Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו זוג צעיר המחפש רכב בעל המעלות הבאות (לפי הדירוג הנ"ל):

1. אנחנו גרים במרכז תל אביב אז רצוי שיהיה קטן, או לפחות די קומפקטי

2. אין לנו זמן כח ורצון לבלות במוסכים ולכן חשוב מאוד שיהיה אמין

3. אנחנו מקווים שבשנה שנתיים הקרובות נביא צאצא לעולם, ולכן חשוב שיהיה בטיחותי

חסכון בדלק, ביצועים מראה וכיו"ב פחות מעניין אותנו (ויסלחו לי חולי ההגה, כל אחד והריגושים שלו)

התקציב הוא עד 50,000, כעקרון האוטו יעמוד רוב הזמן וישמש בעיקר בסופי שבוע לנסיעות להורים בחיפה, האישה מתעקשת שבכל מקרה לא יהיה גיר ידני

אשמח על הערותיכם והארותיכם

בנוסף, חבר שנוסע לשליחות בחו"ל הציע לי קורסה 1.4, שנת 2004, עם קילומטראז של 38,000 ק"מ בלבד..אני יודע בוודאות שמדובר בבחור אמין שקנה את הרכב מאשה מבוגרת ובקושי השתמש בו מאז ..העלות תהיה בסביבות ה30,000

חברים אחרים המליצו בחום על אלמרה - בתקציב הזה אני יכול להביא 2006 יד ראשונה עם קילומטרז' סביר

- מה דעתכם?

אני מודה לכם מאוד!!

פורסם

האלמרה מכונית מצויינת אבל כמו שכבר כתב יוסי היא לא קומפקטית אלא יותר משפחתית. לקומפקטית של ניסאן באותם השנים קוראים מיקרה והיא באמת יכולה להתאים לדרישות שלך.

אופציות טובות נוספות בתקציב הזה הם יונדאי גטס או פיאט פונטו.

פורסם

קרסו - גטס רק אם הוא מרמת גימור GLI ומעלה (GLX וGLS הם העדיפים, גם GLI בסדר), כל עוד לא מדובר בGLF שעושה צחוק רציני מהבטיחות, אין בעיה עם גטס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם יש אפשרות להגדיל את התקציב שווה לרכוש חדש,יש היום תוכניות מימון מצויינות וככה הרכב באחריות והסיכוי לתקלות קלוש,בסביבות ה-70K יש לכם את היונדאי I-10 ואת הסוזוקי אלטו ותבדקו מתי צריכה להיכנס הקיה פיקנטו שנראת יותר טוב מהI10 וסביר להניח שתיהיה זולה מימנה וגם אחריות ל-7 שנים אז בכלל טוב.

:fadein:
פורסם

תודה על התשובות המהירות

מעדיף לא לרכוש רכב חדש על מנת לנסוע פחות מ10,000 קמ בשנה, חבל על הכסף שאני מפסיד מה גם שהבנתי שהאלטו ממש לא בטיחותית

לגבי הגטס אין לו בעיה של צריכת דלק? איך הוא עם בטיחות? האם אפשר לקנות מליסינג?

ש המלצות נוספות? ספפיס? פולו?

פורסם

חשבתי שאמרת שאין לך בעייה עם צריכת דלק ?

בכל מקרה אני הייתי מתרחק מהגטס רק בגלל עניין הבטיחות ובטח מחברות ליסינג שמביאות רק את הדגם הפשוט (GLF בלי ABS ורק כרית אוויר אחת) אם כבר גטס אז רק פרטית ורק את הדגמים המפוארים יותר .

אני הייתי ממליץ לך לחפש טויוטה יאריס מהשנים הטובות שלה 2004 -2005 הוא עונה על כל הדרישות שלך :

1.רכב קטן

2.אמין מאד

3.הרכב אמנם לא שיא הבטיחות אבל לפחות יש ABS ושתי כריות אוויר ובטיחות סבירה ביותר (4 כוכבים במבחני ריסוק)

כבונוס אתה מקבל גם ביצועים סבירים וגם חסכון בדלק .

פורסם

טיוטה יאריס באמת מכונית אמינה וחסכונית יחסית אבל גם מאוד יקרה. לדעתי עדיף לרכוש רכב אחר ולעלות כמה שנתונים למעלה.

גטס מהדגם עם ABS יש גם בליסינג, זאת לא הבעיה. צריכת הדלק של הגטס סבירה מינוס, לא מאוד בזבזני אבל לא מאוד חסכוני. יש לרכב לא מעט חסרונות אחרים, כמו למשל ביצועים קצת עייפים, אבל דווקא צריכת הדלק די בסדר.

פורסם

שוב תודה...

מה לגבי הפיאט פונטו גרנדה?

חסכונית- צ׳ק

בטיחותית- צ׳ק (יותר בטיחותית מכל הדגמים שהוצעו

קטנה- צ׳ק

אמינות- בסימן שאלה אם כי סביר להניח שרכב יד ראשונה שנת 2008 שנכנס לי בתקציב לא יכול להיות אסון מהבחינה הזו

מה שמדאיג אותי הוא הגיר הרובוטי, אודה על התיחסותכם לדגם ביחס לדרישות שלי בדגש על הרובוטי

תודה

פורסם

הגרנדה רכב מעולה והרובוטי נחמד וקל להסתגלות. אבא שלי עבר אליו מגיר אוטומטי רגיל והסתגל בתוך שתי נסיעות.

הרבה אנשים מגיעים היום למסקנה שלך, ומתחילים לחפש את הגרנדה - בטח ובטח במציאות של 7.39 ש"ח לליטר דלק.

פורסם

רכב קטן, אוטומטי, אמין,חיסכוני ולא יקר לאחזקה - דייהטסו סיריון 2006.

יש ים רכבים ישירות מחברות ליסינג.

אפשר למצוא אחת שמורה שלא נסעה הרבה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
תודה על התשובות המהירות

מעדיף לא לרכוש רכב חדש על מנת לנסוע פחות מ10,000 קמ בשנה, חבל על הכסף שאני מפסיד מה גם שהבנתי שהאלטו ממש לא בטיחותית

לגבי הגטס אין לו בעיה של צריכת דלק? איך הוא עם בטיחות? האם אפשר לקנות מליסינג?

ש המלצות נוספות? ספפיס? פולו?

אתה תלמד מהר מאוד שההוצאות על רכב משומש (צמיגים, מצבר, טיימינג, תקלות וכו') + ירידת ערך של הרכב המשומש + אובדן ימי עבודה + חיפושים ארוכים אחרי רכב משומש במצב נורמלי וכו' יעלו לך יותר מהירידת ערך של רכב חדש. אני עשיתי את החישובים והגעתי להפרש של לא יותר מ-5K ש"ח בשנה (וגם זה בהגזמה פראית) ולכן בחרתי לקנות רכב חדש כי השקט הנפשי (אחריות) שווה בשביל את הסכום הזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רכשת I10 אם אני לא טועה? לא נראה לי שרכב מקטגוריה של אלטו/I10 וכו מתאים לזוג שמתכנן ילד בעתיד הקרוב.

קורסה/גרנדה פונטו נשמע יותר הגיוני.

• תוכן חדש...