Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גועל נפש.

אם זה ימשיך כך, לא רחוק היום בו אנשים יקחו את החוק והעונש לידיים.

זה אכן מה שקורה במדינות עולם שלישי... אני לא מסכים עם לקיחת החוק לידיים, אבל אני בהחלט יכול להבין תסכול של בן משפחה שרואה גז"ד כזה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שימו לב איך מטפלים באנשים כאלה בארה"ב.

http://www.wlwt.com/news/14504576/detail.html

ציטוט:

"A drunk driver with a history of offenses received the maximum sentence Saturday for killing a couple from Cincinnati."

"Bernal had two prior DUI convictions, and the judge sentenced him to 55 years in prison after he pleaded guilty last week to three counts of DUI manslaughter and two counts of DUI with serious bodily injury."

55 שנים. לא פחות.

ומה קיבל החלאה מרק פטריק? אפילו לא 1% שהוא חצי שנה מאסר.

פורסם

55 שנים.

אחרי שהיו לו כבר שתי הרשעות קודמות על נהיגה בהשפעת סמים\אלכוהול ואחרי שהורשע ב-3 סעיפי הריגה ושני סעיפי גרימת חבלה חמורה - בנהיגה תחת השפעה.

המקרה פה קצת שונה.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם

יש להפנות את רוב הטענות ראשית כל לתביעה כי היא זאת שביקשה את ההסדר ולמשטרה אשר התרשלה באיסוף הראיות. ואכן - בתיק זה היו קשיים ראיתיים בלתי מבוטלים. וכך יתכן היה מצב בו הנאשם היה יוצא בכלל זכאי מחמת הספק. נדירים מאוד המקרים בהם השופטים אינם מקבלים את הסדרי הטיעון. כך שלא בצדק זוכה השופטת בעלבונות באינספור טוקבקים ברשת.

פורסם
55 שנים.

אחרי שהיו לו כבר שתי הרשעות קודמות על נהיגה בהשפעת סמים\אלכוהול ואחרי שהורשע ב-3 סעיפי הריגה ושני סעיפי גרימת חבלה חמורה - בנהיגה תחת השפעה.

המקרה פה קצת שונה.

יותם, בישראל, גם אם השופטת היתה רואה במו עיניה את הנהג עולה על הנדרסים, העונש שלו לא היה מתקרב לעונש שמצוטט.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
יש להפנות את רוב הטענות ראשית כל לתביעה כי היא זאת שביקשה את ההסדר ולמשטרה אשר התרשלה באיסוף הראיות. ואכן - בתיק זה היו קשיים ראיתיים בלתי מבוטלים. וכך יתכן היה מצב בו הנאשם היה יוצא בכלל זכאי מחמת הספק. נדירים מאוד המקרים בהם השופטים אינם מקבלים את הסדרי הטיעון. כך שלא בצדק זוכה השופטת בעלבונות באינספור טוקבקים ברשת.

איזה איסוף ראיות צריך פה? הוא נהג שיכור? הוא דרס ילדה? זהו.

הרי נכתב שהוא היה עם אלכוהול בדמו, פי 4 מהרף המותר, אז יש להם ראיה מוצקה אחת. מספיק ודי .

כל השאר זה שויות, נסע בירוק, נסע באדום, נסע בחול, לא מעניין.

והאשה שקיבלה 6 שנים מאסר בפועל? רצחה 2 אנשים ועוד תצא אחרי ניכוי שליש.

הייתי מכניס אותה ל6 שנים רק על שימוש בסמים בתקופת הריון.

haters will hate

פורסם

קראתי את זה בעיתון היום וחשבתי שאני הוזה,איך שסיימתי לקרוא את הכתבה הזאת קרעתי את העיתון מרוב עצבים על החוצפה/ביזיון ואיך שלא תקראו למערכת המשפט בישראל.

פורסם

שאלה משפטית למי שבאמת מבין (אני ממש לא) - האם המשפחה יכולה לתבוע את הנהג הדורס, משהורשע, בהליך אזרחי? (על מנת לקבל פיצויים כאלו או אחרים למרות שברור שכבר אין לו כסף אפילו לאוטובוס, אבל לפחות הוא ישלם כל חייו כל שקל שהוא ירוויח).

אסף.

פורסם

בעיקרון כן. זה נקרא "תביעה נגררת", משום שזו תביעה אזרחית הנגררת להליך הפלילי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בשפה לא משפטית, צ"ל נגררת מהליך פלילי, זה ברור יותר למי שלא בקי ברזי השפה.

במייל פרטי למשפחה ששלחתי אתמול הצעתי את זה ככיוון אפשרי לפעולה.

אלוהים ישמור, איזה סיפור...

Winston S. Churchill -

פורסם

"אל מלא רחמים,

אלמלא האל מלא רחמים

היו הרחמים בעולם ולא רק בו".

"אלהים מרחם על ילדי הגן, פחות מזה על ילדי בית הספר.

ועל הגדולים לא ירחם עוד,

ישאירם לבדם,

ולפעמים יצטרכו לזחול על ארבע

בחול הלוהט

כדי להגיע לתחנת האסוף

והם שותתי דם".

קטעים מיצירותיו של יהודה עמיחי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
שימו לב איך מטפלים באנשים כאלה בארה"ב.

http://www.wlwt.com/news/14504576/detail.html

ציטוט:

"A drunk driver with a history of offenses received the maximum sentence Saturday for killing a couple from Cincinnati."

"Bernal had two prior DUI convictions, and the judge sentenced him to 55 years in prison after he pleaded guilty last week to three counts of DUI manslaughter and two counts of DUI with serious bodily injury."

55 שנים. לא פחות.

ומה קיבל החלאה מרק פטריק? אפילו לא 1% שהוא חצי שנה מאסר.

אתה יודע לקרוא אנגלית?

אתה נותן משמעות חדשה בעברית למילה "קצת" כשאתה אומר שהמקרה הנ"ל "קצת" שונה, עם המקרים שאתה מביא.

עוד מעט תביא דוגמא של רוצח סדרתי עם גרזן. גם כאן זה רק קצת שונה, כי מה כבר ההבדל בין גרזן למכונית...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני בשוק.

שלוש שנים על זריקת נעל על שופטת. כמובן, שאני משוכנע שזה שהרג את בנו של השופט חשין יישב 10 שנים בכלא, אפילו שחשין נסע על אופניו במקום מסוכן, שרוכבי אופניים לא מעיזים לדווש בו (ולא שאני מאשים אותו, אבל הילדה המסכנה עמדה במעבר חציה וחיכתה לאור ירוק). אבל הי, כאן לא מדובר על בן של שופט, אז למי אכפת... פשוט נורא.

כשמדובר על הכבוד של השופטים - אז זה בסדר (אולי זה באמת בסדר, לא יודע).

אבל כשמדובר על "עשיית צדק" (קרי - עונש הולם. לא פחות ולא יותר) - אז זה מה שיצא לנו. חבל ולא מוצדק.

alfa 156 2.5.

פורסם
איזה איסוף ראיות צריך פה? הוא נהג שיכור? הוא דרס ילדה? זהו.

מאוד מזכיר לי "למה לקרוא את מארקס? פשוט לקחת את הכל ולחלק". ובכל זאת - תן קצת כבוד למקצוע המשפטים. כי הרי לכל מקצוע מגיע כבוד, כל שכן לאחד כזה שלומדים אותו לא מעט שנים. ראיות לא ראיות - צא מתוך הנחה שהתביעה לא מחלקת ממתקים חינם. ואם חילקה הפעם - הרי היו לכך סיבות מקצועיות.

• תוכן חדש...