Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4038977,00.html

אני מלא בחילה ממערכת המשפט בישראל.גם אם יש לעסקת הטיעון הצדקה משפטית(?) אני פשוט לא מאמין שנהג שהוכח שנהג שיכור ודרס ילדה יוצא עם כזה עונש מצחיק, ולא משנה אם יש לו אבנים באורז או לא.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש לא ברור איך בית המשפט הצליח להגיע לפסיקה כזו.

הרי רק על נהיגה בשכרות החוק קובע מאסר איך תתכן פסיקה שכזו?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4038977,00.html

אני מלא בחילה ממערכת המשפט בישראל.גם אם יש לעסקת הטיעון הצדקה משפטית(?) אני פשוט לא מאמין שנהג שהוכח שנהג שיכור ודרס ילדה יוצא עם כזה עונש מצחיק, ולא משנה אם יש לו אבנים באורז או לא.

יש לי צמרמורת כשה אני רואה אד זה!!

איפה הצדק של העם שלנו??

פורסם

אני בשוק.

שלוש שנים על זריקת נעל על שופטת. כמובן, שאני משוכנע שזה שהרג את בנו של השופט חשין יישב 10 שנים בכלא, אפילו שחשין נסע על אופניו במקום מסוכן, שרוכבי אופניים לא מעיזים לדווש בו (ולא שאני מאשים אותו, אבל הילדה המסכנה עמדה במעבר חציה וחיכתה לאור ירוק). אבל הי, כאן לא מדובר על בן של שופט, אז למי אכפת... פשוט נורא.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מסתבר להשאיר אדם משותק עד סוף חייו שווה ערך לדיבור בסלולארי בזמן נהיגה. אבסורדים מסוג זה אינם נדירים לצערי.

מערכת המשפט חייבת להתעורר ולהסתכל לקורבנות בעיניים!

פורסם

הסוגיה עכשיו היא כיצד אנחנו קרי העם יכול להתנגד למשפט שכזה, שבצורה הכי ברורה קיבל פסיקה שגויה לגבי המקרה. האם יש גוף שאליו ניתן לפנות ולמחאות נגד האוזלת יד של השופטים בישראל ?

פשוט בושה וחרפה הייתי שם את הבן *ונה הזה שדרס אותה לכל החיים בכלא !

מה כל כך קשה במשפט " אם שותים סאמק לא נוהגים " !!!

נמאס כבר מכל האנשים החולארות האלה שלוקחים חיים כאילו הם שייכים להם! בן 50 נוהג שיכור ? ומקבל 1000 שקל קנס ? הייתי נותן לו כדור בראש !

פורסם

לצערי זה ידוע שמערכת המשפט בארץ מושחתת עד היסוד,מצד שני איזה מערכת לא?

אם מישהו מוצא פיתרון אשמח להירתם למאבק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
עסקת טיעון? הבן אדם נבדק ונמצא שיכור אז למה הם צריכים עסקת טיעון ?

פשוט עצוב לקרוא את זה.

אני לא יודע, אני מניח שעסקת הטיעון מטרתה "לחסוך משאבים לציבור", או משהו כזה.

אין-דברים-כאלה!:shock:

זהו שיש, וזו לא דוגמא יוצאת דופן.

לא, זה פשוט נורא. תגידו לי שזאת טעות.

זה לא קורה בכלל. לא פה.

קורה גם קורה פה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...