Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

ראיתי בסוכנות מכוניות ניסן טנקרה 2006 יד ראשונה שהמחירון של 54000.

הסוכן מכירות רוצה על הרכב 58000. האם הדבר מקובל ?

לטענות ההיצע מאוד נמוך והרכב יחטף מהר ולאור הקילומטר הנמוך הם דורשים את המחיר הזה.

אשמח לחוות דעתכם לאור זה שאין לי ניסיון (וגם לא יותר מידי כסף)

תכננתי להוציא 50,000.

פורסם

תציע לו מחירון עגול במידה והאוטו יוצא נקי בבדיקה.

אני אישית לא הייתי משלם סכום כזה על רכב - ב-58 אלף ש"ח כבר קונים אחלה מכוניות מההשכרה כמו פורד פוקוס, מיצובישי לאנסר ומאזדה 3 - כולם משנתון 2008.

אתה גם במרחק של 2000 ש"ח מרכב ידני קטן חדש לחלוטין. שקול היטב את צעדיך.

פורסם

טקנה עם נתונים מעולים (יד 1/2 וקילומטראז' נמוך) נמכרת תוך יום.

לצערי, יש לי נסיון מר עם שלוש מכוניות שפספסתי, כיוון שהתקשרתי שעה, שעתיים מאוחר מדי (למודעות שפורסמו באותו יום, כן?).

במהלך החיפושים שלי, גם אני נתקלתי במודעה מסוכנות של טקנה ושם רצו 5 אלף מעל המחירון.

אני לא טוען שהאלמרה היא המכונית המושלמת, אבל אל תטעו, לא רק STI שמורה נמכרת באותו יום :).

פותח השרשור,

אם אתה רציני לגבי האופציה שראית, גש לאולם התצוגה ותדבר עם הסוכן. הרי אף סוכן לא יוריד לך כמה אלפים טובים של שקלים רק באצמעות שיחת טלפון אחת, שלא נחשבת רצינית, נכון?

פורסם

אם האלמרה רכב כזה מבוקש :

א) הוא לא היה צריך להגיע לסוחר רכב

ב) הוא שווה מחירון.

לשלם מעל המחירון על ניסאן אלמרה? למה מה קרה? :)

נ.ב. דווקא למכור STI זה לא כזה תענוג לפי מה שהבנתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
טקנה עם נתונים מעולים (יד 1/2 וקילומטראז' נמוך) נמכרת תוך יום.

לצערי, יש לי נסיון מר עם שלוש מכוניות שפספסתי, כיוון שהתקשרתי שעה, שעתיים מאוחר מדי (למודעות שפורסמו באותו יום, כן?).

במהלך החיפושים שלי, גם אני נתקלתי במודעה מסוכנות של טקנה ושם רצו 5 אלף מעל המחירון.

אני לא טוען שהאלמרה היא המכונית המושלמת, אבל אל תטעו, לא רק STI שמורה נמכרת באותו יום :).

פותח השרשור,

אם אתה רציני לגבי האופציה שראית, גש לאולם התצוגה ותדבר עם הסוכן. הרי אף סוכן לא יוריד לך כמה אלפים טובים של שקלים רק באצמעות שיחת טלפון אחת, שלא נחשבת רצינית, נכון?

טלפנתי למרכז וחפשתי טנקרה.

אמרו לי שיש רק אחת בכל הסוכניות שלהם והפנו אותי למספר של הסוכן.

שהתקשרתי ,הוא אמר לי שהרכב מגיע מחר ויעוף מייד בגלל ההיצא הקטן ולכן הם דורשים מעל המחירון.

"החצוף" אפילו אמר לי שאם לא אשים מקדמה של 1000 שקל , אז סביר להניח שהאוטו כבר לא יהיה שם עד יום שישי...

אמרתי לו שלא קונים חתול בשק ולא ידבר שטויות.... לא ?!

פורסם

חצוף או לא, להיות שקנייה כזו, פשוט לא בשבילך.

בזמנו, כשראיתי את המודעה והתקשרתי, נאמר לי שהמכונית עוד לא התקבלה בסוכנות. המשפט האחרון הספיק לי כדי לעזוב את העניין ולחזור לחפש.

ישנם אנשים שיכולים לשלם מראש מבלי לראות את המוצר, לא משנה אם זה עט או מכונית. אני לא מבינהם.

זה נכון שאין הרבה טקנה על הכביש, אבל עדיין לא מדובר פה ביחידות בודדות. הסבלנות משתלמת.

פורסם
חצוף או לא, להיות שקנייה כזו, פשוט לא בשבילך.

בזמנו, כשראיתי את המודעה והתקשרתי, נאמר לי שהמכונית עוד לא התקבלה בסוכנות. המשפט האחרון הספיק לי כדי לעזוב את העניין ולחזור לחפש.

ישנם אנשים שיכולים לשלם מראש מבלי לראות את המוצר, לא משנה אם זה עט או מכונית. אני לא מבינהם.

זה נכון שאין הרבה טקנה על הכביש, אבל עדיין לא מדובר פה ביחידות בודדות. הסבלנות משתלמת.

אני פשוט מחפש רכב "שיפנק" את האישה ומידי פעם אותי שאנהג בו.

לכן אני רוצה אבזור ברמה הכי גבוהה. אם לא היו דעות שליליות על המגאן , הייתי קונה מגאן ברמת אבזור גבוהה (יש המון במחיר דיי טוב) , אבל לא רוצה לקחת סיכון עם הבעיות חשמל וכו'...

פורסם

א. האלמרה הוא רכב מצויין, נוח ואמין.

ב. הוא נמכר במחיר מחירון אבל זה טירוף לשלם מעל.

ג. זה שהוא הגיע לסוכנות צריך להדליק נורה אדומה ובשום אופן גם אם סגרתם על מחיר שאתה שלם איתו אל תתן להם מקדמה.

פורסם

אם אתה רוצה לפנק או להתפנק, באמת תקנה מגאן מאובזרת ושמורה.

גם תשלם פחות\תקבל שנתון מתקדם.

לדעתי, אין שום דבר מפנק באלמרה - המושבים לא מי יודע מה, הנסיעה קשיחה, מאחור צפוף, רמת הבטיחות יותר נמוכה משל מגאן.

היתרון של אלמרה היא אמינות, אבל בשום אופן לא נוחות\פינוק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מי ישמע. אז באלמרה PERFECT אין פנסי ערפל, בקרת אקלים, ומחשב דרך שנראה כמו גידול על הדשבורד. קשה למצוא טקנה במחיר שפוי?! חפש פרפקט.

פורסם
א. תמיד יש יוצאי דופן.

ב. אתה צודק. רק על גולף GTI צריך לשלם מעל המחירון.

אני חושב שאתה צריך לחבור בדחיפות לירון כוכבי המיתולוגי.

נשיא ומייסד מועדון המעריצים של האלמירות בארץ עוד בסוף שנות ה90 שהתאחד עם מועדון מקררי אמקור עקב קווי דמיון רבים בין שני המוצרים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל מותק אל תתעצבן.

הוא צודק, לא רק GTI ראויה ל"מעל המחירון", הרי נגיד ויש לי אלמרה ואני עושה לה טיפול כל 10K והיא טופלה 7 שנים בקרסו, ולפני המכירה החלפתי לה 4 צמיגים, ברקסים, כל הצינורות סתם ככה, תיקנתי את הריפוד ואת כל השריטות בצבע, לא מגיע לי מעל המחירון ? :)

haters will hate

• תוכן חדש...