Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בדרך הביתה בעבודה נדלקה לי הנורה הבאה : http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQcjwOEA9JQHANhUMD2_8bGyxXK62055Fyi3KDDUL3iv0BtBPG1H7Fd4g

 

מבדיקה זריזה בגוגל הבנתי שזה משהו שקשור למנוע,האם זה יכול להיות משהו רציני?

אני בכל מקרה יגש למוסך מחר בבוקר לבדוק את זה אבל מה זה בדיוק אומר בגדול? תודה.

פורסם

הנורה הנ"ל נדלקת ויכולה להצביע על מספר רב של תקלות בעקרון זאת נורה התראה לנהג על כשל כלשהו. (חיישן,מנוע,ועוד..)

אם הנורה עדיין דולקת ניתן לנתק את המינוס של המצבר לכ10-15 דקות ובכך לאפס את המחשב,חיבור המינוס חזרה ובדיקה האם הנורה חוזרת לדלוק? אם כן יש צורך לחבר את הרכב למחשב ולזהות קודי תקלה רק כך תקבל אינדיקצייה ברורה לגבי התקלה (בתקווה שאין)

בהצלחה

פורסם

ייתכן ומדובר על תקלה בממיר הקטליטי או בחיישן החמצן, יש לבצע בדיקה מקיפה בסורק תקלות על מנת לאתר את מקור הבעיה.

פורסם

נורה זאת מעידה על תקלה במע' ניהול המנוע שכוללת את מע' הזרקת הדלק, מע' ההצתה, מערכות להפחתת זיהום אויר וחיישנים שונים.

כמובן שבין כל הגורמים הרבים האלו נמצאים גם ממיר קטליטי וחיישן חמצן, אבל זאת הסתכלות צרה מאוד להתייחס לכך שרק הם עלולים להיות מקור הבעייה.

שיטת איתור התקלה הנה בעזרת מחשב/סורק איבחון ואדם מיומן בדיאגנוזת רכב.

בברכה - רפי לין

פורסם

מובן שיש לבצע סריקת תקלות במחשב על מנת לזהות את מקור הבעיה. בהיכרותי המעמיקה עם רכבי היונדאי למיניהם ישנה רגישות רבה למערכת זיהום האוויר לכן בדיאגנוזה "מרחוק" המלצתי לבחור על כיוון כללי לבדיקה.

×
×
  • תוכן חדש...