Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגת אל תקחי ללב, אני חושב שהוא בעצמו לא הבין מה הוא כתב.

למעשה אני חושב שהוא נתן לחתול שלו יותר מדי חופש עם המקלדת.

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רוב המקרים האנשים שחוצים את הכביש הם אשמים למה עשו את הכביש ולפעמים הנהגות אשמות

אפשר הסבר איך ביצעת הכללה

הוא לא ביצע הכללה, הוא אפילו לא כתב משפט...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
רוב המקרים האנשים שחוצים את הכביש הם אשמים למה עשו את הכביש ולפעמים הנהגות אשמות

גם כשהנהג הפוגע נהג שיכור?

בעצם, מה הפואנטה של ההודעה שלך?

פורסם

תשמע, אנחנו בישראל - אני בטוח שהמעורבים ידעו לעשות הפרדה מוחלטת בין קשריהם האישיים לבין המקרה, וטיפלו בו באופן ענייני לחלוטין.

NOT!

פשוט לא יאומן...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כמה שווים חיי אדם בישראל מבחינת שנות מאסר? בית המשפט בישראל מספק לנו את התשובה.

נהגת תחת השפעת קוקאין, הרואין ומתדון, עברת באור אדום במהירות, נהגת בזמן היותך בשלילה, הרגת שני אנשים תקבלי "הנחה" וסך הכל תשבי בכלא 6 שנים לפני "הנחה" של 33 אחוזים במידה והתהגת כמו בובלה בכלא.

כמו במקרה הנ"ל.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4022252,00.html

נהגת ברכב בהיותך קטין ורצחת אישה אמא לילדים ועוד העזת לברוח מהמקום אתה תתפלא אבל לכל הרוחות והשדים יסלחו לך וינסו לעזור לך לחזור למוטב. אבל מה? אם בזמן זה תעיז לרכוב על אופנוע ולגרום לתאונת דרכים אז ורק אז פאקינק תקבל 50חודש בפנים בקלבוש. כמובן זאת לפני הנחת סוף עונה של 33% אחוזים על שהתנהגת כמו בובלה בכלא ושמצאת את אלוהים שלך בכלא, כולם מוצאים אותו שם בסופו של דבר.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4043209,00.html

רק להזכירכם, על זריקת נעל על שופט מקבלים 3 שנים ואל ניסיון רק ניסיון לביצוע אונס המאבטח לשעבר של הרמטכ"ל קיבל 8 שנים בקלבוש.

זאת אומרת שבישראל בלי חס וחלילה להפחית מחומרת המעשה, ניסיון לאונס הוא יותר חמור מהרג של 2 בני אדם.

איזה מדינה מתנייקת יש לנו. אני פשוט מתבייש במערכת הצדק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

והמקרה של עורך הדין המכובד שהרג אם ובנה כשהיה שיכור, שיבש את חקירת המשטרה (לכאורה כמובן) וישב מספר חודשים בכלא...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

עמדה: למה אסור לנו להיכנע לפופוליזם בתיקי תאונות דרכים

עו"ד אבנר גולוב, מומחה בדיני תעבורה, מסביר מה כל-כך מסוכן בקריאה הציבורית והתקשורתית להחמרה בעונשו של הנהג שדרס את הילדה שחר גרינשפן.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

איזו דמגוגיה, כמה טיעונים מופרכים במאמר אחד...

לפי העו"ד המלומד, לא צריך לשים עבריינים בכלא כי חלק מהם יברחו ממנו; לפי אותו מכובד, דין נהג שיכור או מסומם שנעצר בעקבות נהיגה פרועה או תאונה כדין אברך מצוין שלגם כוס יין ושעתיים אח"כ נעצר במחסום שגרתי.

זאת ועוד, אנחנו הציבור אמורים להבין שעל השופטים יש עומס אדיר (מה שנכון) ושזה לגיטימי שהחלטותיהם יושפעו מהעומס ומרצונם לקצר הליכים!

נראה לי שכותב המאמר פוזל יותר לשופטים ומחניף להם, מאשר בא לבטא את דרישת הציבור להרתעה.

הכתוב בפוסט זה הוא דעתי האישית בלבד, ואין בו שום נסיון לפגיעה בשמו הטוב של מאן דהו.

ט.ל.ח

Winston S. Churchill -

פורסם
והמקרה של עורך הדין המכובד שהרג אם ובנה כשהיה שיכור, שיבש את חקירת המשטרה (לכאורה כמובן) וישב מספר חודשים בכלא...

הוא לא היה שיכור והוא לא שיבש את עבודת המשטרה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
עמדה: למה אסור לנו להיכנע לפופוליזם בתיקי תאונות דרכים

עו"ד אבנר גולוב, מומחה בדיני תעבורה, מסביר מה כל-כך מסוכן בקריאה הציבורית והתקשורתית להחמרה בעונשו של הנהג שדרס את הילדה שחר גרינשפן.

"שיכנע" העו"ד המלומד...

נקמה איננה המטרה? וואלה? אין בעיה קח את כל הרוצחים המורשעים לשיקום ושחרר אותם, כי הרי נקמה איננה המטרה ואחרי השיקום הם יהפכו לפודלים מאולפים...

דמגוגיה זולה? ברור שכן אבל לא יותר זולה מההגגים של העו"ד המכובד...

פורסם

אני אגיד לך בדיוק למה הם חותמים על עסקאות טיעון.

קח אותי לדוגמא, אני נפצעתי אנוש בתאונת דרכים בתור הולך רגל. המשפט שלי נמשך כבר יותר מ-7 שנים, ומזה בדיוק מערכת המשפט מנסה להמנע. אפילו השופטת במשפט שלי מתלוננת בהחלטות שלה על העיכובים בתיק ולא מתביישת לומר שהיא היתה מעדיפה שזה יגמר בעסקת טיעון..

מה שהכי מקומם זה חוסר הצדק שנעשה בכל התיקים האלו.. הבחור שזרק נעל על נשיאת ביה"ש קיבל 3 שנים... אבל אנשים שפגעו באנשים אחרים והשאירו אותם משותקים/קטועי גפיים/עם בעיות נורולוגיות וכו' מקבלים 0 שנות מאסר וקנס או פסילה מגוחכת...

ברוכים הבאים לישראל 2011

פורסם

YOPE, שאלה קטנה ומקוממת. ממה אמור להתקיים אדם כמוך שמחכה כבר מעל ל 7 שנים שהצדק יעשה? מי משלם על פיזוטרפייה ושאר מיני ירקות?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
YOPE, שאלה קטנה ומקוממת. ממה אמור להתקיים אדם כמוך שמחכה כבר מעל ל 7 שנים שהצדק יעשה? מי משלם על פיזוטרפייה ושאר מיני ירקות?

גם בתאונות צריך מזל, ולמזלי אני נפלתי על משרד הביטחון (לא בתור חייל, אלא הרכב הפוגע הוא רכב צה"לי) ככה שהוא הרבה יותר נדיב ודואג, יחסית לחברות ביטוח אזרחיות וכל הוצאה משולמת על ידם. עדיין יש בזה בעייתיות, שכן חלק מהכסף עובר לעו"ד כעמלה ישירה ובהתחשב בעובדה שמדובר בהוצאות של לפעמים גם 50,000-100,000 ש"ח בשנה זה מסתכם לסכום נכבד (יחסית למצבי הכלכלי נכון להיום) ולכן אני לוקח הלוואות מהבנק מידי פעם ובדרך לא דרך סוגר אותן.

אגב, רק כדי שנהיה בעניינים, התיק יסגר בעוד הרבה מאוד שנים כי אני ב-99% מהמקרים לא אסכים לסגור אותו בעסקת טיעון. עדיין קיים מרחב נשימה כלכלי שבזכותו אני יכול לשרוד, אבל אם הסיפור שלי היה קורה לאדם עם משפחה וכו' הוא היה מנסה לסגור את הכל כמה שיותר מוקדם ומהר כי פשוט אין לו ברירה!!!

• תוכן חדש...