Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

שמי יוחאי ובתור סטודנט עלי לכתוב עבודה סמינריונית.

הנושא שבחרתי קשור לתחבורה ועוסק בשאלה "כיצד תשתנה התנהגות הנהגים בארץ במידה ששיטת המיסוי תשתנה לשיטת מיסוי מבוססת מרחק?"

הווי אומר, מה יהיו האלטרנטיביות התחבורתיות המועדפות על בעלי רכב עם הנהגת שיטה זו (החל מתורנות רכב ותחבורה ציבורית וכלה בוויתור על נסיעות).

הסקר מציג 2 שיטות מיסוי שעיקרן הוא ביטול המיסים הקבועים על הרכב (ברכישת רכב חדש, אגרת רישוי, ביטוח חובה וכו') והנהגת שיטת מיסוי מבוססת מרחק כך שכל נהג משלם את מלוא העלות שהוא יוצר לחברה.

הזמן שלוקח למלא את הסקר הוא פחות מ-10 דקות!

עזרתכם תוערך עד מאוד!

הלינק: http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=d6f6b4f1-001f-43d5-9bc3-bdd9fbe59ff3

המון תודה לכל מי שיראה לנכון להשתתף!

יוחאי

פורסם
אין התייחסות בסקר לשינוי שעות נסיעה בהתאם כאשר המיסוי על שעות העומס הוא גדול

היי,

קודם כל תודה רבה על העזרה.

החל משיטת המיסוי השניה, כאשר נכנס מיסוי משתנה בהתאם לשעות העומס, מתווספת אלטרנטיבה נוספת של "אסע בשעה אחרת של היום". במידה שלא שמת לב אליה אתה מוזמן למלא את הסקר שוב ואני אנסה למחוק את הסקר הקודם שלך (שאותו אזהה על בסיס מספר הנסיעות שמילאת בקודם).

ושוב, המון תודה!

פורסם
עניתי,

יש לציין שזה בין הסקרים (הפרטים) הכי מאורגנים שראיתי.

תודה רבה!!

מכיוון ששיטת המיסוי הזו לא יושמה מעולם עבור כלל הרכבים בארץ מסוימת (אבל כן, לדוגמא, רק עבור משאיות) הייתי חייב לנסות ולהסביר את השיטה בצורה הכי נהירה והכי פשוטה (ועם כמה שפחות מספרים).

אגב, המיסוי של 1.17 ש"ח עבור קילומטר זה באמת מה שנהג ישראלי ממוצע (סך קילומטרים ממוצע, מאזדה 3, זמן אחזקת רכב חדש ממוצע וכו') משלם עבור כל קילומטר (רק מיסים)...

פורסם
אולי היה עדיף לשאול על נסיעות קבועות במהלך שבוע, ולא חודש.

בהצלחה

הצדק אתך.

בנוגע לשאלות הנוגעות לנסיעות יוממות אשנה את זה לשבוע.

תודה :)

פורסם

מצטער שאני מקפיץ את ההודעה הזו, אבל חסרים לי בסך הכל עוד כ-12 אנשים בשביל לסיים עם הסקר הזה ולהתחיל לנתח אותו עם כלים סטטיסטיים.

אני ממש אשמח אם אנשים שטרם ענו עליו יוכלו לפנות בין 4-5 דקות מזמנם (מתברר שזה ממוצע השלמת השאלון) ולסייע לי בנושא.

הנה הלינק, שוב: http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=d6f6b4f1-001f-43d5-9bc3-bdd9fbe59ff3

אגב, רוב המשיבים עד עכשיו הגיעו, ככל הידוע לי, מהפורום הזה ואני באמת רוצה להודות לכם על העזרה הזו!!!

שוב, המון תודה!

יוחאי :)

• תוכן חדש...