Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 או קורולה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו שאמרתי תחפש פה קצת בפורום ותמצא הרבה, תגובה אחת שאני ממש זוכר ממישהו זה משהו כמו: כל מה שנשאר לי זה להוריד מכנסיים ולחכות עם בקבוק וזלין.

מאז שאני בפורום אני דיי נמצא בוויכוח מתמיד עם בעלי מאזדה 3 1.6 וחבל שאתם לא פותחים את העיניים ומדברים תמיד אל מול ביקורות והמצב הנוכחי לא רק אני חושב והרגשתי את הדברים האלו, אולי בהתנהגות הכביש בקשר לגיר אתה יכול לחלוק עליי כי אתה הרגשת משהו אחר וזה גם אל מול הרבה תגובות סותרות של אנשים אבל לבוא ולהגיד בעיניים קשורות שאין בעיה של מכירה של הרכב הזה אל מול מאות אלפים שיושבות במגרשים וליסינגים שמוכרים שנתון 2008 ב55 אלף ואפילו מתחת אם תביא מזומן אז זה כבר לשקר במצח נחושה.

חבל כי הפורום הזה בא לייעץ ולא להגן על האגו.

אני רואה שאתה לוקח את דבריי קשה מידי. אתה לא יודע שמכירת רכב זה עניין של מזל? אתה יכול למכור תוך שבוע, חודש, או 3חודשים. אני מכרתי את שלי תוך שבוע וחצי. אני מבין שלא היתה לך מאזדה אם אתה מביא סיפורי מכירה של אנשים אחרים, אז קודם הייתי מציע לך לברר קצת על הרכב של אותו אחד.. אם הוא עם עבר של תאונה, כמה ק''מ הוא עבר, או כמה הוא דורש עליו. אני הבאתי את הניסיון שלי, ואתה לא יכול לשנות אותו גם אם תצעק 200 פעמים שקשה למכור. חוץ מזה שלא רק מאזדה מוכרת לחברות השכרה וליסינג, גם טויוטה ויונדאי וכמעט כולם.

פורסם

אני אגיב פעם אחרונה ואסגור את הנושא כי זה אף פעם לא נגמר, לא הייתה אחת בבעלותי אך אל מול נסיון שלך עם אחת לי היה עם 2-3 שלא היה שום שינוי בהתנהגות שלהן ככה שמן הסתם זה לא עניין של כבשה שחורה.

חוץ מזה אני לא סתם אומר לך לך תחפש פה בפורום או כתבות בכלל כי תמיד אני מגבה את דבריי בעובדות, אתה יכול להגיד שאני סתם ממציא דברים וחולם אז תחפש קצת ותראה שלא רק אני חושב ככה וב 99.9% מי שמגבה לטובה את הרכב זה רק מי שיש אחת בבעלותו, אני גם משוכנע שאם לא העיצוב שלו (שפה אין וויכוח מאזדה שיחקו אותה) ואם לא הליסינגים לא היית רואה את הרכב יותר מידי על הכביש, בכלל תסתכל מחוץ לישראל ותיווכח, אנחנו הכי טובים באפקט העדר והוא בכלל מתעצם מהתופעה הזאת של להגן על הרכישה שלי, כי שלי הכי טוב גם אם זה לא כלכך נכון.

לא רק נגד בעניין המאזדה אני נתקל בתופעה הזאת דווקא היום או אתמול רשמתי תגובה באיזה שירשור שמישהו ביקש ייעוץ בקניית רכב פתאום הבחור שיש לו הונדה סיויק בסימלון קופץ ומציע לו סיויק והבחור עם הקולט בסימלון נחש מה מציע לו לקנות..(כן קולט) זאת פשוט תופעה שמזכירה לי גנון ולא מתאימה לפורום שנועד לייעץ.

אז בפעם האחרונה תקרא קצת בפורום וקצת בכלל כתבות רכב ותגלה מציאות אחרת ממה שאתה מכיר.

ולא לקחתי קשה הכל בחברות כמו שאומרים..:wink:

• תוכן חדש...