Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני מעוניין בקניית רכב יד שניה , שנת 2000+ , מנוע שלא יעבור את ה 2000 סמ"ק ושלא יעבור את ה 70 אלף ש"ח .

הסגנון שאני מעוניין בו הוא משהו כמו פיאט מולטיפלה , או רנו גרנד סניק וכאלה .

אם מישהו יכול לייעץ על איזה רכב כדי ללכת מבחינת אחזקת רכב , אמינות וכו' .

תודה לעוזרים !!

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

מולטיפלה יש רק עם גיר ידני, לא ציינת אם גיר אוטומטי חשוב לכם או לא. כמעט ואין על הכביש רכבים מהמודל החדש, שהתחיל בסביבות 2004. זה משאיר אתכם רק עם רכבים די ישנים...

סניק וגרנד-סניק הם משפחתיות מעולות, מאוד שימושיות ומאוד מתאימות למשפחות עם כמה ילדים. הם קצת יותר יקרות לאחזקה בהשוואה למשפחתיות רגילות, אבל לדעתי זה שווה את התוספת אם יש לכם כמה ילדים.

אגב, לא ציינתם אם אתם מחפשים רכב עם שבע מקומות או עם חמש מקומות. יש הבדל די גדול.

פורסם

יש צורך ב 6 או 7 מושבים ולא חייב רק את הדגמים שציינתי , לא משנה כל כך אם אוטומט או ידני . כרגע יש לי את המולטיפלה אך אני מעוניין להחליפו עקב תקלות .

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

פורסם

אם כך, אז מלבד הגרנד-סניק יש עוד כמה אופציות -

קיה קארנס או קרניבל, כאשר הקרניבל קצת יותר גדול ולכן גם קצת פחות חסכוני אבל גם יותר מרווח.

יש פיג'ו 307 סטיישן עם שבעה מושבים, אבל מאחורה די צפוף. אם אתה לא משתמש הרבה במושב השישי אז זאת גם אפשרות די טובה.

יש את המאזדה MPV שגם יכולה להתאים. בתקציב שלך נכנסת אחת ממודל 2004 בערך.

פורסם

המאזדה MPV זה מנוע קצת גדול מידי , אבל גם הילדים שיושבים מאחור הם ילדים קטנים כך שאין כל כך בעיה זה מקום .אם יש עוד דגמים אני אשמח

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

פורסם
אם כך, אז מלבד הגרנד-סניק יש עוד כמה אופציות -

קיה קארנס או קרניבל, כאשר הקרניבל קצת יותר גדול ולכן גם קצת פחות חסכוני אבל גם יותר מרווח.

יש פיג'ו 307 סטיישן עם שבעה מושבים, אבל מאחורה די צפוף. אם אתה לא משתמש הרבה במושב השישי אז זאת גם אפשרות די טובה.

יש את המאזדה MPV שגם יכולה להתאים. בתקציב שלך נכנסת אחת ממודל 2004 בערך.

קרניבל מהדגם החדש שותה דלק לרוויה ובכמויות 1/6-7 בנסיעה עירונית 1/9+- בנסיעה בין עירונית וכל זה בנסיעה רגועה.

307 סטיישן עם שבעה מושבים - סביר נוח לנהיגה אם אתם צריכים רק 6 מקומות ניתן לקפל ספסל אחד מאחור ישנם קצת בעיות חשמל ושים לב טוב לתפקוד הגיר.

המאזדה MPV +/- קרניבל בדלק.

הונדה FRV תיתן מענה סביר לשישה נוסעים כנ"ל מולטיפלה 07 (איזור 80K ש"ח)

תוסיף למשוואה גם יונדאי טראג'ט דיזל סביר יחסית בסולר.

רנו סניק לכל חברי ש"בילו" עם הרכב הזה לאחר זמן מה היו בעיות גם חשמל למינהם ולחלקם גם בעיות גיר.

פורסם

תודה רבה !!

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

פורסם

בוקר טוב,

אם אתה מחפש אופציה קצת פחות סטנדרטית אבל לא פחות טובה, אז חפש גם סאנגיונג רודיוס. מיניוואן 7 מקומות מאוד מרווח ונוח למשפחה ולא יקר במיוחד לאחזקה. החיסרון שלו הוא העיצוב החיצוני, אבל הרבה מאנשי המשפחות הגדולות שהסכימו לנסות התאהבו וקנו.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

מסכים עם סמדר אבל כך בחשבון שהרכב הוא אוטובוס קטן (פיזית גדול ורחב) ועלות טיפולים לא זולה אבל חוץ מזה רכב טוב,

ואם כבר הגעת לגדלים האלו חפש טרנספורטר\קראוול ידנית מ05 (הדגם החדש) ואלו כבר רמה אחרת של חווית נסיעה.

פורסם

אין לי ניסיון ממשי עם סאנגיונג רודיוס מעבר לנסיעת מבחן קצרה שעשיתי בדגם 2008. נהנתי מהנסיעה, אבל הרכב באמת מרגיש כמו אוטובוס קטן. כמו כן, ברכב רק שני כריות אויר ולא הצלחנו למצוא אף דירוג בטיחות רשמי, מה שגם די תמוהה....

FR-V אוטו מעולה אבל אם אתה צריך שישה מקומות אז ילד גדול במושב הקידמי האמצעי יכול להיות קצת בעייתי. אני לא חושב שFR-V 2007 נכנס ל70k, זה יותר בכיוון ה100 במחירון.

פורסם

הילדים הינם ארבעה , 2 תאומים בגילאי 3 ילד בגיל 6 וילדה בגיל 10 כך שהם יחסית עוד די קטנים , מה גם שאני לא מחפש רכב עם מנוע גדול , צריכת הדלק משחקת תפקיד די משמעותי .

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

פורסם

שוב FRV יתן לך אחלה פיתרון (גם אם תצתרך למתוח את התקציב קצת) אתה יכול למצוא מיליסינג ב 85K אן מולטיפלה ידנית 2007 ב75K חסכונית יותר אבל כנראה פחות אמינה.

פורסם
שוב FRV יתן לך אחלה פיתרון (גם אם תצתרך למתוח את התקציב קצת) אתה יכול למצוא מיליסינג ב 85K אן מולטיפלה ידנית 2007 ב75K חסכונית יותר אבל כנראה פחות אמינה.

אנחנו עד עכשיו היינו עם FRV עם 4 ילדים. עם בן ה-6 נהיה "צפוף"(תזזיתי) במושב הקידמי האמצעי ולכן אנחנו ממש כרגע עוברים לפורד גלקסי (אני יודע שזה לא בתקציב שלך, רק מנסה להדגיש את הנקודה) - עם ילד/ילדה בגיל6/10 סידור מושבים של 3+3 של FRV עלול להיות בעיתי. כמובן שזה גם תלוי בילדים :)

פורסם

אחרי מחשבות רבות ובדיקות של כל מיני רכבים, כולל צריכת דלק (אני נוסע 30 אלף ק"מ בשנה),

קניתי ג'מפי 2007, ואני מאוד מרוצה ממנה.

מכונית מרווחת, חזקה וחיסכונית (צריכת סולר משולבת אצלי 1:13 ק"מ לליטר).

אפשר לקפל את השורה השלישית ולהכניס עגלות, אופניים, תיקים בנוסף ל 6 נוסעים. או שיש מקום לאורחים\חברים של הילדים.

וכאשר אין אורחים, אפשר לעשות הפרדת כוחות .

אבל ג'מפי קיימת רק ידנית.

בתקציב שלך תוכל למצוא ג'מפי 2006-2007 עם נתונים לא רעים בכלל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה לכולם אני חושב שאני ילך לכיוון הג'מפי .

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

• תוכן חדש...