Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להמליץ לי מערכת מולטימדיה לסופרב ...אני רוצה מערכת שתיהיה עם כמה שיותר דברים כמו DVD GPS מצלמת רוורס וכאלה ...אבל שתיהיה במחיר הגיוני ...תודה לעוזרים

פורסם

אתה צריך להגדיר מה הדרישות שלך, "כמה שיותר דברים" לא ממש עוזר, אני יכול להעלות מכשיר עם פונקציות שאתה לא צריך.

אתה צריך להגדיר מחיר- מה שהגיוני בשבילי לא בטוח שהגיוני בשבילך.

ה JVC 836 זה מכשיר טוב עם אפשרות ל- GPS. לדעתי הוא יעלה עם ה GPS באזור ה- 4.5-5K.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני רוצה מכשיר שיהיה לו DVD אפשרות כניסת USB שיהיה לו GPS ואם אפשר מצלמה אחורית ...אמרו לי גם שיש אפשרות שיהיה לא גם אפשרות להתחבר לשליטה מההגה..יהכי חשוב שיהיה חו מסך מגע

פורסם
מישהו יכול להמליץ לי מערכת מולטימדיה לסופרב ...אני רוצה מערכת שתיהיה עם כמה שיותר דברים כמו DVD GPS מצלמת רוורס וכאלה ...אבל שתיהיה במחיר הגיוני ...תודה לעוזרים

ומה זה מחיר הגיוני בשבילך?

בשבילי הגיוני 12000 ש"ח על מכשיר כזה..

לא כל מה שהגיוני בשבילך, הוא הגיוני בשביל האחר.

2 שאלות חשובות לפני שמישהו בכלל יוכל לענות לך:

21.מה התקציב שלך?

2.האם יד שניה יכול לבוא בחשבון?.

בלי זה, אין טעם לפתוח שרשור.

under construction..

פורסם

יש מערכות מולטימדיה שנראות אורגנלי לרכב שלך עולות בסביבות 6K אבל שמכרת תרכב נתקעת אם מכשיר שמתאים רק לסקודה,תקנה פלסטיקה תואמת ודבל-דין טוב ככה תוכל להעביר אותה לרכב הבא, לי יש גולף וקניתי פלסטיקה ודבל דין של ניפון N10 היתרון שלו אתה יכול לראות את הGPS ורדיו בו זמנית המסך נחלק ל2 ,ספר טלפונים עובר בעברית ולא כמו בפיוניר וJVC אם מתאמים חיצוניים לGPS כאן הכל בפנים. בהצלחה

פורסם

אמרתי לך, ה JVC זה הכי איכותי שתקנה ב- 5K ויש בו את כל הפיצ'רים שביקשת.

מקורי יישמע הרבה יותר גרוע.

פיוניר באותה הרמה יעלה הרבה יותר מ- 5K.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אתה צריך לקנות מתאם לדשבורד דאבל דין כי המסך לא יכנס לך רגיל בלי מתאם

בכל חנות מערכות תוכל למצוא כזה מתאם או באייבי

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

• תוכן חדש...