Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי תלאות רבות, אין ספור בדיקות, השוואות, קריאות, הדגמות יוטיוב, ניסיונות, השוואות.. בסוף סיימתי.

החלפתי את המערכת RCD-510 המקורית בג'טה שלי (אם מישהו מעוניין לקנות אותה, שיציע מחיר) ב-Pioneer AVH-P4200DVD. מכשיר מאוד מרשים, ממשק נוח ויפה, איכות סאונד יוצאת מגדר הרגיל (למרות שזה בעיקר בזכות שאר המערכת אני מניח, בהמשך הפוסט) ומחיר - ללא תחרות :lol: באמת הפתיע אותי שהוא כלכך זול יחסית למתחרים (לא כולל חברות מדבקה), אבל קפצתי על המציאה. לקחתי אותו עם מודול ה-BT, ועם מתאם שליטה מההגה.

על ה-GPS ויתרתי, יש לי מכשיר זול מ-DX שמספק אותי בתחום. מה שאני כן חושב להוסיף הוא טיונר טלוויזיה דגיטלי. מישהו בדיוק התקין אחד לפניי בפאסאט וזה היה ממש מגניב..

שקלתי לקחת את האלפיין W520R שנמכר בארץ עם תמיכה בעברית, ולכאורה אמור להיות "מספר אחד" בסאונד, לפחות מבחינת מוניטין.. החיסרון שלו מלבד המחיר הכפול מהפיוניר שקניתי בסוף, הוא שהממשק שלו פשוט מכוער ברמות שאין לתאר. זה לא נראה כאילו אף אחד לא טרח להשקיע בממשק, הלוואי שזה היה המצב. זה נראה ממש כאילו מישהו השקיע מאמצים רבים בשביל בכוונה ליצור ממשק מכוער ולא נוח! ותודה ליוטיוב שבזכותו ראיתי הדגמה של המערכת וממש ירד לי ממנה..

בדיעבד אני ממש לא מצטער, אני מבסוט מאיכות הסאונד של הפיוניר. גם חסכתי כסף וגם קיבלתי ממשק נוח ויפה משמעותית. עברית אני לא צריך.

המכשיר מתחבר למגבר 5 ערוצים של Helix Dark Blue, שמחובר בגישור לזוג קומפוננטים DLS UP36 3WAY, ונותן להם בשמחה עד 180W לערוץ (הגיין מכוון מאוד נמוך.. לא צריך יותר). בנוסף לזה הוא מתחבר בערוץ החמישי לסאב שלי ונותן לו 320W ב-2 אום. בהתחלה זה היה סרווין וגה, אבל הוא לא כלכך סיפק את הסחורה ברכב (האטום למדיי) שלי, והייתי צריך להחליף אותו למשהו עם יותר נוכחות ויכולת. לאחר מספר ניסיונות ובדיקות, נבחר הסאב של Helix מאותה סידרה שאותו אהבתי הכי הרבה. התחרה בו הסאב של Rainbow - שניהם נשמעו בערך אותו דבר אבל ה-Helix היה זול יותר (והגיע בתיבה עם גריל, בונוס קטן מהצד) אז הבחירה היתה פשוטה.

זהו, עד כאן נושא החומרה.

כל המערכת הותקנה, הוגדרה וכוונה, והסאונד... אלוהי.

דבר אחד שלא היה לי ברור מבחינת המכשיר, זה שהוא פשוט הציג את הסיפריות והשירים ב-SD/USB שלי בסדר שבמבט ראשון נראה לי אקראי, אבל אז הבנתי שלא - הוא מציג אותם פשוט לפי תאריך (לפי סדר הוספת הקבצים לכרטיס) ולא לפי א'-ב'.

גיגלתי על זה קצת וגיליתי שזאת תופעה מוכרת בנגנים מסויימים.

http://www.murraymoffatt.com/software-problem-0010.html

הורדתי את FAT Sorter ואני מקווה לטוב, עוד לא יצא לי לבדוק.

את הסרטים (קליפים בעיקר למען האמת), מכיוון שהמכשיר קורא רק dixv, קיבלתי המלצה להמיר עם divx plus converter במצב "home theater". זה should work באיכות הטובה ביותר וחוסך לי התעסקויות עם הגדרות ההמרה.

http://www.divx.com/en/software/divx-plus/pro

זהו, אלו היו 90 שניות של התלהבות.

והעיקר שכולנו נמשיך להנות :)

פורסם

תעלה תמונה. במיוחד מעניין אותי באיזה מתאם double din השתמשת. אני שוקל להרכיב DDX896 (של קנווד) ויש לי מתאם זרוק בבית כבר שנה...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תמונות אני מקווה שיהיה לי כוח לצלם בקרוב..

בעיקרון המתאם פלסטיקה הוא זה:

http://www.sonicelectronix.com/item_13018_Metra-99-9011.html

קצת שיוף קל בחלק הפנימי כדי שיתאים בול בלי לחרחר טיפה כשהפאנל של המכשיר נפתח, וזהו. התאמה דיי מושלמת, נראה מקורי לחלוטין.

הבאסה היחידה היא שבגלל הניתוק של כבל כרית האוויר, המחשב מתעקש עכשיו שיש לי Airbag error, ואין לי עצבים ללכת למוסך כדי לאפס אותו..

פורסם

תתחדש, המחירים של ה2DIN מתחילים לטפס ברגע שהם כוללים GPS.

לדעתי האישית: או שקונים פתרון עם הכל כולל הכל, או שלא קונים כלום.

עד שלא מצאתי מענה טוב, נשארתי עם GPS על תושבת, דיבורית BT נפרדת והרדיו המקורי של הרכב.

השאלה איך אתה מוודא שלא פורצים לך לרכב עם דאבל דין קבוע (אין תמונה אז אני לא יודע אם עשית משהו בנדון),

אצלי מה שיפה שזה נראה כמו מכשיר מקורי אבל כשמניעים את הרכב מתגלה ה"פלא".

:)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא, הוא דווקא נקנה חדש..

אייל, מה זה משנה 2DIN של פיוניר או 2DIN של "VW" ? שניהם מורכבים בדיוק בואתה מידה ואת שניהם אפשר "לגנוב" באותה מידה.

הראשון אולי "קורא" יותר לגנב (למרות שלאנשים שאינם מהתחום זה במילא נראה אותו דבר), אבל את הטינופת שישבור את החלון בשביל לגנוב את הדבר הראשון שהוא רואה זה לא באמת מעניין. אם הוא היה רוצה לגנוב הוא היה מנסה כך או כך. בשביל זה יש אזעקת ביפר, חניה מתחת לחלון, ולצערי נשק אוטומטי רק בכ-30 יום בשנה.

התוספת ל-GPS היא כמעט 2,000 ש"ח (קצת פחות), וזה נראה לי מגוחך כשיש לי מכשיר ניווט יעודי שקניתי באיזה 70$ מ-DX.. אז ויתרתי על התענוג.

פורסם

גם אצלי בשירוקו התקנה דומה עם מתאם של מטרה, אחלה מתאם, איזה חלק בדיוק שייפת? אצלי הוא לא מקרקש בכלל ולא נוגע בכלום בפתיחת המסך..

אצלי מותקן 8024BT של קנווד.

תתחדש, מה עם תמונות??

פורסם

גם אני קנתי, את אותו דגם.

יש לאח שלי את, אותו מכשיר IX35 .

קניתי מחבר בפורום במחיר מעולה.

צריך לקפוץ ליוסי השבוע .

פורסם

Enc0der, קודם כל תתחדש..

האם מתאם השליטה מההגה מאפשר גם לענות ולנתק שיחות? או שהשליטה היא רק על הווליום והעברת שירים קדימה אחורה?

פורסם

אני חושב שזה תלוי במכשיר. לכל דגם (או קבוצת דגמים) וחברה יש מספר פונקציות שנתמכות ע"י השליטה מרחוק. אצלי מענה/ניתוק של שיחות היא לא חלק מהן, אבל מבחינתי זה דיי זניח אז זה לא הטריד אותי מידי.

• תוכן חדש...