Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הערב כשנסעתי בכביש מהיר, לאחר 10 דק' נסיעה בערך, חום המנוע היה באמצע ונדלקה נורית check engine ונכבית לסירוגין כל כמה דקות.לאחר יציאה מהכביש המהיר כשהייתי בעצירה ברמזור, האוטו נכבה פתאומית, הצלחתי להניע ידנית והמשכתי בנסיעה, לאחר מכן בעצירה הבאה ברמזור שוב הרכב נכבה והצלחתי להניעו, ברוך השם הצלחתי להגיע לחנייה והכל בסדר.

מספר שאלות , לפי מה שהבנתי צריך ללכת למוסך על מנת לסרוק את התקלות ממחשב הניהול אבל :

1. האם ניתן לעשות את הסריקה הנ"ל רק במוסך מורשה ? האם יש עלות ומהי והאם אני חייב לתקן את התקלה שם ?

2. חבר הציע לי לנתק את הכבל שמתחבר למצבר ולחברו לאחר מספר שניות וזאת כדי לאפס את המחשב האם זה מומלץ והאם יכול לפתור את התקלה ? (בהתחשב שהרכב נכבה לי ברמזור בלאחר עצירה מוחלטת).

3. כמו שציינתי למעלה , הנורית נדלקת ונכבית לסירוגין כל כמה דקות.

תודה ושבוע טוב

פורסם

כאשר קיימת תקלה אין להיתעלם ממנה. המנורה יכולה להיכבות מניתוק המצבר אבל התקלה לא תיעלם לה סתם ככה. חיבור למחשב אתה יכול לעשות בכל מוסך שיש לו את המחשב המתאים וזה יכול לנוע סביב ה-200 ש"ח+-. כמובן שהבחירה אם לתקן את הבעיה באותו מוסך שבודק את הרכב במחשב זה שיקול שלך והוא זכות ולא חובה. האם אי פעם הוחלף ממיר קטליטי ברכב הנ"ל?

:)
פורסם

vogivog תודה !, לפי ספר הטיפולים, לא הוחלף ממיר קטליטי ברכב.

אפשר בבקשה עוד חוות דעת בהתייחס לסעיפים שציינתי ?

תודה רבה

פורסם

חברים שלום,

נסעתי אתמול למוסך המורשה של סוזוקי, חיברו את המחשב סורק התקלות וגילו שיש תקלה בחיישן גל זיזים..

הסבירו לי שזה לא בטוח לנסוע ככה כי החיישן כבר "גוסס" . סיכמתי עם איש המכירות על 450 ש"ח כולל מע"מ וזה כלל את בדיקת המחשב. נראה לכם סביר ?

כמובן במידה ולא הייתי מתקן אצלם, הם גובים 170 ש"ח על הבדיקה

פורסם

בלי להיות מבין גדול וע"ס מה שקראתי בפורום - 170 ש"ח לחיבור לבדיקה עם סורק - נראה בסדר גמור אפילו על אחת כמה וכמה כשמדובר במוסך מורשה יבואן (יש מוסכים שגובים עבור הבדיקה 300 ש"ח).

alfa 156 2.5.

פורסם

זה עדיין מרגיז שגובים מחירים כאלה במוסך מורשה.. העבודה עצמה לא לקחה יותר מ 5 דקות. לא היה נדרש לפרק משהו בשביל להחליף את החיישן. PLUG AND PLAY ממש. אני חייב לציין שלקוח שלא היה מתווכח היה מקבל מחיר של לפחות 550 ש"ח על דבר כזה.

נכון שהאיכות והאחריות של מוסך מורשה אינה ניתנת להשוואה אבל עדיין צריך להיות גבול.

• תוכן חדש...