Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחותי מעוניינת לקנות רכב אוטומטי בתקציב של עד 20K ש"ח. היא צריכה בעיקר רכב שיהיה אמין וחסכוני בדלק ובביטוח לנסיעות לא ארוכות במיוחד.

קיבלתי הרבה המלצות על דייהטסו שרייד או סיריון.

היום דיברתי עם בעלים של דייהטסו שרייד 5 דלתות מודל 97 נסעה בערך 180 אלף ק"מ יד 1 ללא תאונות .

בגדול - נראה כמו הרכב שהיא מחפשת . אבל המודל מעט מפחיד אותי- זה לא קצת ישן מידי? האם מישהו מכיר בעיות ברכבים מהדגמים האלה? או שאולי אין שום חשיבות למודל כל עוד הרכב מטופל טוב ושמור היטב?

אשמח לתגובות!

תודה רבה לכולם וערב טוב

פורסם

תמיד יש חשיבות, הרכב ענתיקה ברמות על - 14 שנה על הכביש. מן הסתם כבר מיצה את עצמו - והבעלים, יד 1 - יודע את זה.

בקרוב יתחיל הבלאי הגדול - עוד 10 אלף ק"מ, עוד 20 אלף ק"מ - אבל הוא יגיע. כל פעם משהו קטן אחר.

הבעלים? הוא קנה את הרכב לפני 14 שנה בסכום ששווה ערך ל-90 אלף ש"ח, ומוכר אותו סביבות 20 אלף ש"ח. מה לומר - תותח.

אני אישית על רכב כזה הייתי משלם סביבות 7-8K, לא יותר.

בתקציב שלך אפשר לקנות גם יונדאי גטס 2004 עם ק"מ נמוך יותר - נשמע לי יותר אטרקטיבי.

אפשר גם פונטו ספייס, שנה 2003 בערך, או אפילו קיה ריו משנת 2003.

בקיצור - אין סיבה לקנות ענתיקה אם יש אופציות טובות יותר עם שנתונים מוצלחים יותר.

פורסם

החיים הם לא שחור ולבן, בניגוד למה שחושב קודמי.

בסכום שלך, אם לא שרייד כזו שנת 1997, תוכלי לקנות סיריון שנת 1999 ועד 2000 נדמה לי. נכון, הסיריון חדשה ומשדרגת בכל פרמטר כמעט את השרייד. אבל, שלוש שנים הבדל הם לא תמיד משהו קריטי. אם הרכב שמור, מטופל, ובעל ק"מ נמוך, אל תשללי. התקדמות בשנתון, לא תמיד אומרת שתקבלי מכונית שמורה יותר, וגם במכונית כזו יש מצב של בלאי ותאלצי להחליף מתישהו מכלולים.

באופן כללי, עם ניסיון בעבר ובהווה עם חמש מכוניות דייטסו במשפחה ( שתי סיריון חדשות, אחת דור קודם, + אפלאאוז + גראן מוב) אני יכול להגיד בוודאות: אלו מכוניות אמינות, חסכוניות, וטובות.

נ.ב.

פה-ושם, תוכלי למצוא גם דגמי YRV במחיר כזה, למרות שרובן קצת יותר יקרות.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אני חולק על ד"ר סובארו, יש לו נסיון ממש רע עם מכוניות ישנות בגלל זה כל התגובות שלו ככה.

באופן כללי הרכב דיי אמין, פחות חסכוני מהדגם הידני.

תבדוק באתר kml את הצריכה האמיתית שלו.

מה שכן, הק"מ באמת דיי גבוה למנוע 1300, אם הוא דורש מחירון תוריד אותו.

בדגם הזה חשוב מאוד שהוכנס לרכב רק נוזל קירור יעודי, אם שמו מים מהברז מתחילות בעיות.

כשתגיע לראות את הרכב פתח מכסה מנוע ותבדוק אם יש שם נוזל קירור או מים מזוקקים.

תבדוק את הבולמים אם הם תקינים, צנרת של רדיאטור עד כמה שאפשר לראות, תבדוק אם הצינורות יבשים.

איך האוטו נוסע וכו.

אם הרכב הינו רכב שמור אז הוא יראה אמינות גבוה.

ברשותי שרייד 97 ידנית, אומנם עם 120 אלף ק"מ, הרכב אצלי שנה וחצי והוא מאוד אמין.

מה שכן, מבחינת בטיחות הוא לא נראה לי שיא הבטיחות ו 20 אלף שקל זה סכום משמעותי.

אני את שלי לפני שנה וחצי קניתי 13,(אחרי שהורידו לי טסט והרכב נמכר במצב פנטסטי, טיפולים במורשה, יד ראשונה, בלי תאונות וכו)

לפי דעתי המחירון שלו סביב ה 15, ואתה צריך להוריד.

ב 20 אלף צריך להשאר לך כסף בצד ליישור קו, וביטוח לשנה הראשונה.

אם תמצא פיאט שמורה מ 2001 לדעתי הרכב יותר בטיחותי.

עצה אישית שלי לקנות לה בכלל רכב משפחתי שתרגיש בו בטוחה ושהרכב יהיה יותר בטוח.

אחרי הכל בחורה, וההבדל בצריכת דלק לא שווה את הסיכון הזה.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...