעשים?

השאלה על הצורך בפיוז עדיין רלוונטית.

תודה.

פורסם

מעולם לא ראיתי בית פיוזים שכזה, נראה מעניין מאוד, ממש רכב אידאלי למערכת :wink:

על פניו זה נראה שבאמת מדובר בהכנה לחיבור מתח נוסף. אני משער שבחו"ל, בגרסאות יותר מאובזרות של הרכב, יש לפיוז הזה שימוש.

אם כל החמישייה הזאת אכן יושבת על ההדק החיובי של המצבר, אני לא רואה בעייה עם התקנת כבל המתח של המגבר במקום הזה וללא צורך בפיוז, הרי הוא כבר קיים.

לעניין כבל הכוח, בכבלים הכלל אומר "כל המרבה הרי זה משובח" ועל אף ש 8 גייג' יספיק 4 גייג' יהיה טוב יותר והכנה לשדרוג עתידי.

ולא, כבל עבה יותר לא תורם לדחיית רעשים. את סינון הרעשים המגבר יודע לעשות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם לי יש דבר כזה ברכב (פולו 2003 1.2) והאמת הוספתי פיוז חיצוני משום שאצלי המקום ריק ולא היה לי מאיפה לקנות פיוז כזה בזמן ההתקנה. לדעתי אין בעיה להישתמש בזה במקום פיוז חיצוני. יכול להיות שניתן לקנות פיוז בעל ערך יותר גבוה ממה שיש שם.

בכל מקרה יכול להיות שתהיה לך בעיה מבחינת מקום לחבר לשם כבל 4G.

פורסם
תראה אני מכיר את המגבר הזה בגדול לא מקרוב, לא יודע בדיוק איזה פיוז הוא צריך ולא רוצה להטעות אותך ניתן למישהו אחר לענות.

אינ מבין שהפיוז הוא בכלל לכבל ולא למגבר. לא ככה? מישהו יכול לומר איזה פיוז צריך ל 4G ואיזה ל8G? ניצא מנקודת הנחה שאורך הכבל הוא 3 מטר.

• תוכן חדש...