Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טס לחו"ל לכמה ימים.

שוויץ / אוסטריה ומינכן.

מה שווה לחפש / לחשוב להביא משם?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ציוד אודיו כמו שאתה אוהב :-D

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

שוויץ אל תנסה לחשוב אפילו לקנות משהו (או שיש לך כיס עמוק מספיק :-D), המכירים של האיפון ארבע עדין יקרים פה.

עכשיו זה גם לא תקופת ההנחות :-D

השאלה הכי חשובה מה אתה מחפש לקנות? ואיפה תיהיה בשוויץ, ככה אול לכוון אותך

פורסם

באוסטריה - שניצלים. הרבה הרבה שניצלים. במינכן - אוסובוקו, הקרוי בגרמנית Schweinshaxe.

כל זה בהנחה שאתה לא שומר כשרות.

מעבר לזה, במינכן יש אחלה חנויות של נשק קר/חם, סכינים וכלי השחזה, לחובבי הז'אנר.

ברשת החנויות Conrad ניתן לרכוש, בנוסף למחשבים ומוצרי צריכה, גם רכיבים אלקטרוניים מכל הסוגים.

הדגש הוא על מכוניות ומטוסי RC ומכשירי הגברה/עריכה לאודיו. אפשר להסתובב שם שעות, זה כמו כל

שדרת הר-ציון בחנות אחת נקיה וממוזגת.

חוץ מזה, לא זכורים לי יותר מדי דברים מעניינים בתחום הקניות. תהנה מהטיול. 8)

פורסם
גרמניה יקרה. הדבר היחיד שעשוי לך להשתלם לרכוש שם זה חלקים לרכב. מעבר לזה, מרבית הדברים זולים יותר בארץ.

+1.

כאשר אני חוזר לארץ אני מביא איתי רק כמה סוגי גבינות\נקניקים.

אייפון בגרמניה עולה 630 אירו.

אם אתה מתעניין באלקטרוניקה אז הרשתות המובילות הן Conrad, Media Markt ו Saturn.

לביגוד - יש מתחם חנויות Outlet ב Ingolstadt הרחוקה כ 40 דקות ממינכן (אבל אל תצפה למחירי Outlet סגנון ארה"ב).

והכי חשוב, כמה בקבוקי בירה מהמבשלה הידועה Hofbräuhaus.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

בשוויצריה - חפש חנות שוקולד של שפרינגלי (Sprungli נקודותיים מעל ה-U)... לא הקונדיטוריה באותו שם, שגם היא אגדית, אלא מותג השוקולד שהתחיל את דרכו אי פעם כגרסת הפרימיום של Lindt וכיום למיטב ידיעתי הוא עצמאי, או משווק ככזה. לא ניתן להשיג למיטב ידיעתי מחוץ לשוויצריה. יש חנויות בכל מיני מקומות, למשל בדיוטי פרי בציריך.

זהו קרוב לוודאי השוקולד ה"תעשייתי" (להבדיל מחנויות בוטיק של שוקולטיירים) הטוב בעולם, ודאי הטוב ביותר שאני מכיר, ולמעשה טוב יותר כמעט מכל שוקולד בוטיק, טרי ואיכותי ככל שיהיה, שאי פעם טעמתי.

הוראות שימוש: כנס לחנות; צמצם מבטך כך שלא תבחין במחירים; קח כמה קופסאות מסוגים שונים והושט למוכרת; הושט לה את הויזה, שוב, מבלי להסתכל על המחיר; שלם וצא. תן חפיסה אחת למישהו/י שאתה אוהב, ואת השאר חסל בפרטיות.

אני חוזר ואומר - התעלם מהמחיר. אם בטעות תראה אותו, הזכר לעצמך כמה עלתה הטיסה, ושלא ניתן להשיג את זה בשום מקום אחר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

alfa_draco צודק

צריך להתעלם מהמחירים שם,זה פשוט מקום אגדי!

אבל-וזה אבל ענק הדבר הכי טוב שיש שם נקרא

Luxemburgerli

זה כמו המבורגרים קטנים כאלו עם כל מיני טעמים,בזמן האחרון התחילו למכור כאלו בארץ

אבל אין פשוט אין כמו המקוריים של שפרינגלי

שווה כל שקל שאתה מוציא!

Vw Polo GTI

פורסם

חבר'ה, הרשו לי לתקן / להוסיף - בכל הקשור לציוד צילום (וגם לא מעט מוצרי אלקטרוניקה אחרים) גרמניה זולה משמעותית מהארץ, ורק בארה"ב זול יותר (אבל הוא לא נוסע לארה"ב, אז היא פחות רלוונטית).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

קנה בדיוטי פרי שוקולדים ממולאים מתוצרת אנטון ברג.

זה הדבר היחידי שאני רוכש שם ומתמוגג עליהם גם אחרי ששכחתי לגמרי מהנסיעה.

פורסם

לא יודע איפה ראית אייפון 4 בכזה זול, אצלנו (אני גר בשוויץ) במקום הכי זול עולה 800 פרנק.

אם תרצה נקסוס אס בהנחה אני יכול לארגן לך דרך גוגל שוויץ.

בכל מקרה אם תצרתך משהו או יעוץ לגבי שוויץ רק תגיד או אם תיהיה באזור ציריך שלח הודעה בפרטי.

• תוכן חדש...