Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

בין איתוראן SAVE לבין קודנית רגילה - מה השוני במידת ההתעסקות במערכות הרכב?

(רק בנוגע לזה, לא בנוגע למה עדיף מבחינה כספית - תשלום חודשי וכו'.)

כלומר, אני יודע שהתקנת קודנית מצריכה התעסקות עם המערכת החשמלית של הרכב,

שעלולה לפעמים לגרום לבעיות. (קראתי על הרבה מקרים שמנוע הרכב כבה בעקבות כך.)

מה זה בעצם איתוראן SAVE? הרי אין קודנית במקרה כזה, אז באיזו מערכת מתעסקים? או שכלל לא?

נציגת המכירות לא ידעה להגיד היכן ברכב מתקינים את זה, אך אמרה שלפעמים מתחת לכיסא.

התקנה מתחת לכיסא די מפחידה אותי, שמא יפרקו אותו לשם ההתקנה ולא יחזקו אותו כמו שצריך.

האם מישהו יודע יותר על האיתוראן הזה?

פורסם

התכוונת אולי לתגובה 11?

למען האמת גם בתגובה 11 הוא לא מסביר על האיתוראן..

הוא רק מחזק את החשש שלי מכול טכנולוגיות המיגון הללו.. :?

פורסם

אז מדוע הפנית לשם?

"פולו TSI מבוטחת באליהו - רק אמובילייזר מקורי בתנאי שלא מתגורר בקומת קרקע."

מה בהודעה הנ"ל נוגע לשיטות המיגון..?

התכוונת אולי שאבחר לבטח באליהו ואז לא אצטרך מיגון נוסף?

פורסם

מתעלק...

בעת רכישת רכב חדש, במידה ואיני מעוניין כי יבצעו כל פעולת התקנה ברכב, בין אם מדובר על חיישני חנייה או מיגון כזה או אחר, האם יש אפשרות לבצע זאת אצל מתקין מוסמך אחרי קבלת הרכב. לשם הבהרה, ישנם אנשים\חברות עליהם אני סומך יותר מאשר על המתקינים הרשמיים של יבואנים מסויימים ובמידה והדבר אפשרי, הייתי מעדיף לבצע את כל ההתקנות אצלם. האם זה אפשרי ומהן ההשלכות של זה?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
כמו שכתבתי לך גם בתפוז: תמצא ביטוח בלי כל הדרישות האלו, ותקנה לעצמך שקט נפשי.

זה לא פשוט כל-כך אצלי.

אני נהג חדש (לא צעיר.), 3 חודשים "על הכביש", והמקיף אצל כול החברות הוא מ-6,000 ש"י ומעלה, רובן סביב 7,000-8,000 ש"ח.

לכן פניתי לסוכן הביטוח של אמי, והוא עשה הנחה של יותר מ-30% על פוליסת המקיף שלי בזכות הפוליסה שלה, מה שהוריד את המחיר ל-4,500 ש"ח. (הכשרת הישוב, אני חושב.)

שאלתי אותו אם הוא מבטח גם באליהו או בחברות שלא דורשות מיגון, נראה איזו תשובה הוא יחזיר.

פורסם

כשהזמנתי את הפאביה החדשה (טרם קיבלתי אותה, סיפור ארוך) ביקשתי באופן ספציפי ומודגש ביותר שלא יגעו ברכב בשום התקנה מקומית.

לא צריך חיישנים, לא צריך מיגונים, שום דבר. תנו את הרכב כמו שהוא וזהו.

צ'מפיון התעקשו לעשות את ההתקנה אצלהם כי הם גם מסבסדים את עלות "איתוראן" לשנה הראשונה ונותנים אחריות על ההתקנה. אני מצידי אמרתי שלא צריך שום אחריות כי במילא לא הולך לשים את הנזק הזה באוטו. אז יקח לי חצי שעה יותר למצוא ביטוח שיסכים לבטח רכב יוקרה כמו הפאביה (:lol:) בלי איתורים למיניהם.

שווה ביותר.

(מקסימום? תעבור את כל סוכנויות הביטוח ולא תמצא אפילו אחת שתסכים? גש ליוסי אלפיין או Class A ותעשה אצלהם. פי כמה וכמה יותר "עדינים" עם האוטו מאשר מילאנו שלא חסר תלונות על כל התקנה שניה שלהם שמשאירה עקבות)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מהן הסוכנויות שידוע בוודאות כי הן מאפשרות ללא מיגון?

קראתי על אליהו בנתיים..

• תוכן חדש...