Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בחור כלשהו דיבר פה עליי, אני לקחתי את הדגם החדיש של פיליפס CEM5000 (עקב שכנוע של בעל הבית הרע)ואני כמו טיפש הסכמתי, ולקחתי.

עכשיו באופן כללי הפיליפס כרדיו דיסק שלי דווקא סבבה לאללה.

אבל שאני מדבר בבלוטוז עם אנשים למשל, האיכות שאני שומע אותם על הפנים, שומעים אותם בקול אחר למרות ששומעים ברור, לא שומעים נכון.

יש לו 2 יציאות למגבר ורדיו דיסק סבבה

אבל בוא נגיד שאני נוטה להאמין לחבר'ה פה שאם היה לי פיוניר או אלפיים או קלריון מהדגמים האיכותיים הייתי פחות מתלונן על שמיעה לקויה אפילו במגברים סבירים כמו קלריון APX4241 או סרווין וגה HED300 שהיו לי.

בקיצור פיליפס נחמד-לא למערכות מטורפות.

אבל להגיד שהוא זבל סיני?ממש לא..

אוקיי, ונסיון עם קלריון יש? הכוונה היא בלי מגברים (כמו שיהיה אצלי)

לגבי גודל הרמקולים, תחפש בפורום של וולקסוואגן, תריץ שאילתא בגוגל "גודל הרמקולים בפולו 2003", זה עד כדי כך פשוט.

לגבי המלצה על רמקולים - מהניסיון שלי, אין טעם להמליץ. מוזיקה זה כמו אוכל, הכל עניין של טעם. אתה יכול להסביר למה אני אוהב וניל וההוא שונא וניל? אי אפשר. לכל חברה יש את הסאונד שלה. תלך, תשמע, תחליט לפי הטעם שלך, ולא לפי מה שאני אוהב, או ההוא המליץ לך. אני ישבתי במכוניות, אמרתי לאנשים "וואלה, אחלה מערכת", אבל ידעתי שזה לא מה שאני מחפש והמשכתי להקשיב לעוד מערכות עד שמצאתי את הסאונד שאני מחפש, בתקציב שלי.

ההמלצה היחידה שלי היא שתגיע למפגש, תבקש לשמוע רמקולים בטווח המחירים שאתה מעוניין לקנות ורק אז תחליט. קח בחשבון שהרוב שם יהיו עם מגברים, והסאונד שונה לגמרי בין הגברה של ר"ד לבין הגברה של מגבר. מה שכן, הר"ד של קלריון יתן לך איכות סאונד אחרת, גם בלי מגבר וגם עם רמקולים מקוריים. לא קונצרט, לא דיוק ועוצמה, אבל יתן סאונד הרבה יותר טוב.

לגבי מה ששאלת על LG - אני בחור הגיוני שעובד עם הגיון פשוט. נראה לי יותר הגיוני לקנות מוצר בתחום מסוים, מחברה שעוסקת רק בתחום הזה ומתמחה בו וידועה בו כתותחית, מאשר לקנות מתאגיד ענק שקונה חברות קיקיוניות בכל מיני מדינות במזרח, ויורה לכל הכיוונים. אולי מקרר או מיקרוגל הייתי קונה של LG, אבל לא ר"ד. כנ"ל לגבי פיליפס שיש להם אחלה של מכונות גילוח, וסוני שיש להם אחלה של קונסולה. אבל לא ר"ד, בטח לא מסוני החלאות האלה, שכל קשר ביניהם לבין שירות הוא מקרי לחלוטין, וכל תיקון של מוצר עולה יותר ממה שהמוצר עלה כשקנית אותו, והיו לי הרבה מוצרים שלהם בצעירותי, לצערי.

לא יודע איך ה-LG יישמע, אבל אני יודע איך הקלריון נשמע. יש לך מוצר אחד בטוח, אתה רוצה להמר? אני אשמח לשמוע מה נגמר בסוף והאם אתה מרוצה.

לא יתאפשר לי להגיע למפגש מחוסר זמן ואוויר לנשימה בתקופה הקרובה, למרות שמאוד הייתי רוצה. ולכן אני נאלץ להמשיך להתייעץ אתכם על "יבש".

חיפשתי במשך שעה בגוגל ואין שום נתונים לגבי גודל רמקול בדלת אחורית בפולו 2003. הרבה ספאם, אבל משהו שיעזור לי אין. מחר אני יצלם את הדלת ואוליי זה יעזור יותר.

לגבי ההגיון שלך- מסכים איתך. אמרתי כבר שיש פלוסים טובים לכיוון של הקלריון? מחפש רק איזה רמקולים לשדך ואולי גם על הדרך לקבל איזה הנחה (אם בכלל..) התקנה לא בעייה יש לי חבר שמבין בזה ויוכל לעזור. ולכן אפשר להוריד את זה מהפרק.

אז בכל זאת, יש רמקולים מומלצים עד 500 ש"ח +- ?

פורסם

לגבי רמקולים אני אשאיר את זה לאחרים. אין לי כזה ניסיון ברמקולים, ולא שמעתי סטים ברמת המחיר הזו, כך שאני לא יכול לעזור לך בזה.

לגבי מה ששאלת על הקלריון בלי מגבר - אמרתי לך מקודם, גם בלי מגבר, איכות השמיעה עלתה מאוד, ולמשתמש הרגיל זה מספיק. במידה ותרצה לשפר, לפחות תהיה בנקודת התחלה טובה, כי הר"ד הנ"ל נותן איכות שמע טובה מאוד.

בהצלחה.

פורסם

rafikm,

השתמשתי כשהייתי בלי מגבר בקומפוננט של פיליפס(סט)וסך הכל דחף אותם נחמד אבל לא להיט, 50 רמס הם היו, אבל אני לא יודע עד כמה הרדיו דיסק השפיע על העניין.

אני לא מתלונן על הרדיו דיסק כי אני ידוע שאין לי זבל סיני, אבל עדיין, חסר לו רמה כמו לתותחים שבתותחים....

אני גם מציע לך לברר איך איכות הרדיו, בדגם החדיש שלי פשוט שומעים רעשים כשאני שומע רדיו, שלא קולטים כל כך טוב וזה מבאס.

• תוכן חדש...