Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפיפיה אבל ממש !

הגאנטים יפים, בפנים ממש יפה, רואים שאתה שומר על הרכב, אהבתי גם את הכסאות,

חברה שלי להיום הולדת שלי עשתה לי הפתעה, ונתנה לי לנסוע על רנו מגאן ספורט.(250 כוחות סוס) טורבו.

יש רק אחת כזאת לפי מיטב ידעתי, זה איזה שיעורים כאלה שאתה לוקח מאנשים על מסלול, מומחים כאלה לנהיגה, אני לא זוכר את השם של הבית ספר, אבל אני יכול לציין לטובה את רנו, שזה ממש לא הגיוני לחברה הזאת, את הכסאות שהיו ממש נוחים ונותנים תחושת יציבות על הכביש, כמו כן אהבתי את ההגה של הרנו , הזכרת את זה בסיכום שלך וזה החזיר אותי לשיעורן שהיה לי על הרנו טורבו הזאת,

בקיצור אני סתם משתגע פה, :lol: ממש אהבתי את פנים הרכב הגאנטים והכסאות.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סקירה יפה, אני שמח שאתה נהנה ומקווה שתמשיך להנות עד הפיכת הרכב לאספנות :)

לדעתי עלות הטיימינג יקרה בכל קנה מידה , בלי קשר לאינטרוול ההחלפות. מצד שני- אם אתה הולך להיות יד אחרונה, העלות הזאת לא רלוונטית.

אני לא אתחיל להשוות לרכבים אחרים כי אין טעם.

הבעיה של מי שקונה רכב משומש בן 4-6 שנים (וגם אני בתוכם) זה שכמעט תמיד הוא יספוג את עלות הטיימינג בקדנציה שהרכב נמצא אצלו ואז זה כן משמעותי.

נ.ב.ביקורת בונה: השטיחים האדומים בתוך הרכב ממש נותנים מראה זול...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מי שקשה לו עם טיימינג שיעבור למנוע עם שרשרת טיימינג ולא רצועה.

עם רכבים בסיגנון לא נופלים בגלל טיימינג.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

בהחלט סיקור יפה לאוטו טוב, נהניתי לקרוא!

לא שכחתי את המפגש שקבענו לעשות ד"א .

אני חושב שמצאתי שילוב יפה בין רכב עם הרבה מאוד כוח, וקארט לכביש.

הכל תלוי על איזה צד אני קם בבוקר, המתנהג או המתגרזן :twisted:

DSCF1719.jpg

פורסם

אחלה סקירה דניס!

אני זוכר את מפגש הנהיגה של מועדון רנו ספורט בו היו 4 MK1 אדומות ושלי בתוכן...80% מהאדומות בארץ יחדיו :-D

הנה תמונה משותפת ממפגש אחר...

IMG_0390.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אחחח.... קליאו, קליאו.

הקליאו האהובה שלי. 230 אלף (כן, כן. לא טעות) ק"מ על השעון.

אז ככה: הרכב אמין בצורה מדהימה!! שלי ספציפית כל חייה טופלה במוסך מורשה, ואצלי אצל שאפט. עשיתי את כל הטיפולים היקרים (לפני שקרסו הוזילו מחירים) - אין מה לעשות. גם עם 230 אלף ק"מ הרכב חי ומדביק אותי למושב בכל תאוצה (שלי ספציפית ללא ממיר קטליטי). על המסלול בערד הרכב עושה זמנים מדהימים.

לאחרונה הרכבתי צמיגים R1R חדשים. הרכב מתנהג מדהים אפילו יותר, כמעט אפס(!!) תת-היגוי, גם כשמדביקים את הגז לפני האייפקס כמו חורני. עם הצמיגים החדשים הרכב עוצר מדהים, והתאוצות השתפרו (בעלי הקליאו מכירים את ה'דפיקות' [צמיגים 'מקפצים' שלא מוצאים אחיזה, ותסלחו לי בשעה זו על העברית העילגת] בתאוצות חזקות, את הקושי למצוא אחיזה ואת לוחמת המומנט. עם הצמיגים החדשים - כלום!!)

הייתי יומיים (ו-1000 ק"מ) על קליאו ספורט כ"ס 203 (הדור שאחרי ה-197). הדור ראשון לא פחות טובה ממנה. נקודה. עם ה-R1R, האחיזה האבסולוטית זהה (החדשה נעלה ContiContactSport3).

עוד כמה חודשים אני משדרג בע"ה ל-STI או מיאטה. לומר ת'אמת? אני לא כזה ממהר לעבור. בשקלול עם עלויות האחזקה, הקליאו מדהימה.

פורסם
תיקון של התיקון, טיימינג צריך לעשות כל 120K ק"מ ורצועת אביזרים כל 80K ק"מ (והקיט של הרצעות אביזרים או יותר נכון המותחן של הרצועת אביזרים הוא שייקר את ההחלפה של הטיימינג בעבר).

BIG Y, אני יכול להגיד לך מניסיון שהאוטו מתנהג מדהים (אפילו יותר טוב מהמקור), כל התת היגוי מתבטל ואתה נשאר רק עם היגוי יתר בכל פניה בכל מהירות.

זה לא 60? אני לא זוכר...

אגבף אסור להתעסק עם רצועת אביזרים!! קריעה שלה ברוב המקרים תוביל לעיקום שסתומים. (הרצועה מסתבכת בפולי ונועלת את כל הגשעפט).

פורסם

אם נדייק אז יוני צודק, חרוז. :)

ישה, החישוב הוא לא 5000 ש"ח פעם ב5 שנים אלה יותר לכיוון ה3500.

2400 ש"ח = טיימינג + רצוערת אביזרים וכל הגלגלות והמותחנים סביב.

800 ש"ח עבודה.

והשאר למחזירי שמן וירקות.

אם מתעקשים אז ניתן לעשות משאבת מים ב380 ש"ח (אני עשיתי), עלות העבודה כלולה ב800 של הטיימינג.

ביטון, הנה עוד מזכרת, הרכב בגילגולו הקודם:

p1010213dq0.jpg

p1010205in1.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יש לי את התמונות הללו איפשהו, אכן הג'אנט הזה שהורכב אגב ע"י הבעלים הקודמים על הרכב נראו נהדר אבל עשו לרכב רק רע.

שמח מאוד לשמוע שאתה נהנה מהאוטו, אחלה סיקור.

סע בדרכים טובות.

• תוכן חדש...